9

Ангелина

преди 5 дни

"Митрополит Николай" ,да не осквернява с присъствието си святото място .

8

СТАЛИН

преди 5 дни

До коментар 8 Е нали не са с мамона ? Какво ми цитира католическата църква папи и еврей ? Това са йезуити, а тоз Николай е някакъв на ДС както други не малко

7

М дааа,

преди 5 дни

Негово Високопреосвещенство Николай имал Ролекс...Щото в католическата църква кардиналите начело с папата, и имамите в мюсюлманските държави, и равините в Израел направо ходят голи и боси и направо припадат от глад!

6

гого

преди 5 дни

Светия Кръст Го носят през следния маршрут: Асеновград - Червен - Горнослав - Орешец - Мостово, на 30 04 1936 г. пренощува в с. Мостово, а на следващия ден Го носят до Кр. Гора, Пътя по ,който минава кръста се смята за най - благословен и благодатен за вярващите.

5

СТАЛИН

преди 5 дни

Това че такива измамници са облечени в расо не значи че няма Бог.Въпроса е че Бог допуска всичко за да се види свободната воля на човека и на кого служи - Бога или Мамона. След като този в с ролекс хората би трябвало да го изхвърлят , не да му целуват ръката или да го възхваляват според неговият чин даден му от хора от държавна сигурност. По делата ще ги познаете.

4

Пловдив

преди 5 дни

Божи човека с лампионите и скъпия часовник .

3

путлеарх

преди 5 дни

Сатанаил ще доде ли да му се поклони на Коко Ролекса?

2

Анонимен

преди 5 дни

Баба Гусиии прави шоу за раята с 50 милиона попска субсидия :)))

1

Анонимен

преди 5 дни

Пъдарите подреждат стадото.