94

Анонимен

преди 4 дни

Камала се хилли като душевно болна. Никак не е лицеприятна и гримасничи като Ваня Григорова.

93

Анонимен

преди 4 дни

БТА отдавна го играят агенция на пишмандемократите. Срам и позор за БТА и журналистите работещи там. Няма обрктивност, а пропаганда.

92

Анонимен

преди 4 дни

Чини ми се, че рижия клоун отече в канала.

91

Анонимен

преди 5 дни

До Ром"с Няма втори дебат. Харис поиска такъв, Тръмп й се изсмя и я отряза. Не е луд да й прикрива гафа с предварително получените въпроси, подкрепящи я модератори, да й минават лъжите и да "оборват" истини, слушалките в ушенцата и т.н. В момента в туитър и ютуб почти няма нищо в нейна защита, но против нея е пълно. Даже големите медии й скочиха. Ню Йорк Пост, СНН, СНБС да говорят зле за Камала, дето са топ бастиони на демократите и на тема Тръмп пускат само лоши неща...

90

Анонимен

преди 5 дни

Ко речи? Вярно ли? Вчера(снощи по наше време) СНН извадиха лъжите на Харис по време на дебата и как всъщност Тръмп няма нито една лъжа казана, СНБС и те, АВС е пред дело за отнемане на лиценза си заради манипулация на общественото мнение. Проучванията показват сред колебаещите се 60% отиване към Тръмп, 30% към Харис. Вече излизат последни проучвания с отказали се от Харис демократи и минали към Тръмп заради дебата. Харис иска повторение, защото усети гафа. Тръмп защо да й дава втори шанс?

89

Кико

преди 5 дни

То, и едно време губеше, губеше... Хилърката го би на всички дебати, водеше го с десет процента на всички проучвания, пък после - МЯУ!

88

ЮПИТЕР

преди 5 дни

ГЛЕДАЙТЕ СИ ВАЩА ПОПАРКА!!!...

87

до 98

преди 5 дни

Половин Америка ще гласува за Тръмп,какви путлерас и копейки те гонят?

86

Анонимен

преди 5 дни

На Тръмп му го натръмпиха и путлерaсите ронят сълзи и сополи :)

85

Анонимен

преди 5 дни

Руското влияние в България расте все повече, успех на руската армия срещу украинският окупатор на Донбас!

84

Анонимен

преди 5 дни

Вярва ли ви някой?Четем и западна и американска преса.

83

Ром"с

преди 5 дни

Има още един дебат ,тъй че не е още вечер..да се броят "пилците". А и следващият път,няма да разрешат на Камала да се яви на дебата с " голямите си обици" със слушаките ,та да черпи "бисери" срещу Тръмп.На мен ми е все тая ,кой ще стане ,щото и двамата могат да запалят света.

82

Анонимен

преди 5 дни

Прецака се Тръмп, ако не беше прекалил с критиките срещу дед Бидон щеше да има шанс, но срещу Камала - надежда всяка оставете!

81

Анонимен

преди 5 дни

"Защото след победата на знаменитата Камала Харис следва крах на мужиците в Украйна" - ИНтересно ... а защо не се случва сега? Каква е разликата? САЩ има нужда от републиканци като Рейгън и демократи като Кенеди. Сегашанта ситуация е ... ужасна.

80

Анонимен

преди 5 дни

До абе *** кръгъл - Не знам за него, но ти определено имаш нужда от лоботомия ... ако не за твое добро, то за доброто на всички останали.

79

ъъъ

преди 5 дни

Клоун

78

Анонимен

преди 5 дни

Стига сте претопляли 100 пъти една и съща развалена манджа, бе!!! Тръмп беше пределно ясен....ако си победил, ЗАЩО тогава искаш реванш ?!?! Ако ще има втори дебат, то той ще е по Фокс или някоя друга избрана от него безпристрастна медия!

77

Анонимен

преди 5 дни

Путин стори това,в което не успя дори мъдър държавник като Стамболов.-унищожи веднъж завинаги руското влияние в България.Амин....

76

Тръмп не е интересен

преди 5 дни

По интересни са русо.робите, които го хвалят, с надеждата да се спасят след разпада на Феодална Рус. Защото след победата на знаменитата Камала Харис следва крах на мужиците в Украйна, разпадане на Империята на злото, заседания на Военния трибуна и прочистване на България от националните предатели, които, всичките до един са от селата. Така Европейска България след 100 години, най-после ще напусне кремълския феодализъм...

75

Демократ

преди 5 дни

Копейката е пришалец от Индия, продажен ром, който иска да прави България задунайска губерния на Руzия. Пълен позорник!