28

Анонимен

преди 5 дни

Май не сващаъе какво се случва сега, който си влезе в България, Гърция, Франция или Испания си остава там немците си връщат огромна част например в България и си затварят границите и какво се получава всички се изсипват в държави, които са външни граници, като гореспоменатите а Германия си остава свободна от имигранти, а имено нейна беше инициативата на поканата към тези хора.Както винаги германците като видят зора и започват спасение по единично много ама много ми падна мнението за тези хора.

27

Сбъркани

преди 5 дни

Сбърканите германци да си разчистят *** със социаладжиите първо.

26

квадратни

преди 5 дни

глави са немците не могат да мислят,ако шефа му каже да обуе обувките на обратно цял ден ще ходи така даже и ще си легне вечерта с тях,исключителни ръпони

25

Христо Христов

преди 6 дни

До Анонимен/21 "меркелица покани aрaбeлите, сега ще затягат границите" - Ц. Стотици хиляди демонстриращи в Берлин, Кьолн и Дюселдорф поискаха имигрантите. Меркел просто послуша немския народ. Факт.

24

Христо Христов

преди 6 дни

Немците СА тълпа неграмотни про'с'таци. Не е случайно, че и местните неграмотни некадърници ги харесват.

23

Анонимен

преди 6 дни

Ами те са пълни с емигранти, късно се усетиха, сега това е безмислен ход, без Шенген, отнемане на свободно придвижване. И без това вече едва ли някой ще се затича за ЕС.:))

22

Алстер

преди 6 дни

Wir schaffen das! - да припомня само.

21

мак

преди 6 дни

До Анонимен20. Ще построят огради, за да ги спрат. Досега квичаха, че чуждите огради не са ок, сега ще бъдат нещо нормално, защото е немско.

20

Анонимен

преди 6 дни

Аз от доста време го наблюдавам този контрол. Той е по магистралата и по вид автомобил и преценка на митничара. Ако видят семейно комби нов модел го пропускат, но ако видят клекнал бус с бг регистрация го отбиват на една опашка. Въпросът е през селата какво ще контролират.

19

а бе

преди 6 дни

Събален в новините чух, че Орбан щял да пълни автобуси с емигранти и да ги кара в Брюксел, защото това било тяхното желание.

18

Анонимен

преди 6 дни

меркелица покани aрaбeлите, сега ще затягат границите... пълна т ъпота

17

Анонимен

преди 6 дни

Шизофреници! Първо ги канеха, сега им пречат. Щели да въвеждат контрол. Ами те ще минават покрай КПП пункта бре. Забавянето ще еза такива изрядни, като нас.

16

Samo minavam

преди 6 дни

Сложете и снимка на Ефрейтора и ядрените инженери, ще избягат при камилите. Когато си го начукаш сам, много боли

15

мак

преди 6 дни

Разбраха, какъв вълк в немската кошара пусна меркел и нейните милозливи поддръжици. Реваха, как може някой да не иска гости от кол и въже и да затваря граници, как не тачи евроатлантически ценности и клети бежанци, а сега правят същото, лицемери нагли. меркел е за съд.

14

Анонимен

преди 6 дни

Демек засега сбогом Шенген пък после кой знае може би и сбогом ЕС.

13

Анонимен

преди 6 дни

Орбане, оди ги питай, че досега ти обясняваха, че си копейка не си евроатлантик и не знам си кво, а сега правят същото ама вече било евроатлантическо.

12

Зевзек

преди 6 дни

Следва отмяна на санкциите и забрана на ЛГБТ пропаганда в училищата.Здравият разум рано или късно надделява.

11

Орбан

преди 6 дни

Аз казах ли ви?Ама първо трябваше да го поемете...

10

Меркел

преди 6 дни

Къде е тази КГБ тьотка сега, да види как докара крайнодесните на политическата сцена с безумните си политики "елате повече".

9

Анонимен

преди 6 дни

Изтрезняване.