18

Анонимен

преди 5 дни

Преди ковидо катаклизми немаше, всичко беше ОК, с ковидо и катаклизмите дойдоха, е как така.:))

17

Урсула

преди 6 дни

И да попитам, сега септември като е сравнително хладно, а е нормално да е доста над 30, как го приемате? Пак ли загря земята или тоя път Земята реши да спре да си почине и да попрочете конспиративни теории в д есбг?

16

Анонимен

преди 6 дни

Ако беше така нямаше да продължават да унищожават природата!

15

Урсула

преди 6 дни

Аз не виждам промяна във времето. Просто се връщаме години назад, когато също бе горещо летата. После по някаква причина, имаше доста студени лета и ето, малко вдигнахме градуса и о, климатика не работи. Много се изнежихме с тия климатици, там е проблема! Щото сега си охлаждаш *** цвл ден в офиса или вкъщи, после излизаш на 35 градуса и ето, климатът се променя. Е променя се, с тия климатици как няма да се променя? Сега ще дойде и някоя студена зима и пак ще ревнете, че е студено!

14

Анонимен

преди 6 дни

Стивън Хокинг на базата на изчисления които само гениалният му мозък направи предрече страшната прогноза.Човечеството няма да посрещне третото хилядолетие.Температурите на земятаблагодарение на човешката алчност,безотговорност ще достигнат 600-800 градуса на повърхноста.При тази температура няма да издържи никакъв биологичен организъм.И това което става в момента е началото с природата.Затова той посочи изхода инвазия на други планети.Явно действа план при който инвазията започна и Мъск е начало

13

Анонимен

преди 6 дни

В българия се случват кретеклизми.

12

2025 год.

преди 6 дни

разстоянието между двта Магнитни полюси ще енай-късо. Объркванена движението на вътреЗемната магма и геологични катаклизми.

11

лола

преди 6 дни

Вие не виждате ли какво се случва с климата?! Специално Балканският Полуостров ще се превърне в полу- пустиня. Много високи температури, следващи от висок процент влажност. Годишното покачване на темп. е три градуса приблизително. Колко години са необходими да прехвърлят 55 по Целзий?! Смятайте. Никой не се шегува с тази тема. Водата е на изчерпване като ресурс. Има решение, но за поддръжката му е необходимо наистина огромен финансов ресурс. Струвате ли си?!

10

ароматния пръч

преди 6 дни

Я да видим сметката.30% е от промишлеността,20%от такива като мен преживни,сето като ядат много пръцкат,15% от Моторните превозни средства с вътрешно горене,изсичане на гори за земеделски площи,отопление с нафта,въглища,дървета,а у нас в някои махали и с гуми.Могат да заколят кравите и да ги заместят с грух,но не и пръчовете и овцете - ние сме малко.Отоплението - на север как ще се отопляват с перки бе,че те ке замръзнат. Как ще ги спрат да изсичат гори,че ако няма земеделие ке станат канибали.

9

факт

преди 6 дни

били гей_тса и подобни могат да ни сблъскат с всичко !

8

Анонимен

преди 6 дни

"20 процента от населението може да се сблъска с екстремни метеорологични рискове. И то, ако емисиите бъдат намалени достатъчно, за да се постигнат целите на Парижкото споразумение." - тоест -всичко е за нищо така или иначе! Лишения, мизерия, ограничения, съсипване на индустрии, неработещи коли на батерии, да не ядем месо, да нямаме нови дрехи - за да не променим нищо!??

7

ЦИРК КЛАЙМЪТЧЕЙНЧ

преди 6 дни

Моля, дайте пример за 100 години в историята на планетата, когато климатът НЕ СЕ Е ПРОМЕНЯЛ?

6

човеците

преди 6 дни

са вредни за земята и тя ще ги зитръска като куче бълхи

5

Проблем 2000

преди 6 дни

Много ме е страх да не ми се занули датата на компа, че после трябва на стенен календар да я карам. Не мога да спя!

4

Ха ха

преди 6 дни

Ей, да не вземат да изчезнат полярните шапки.... същите, дето трябваше да се разтопят през 2000г. Циркаджии

3

Анонимен

преди 6 дни

Зелени шарлатани.

2

Анонимен

преди 6 дни

Вервайте на нАуката. хи хи хи

1

Анонимен

преди 6 дни

Предвидено и планирано вече нали? Сатанински изчадия!