99

Анонимен

преди 4 дни

Рижия клоун отече в канала. *** вият от мъка.

98

Анонимен

преди 4 дни

Камала поведе. Тръмп си обу *** панталони. Пак.

97

камиларя

преди 5 дни

Charles Camilla, Harris Royal Camilla?роялистиИ как камилите се борят с медицински системи? Като активни борци срещу медицинските сестри от либия?

96

САЩ пропада

преди 5 дни

Реално погледнато, аз съм за Харис. Политиката на новите комунисти демек Демократите тотално съсипват тази някога велика Държава. Нека и дадът шанс да довърши започнатото. Лошото за нас е че войната в Украйна ще продължи докато не утрепят всички украинци и най-вероятно ще ни вкарат и нас във войната.

95

Анонимен

преди 5 дни

Преди години и Хилари Клинтън също така я обявиха, че е "дръпнала" пред Тръмп, но после яде саксофон по главата! Единственото, което играе срещу Тръмп е, че срещу Байдън използва възраста му като аргумент, а сега същият този аргумент е срещу самият него. А иначе (цитирам CNN): "Не Путин е крил 4г. от всички деменцията на Байдън, и не Путин е предложил единственият кандидат от демократите, който може да Ви накара да СЪЖАЛЯВАТЕ за Байдън)! Това е то, другото са предизборни лъжи и пропаганда!!!

94

+ и -

преди 5 дни

Тръмп е стар, но няма да ви върне миналото ! - Харис е млада, но няма да ви отведе в бъдещето !

93

Социалистите лапат,

преди 5 дни

НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ! ХАРИС ОБВИНЯВА, НО НЕ ПРЕДЛАГА УБЕДИТЕЛНО РЕШЕНИЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПРОБЛЕМИ ! БАЙДЪН ПРОПУСНА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ НЕЗАКОННИ ЕМИГРАНТИ, КОИТО ПОВИШИХА ПРЕСТЪПНОСТТА И ИЗЦЕДИХА СОЦИАЛНИТЕ ФОНДОВЕ НА САЩ ! ТРЪМП ОСИГУРИ МНОГО ПО ПОНОСИМ ЖИВОТ ЗА ОБИКНОВЕНИЯ АМЕРИКАНЕЦ, ОТКОЛКОТО БАЙДЪН ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ !

92

легитимен

преди 5 дни

До до 75:- Що не се гръмнеш!Като Копейкин ти е любимец, взимайте се двамата и в Сибир, там ви е мястото, оставете българите тук у дома, в Европа!Тая нашата държава е пълна с руски агенти и продажници за чували с рубли! Така е , като нямаше антикомунистически народен съд след 1989г.! Трябваше да има съд за комунистическата руска номенклатура от ЦК на БКП и ДКМС, а то какво стана, излъгаха ни с Пражка пролет на Жельо агента на ДС и КГБ! Доган какъв е? Нинова каква е? Мая Манолова каква е?

91

легитимен

преди 5 дни

До напротив:- Ще и размаже барабонките! Тръмп е злобар! Той не става за нищо!

90

Американ

преди 5 дни

Водела уж па иска реванш....

89

напротив

преди 5 дни

До Тръмп Тръмп е умен човек,и много добре знае,че трябва да научи аргументите на противника!Е,сега вече ги знае!За това и отказва втори дебат,той просто не му трябва!Ако Харис и екипа и се бяха съобразили с това тя нямаше да ходи на дебат!Ако демократите не тръгнат с мушенгиите Тръмп направо ще я размаже!

88

Анонимен

преди 5 дни

До 123 А коя е четвъртата икономика в света ?

87

Анонимен

преди 5 дни

Тая се хилли много дразнещо. Като Киро.

86

Анонимен

преди 5 дни

Лошото е че резултатът на изборите не е брой гласове, а брой делегати, които са разпределени неравномерно по щатите. Ако идиотизмът надделэ и победи рижият клоун, надявам се САЩ да се разпаднат и щатите, които не са за него да се отделят. Средните, никому ненужни щати да си направят тръмпарий!

85

Анонимен

преди 5 дни

Невероятно, но ФАКТ - Джо Байдън подкрепи Тръмп за президент!Людмил Цветков, коментар от редакционната пощаНевероятно, но ФАКТ - Джо Байдън подкрепи Тръмп за президент! По време на събитие, свързано с отбелязване на трагичния 11 септември 2001 година, в пожарна в Шанксвил, Пенсилвания, човек подава на Байдън шапка с надпис Тръмп 2024, а Байдън се хили и я слага на главата си. Публиката ръкопляска възторжено.

84

Анонимен

преди 5 дни

Едно нещо, което Личман е пропуснал да спомене, е наличието на 13-ти, фатален ключ, а именно тъпченето от страна на лъжливите демократи на огромен брой нелегитимни бюлетини и пагубната роля на фалшифициращите машини. Аз, както и всички нормални американци, се страхувам именно от това. По някакъв магически начин в деня на изборите цели пълчища от мъртви имат страшно неприятния навик да възкръсват, пускайки по една (или няколко) бюлетини за Байдън/Харис/демократите, и после спокойно да се упътват към покоите си. Как става тази измама? Ами, просто е, посредством избирателните списъци, в тях често

83

Анонимен

преди 5 дни

Платените социолози може да си лъжат както си искат. Тръмп ще спечели ако американците не искат да си досъсипят държавата с тия олигарси около демократите.

82

пет по пет

преди 5 дни

35- не ме интересува американския бюджет . А който си мисли че е 25 - трябва да му нов партиен билет за късмет.

81

Анонимен

преди 5 дни

Накратко на жълтокосия му го натръмпиха :)

80

Анонимен

преди 5 дни

До 82 И Тръмп и Доктор Костадинов са истински лидери и оратори. --------- и двамата са най-обикновени циркаджии