17

Държавата

преди 13 часа

Държавата я няма.*** танцуват давай 'жоре" скоро вашитв дъщери да нареже.Помиари.Вече е ясно че е зъб за чене и оло за две.Каквото повикало......

16

Баба Гицка

преди 2 дни

До кога ще ни занимавате с товакурве?

15

Инспектор Стрезов

преди 6 дни

Логиката решава, че това не е престъпникът.

14

Анонимен

преди 6 дни

БРАВО!

13

Анонимен

преди 6 дни

Ясно, правосъдие няма. За тях Дебора сама си е постигнала косата, нарязала се е и каквото друго има. А този е абсолютно херувимче и трябва да си седи кротко и мирно в къщи да не го нарани някой и да го подстриже.

12

Анонимен

преди 6 дни

Защо триете коментари против момчета

11

Хемус

преди 6 дни

Тая изчисти ли праха от сливата

10

Кубрик

преди 6 дни

Каква неприятна физиономия, чалга не прощава.

9

Анонимен

преди 6 дни

Какво е това домашен арест.Да се въведе ресторант арест,бар арест и на гости арест и най-после ще има достатъчно осъдени

8

Анонимен

преди 6 дни

Стига с тази ,на всички ни е ясно за какво става въпрос и каква е тази .....дама .

7

Анонимен

преди 6 дни

"Този ако беше в Сащ досега да е получил една присъда от поне 10 години." --- --- --- Това ако беше в САЩ (така се пише тази държава), досега прокуратурата щеше да снеме обвинението още когато ДНК експертизата не доказа никаква връзка на обвинения с престъплението. Вие едно изречение не може да напишете правилно, а сте тръгнали да коментирате. Основата на правото е, че вината трябва да се докаже в съда. Не може ей така да се осъждат хората затова, че не им харесвате лицето или по набеьдаване.

6

Анонимен

преди 6 дни

Този ако беше в Сащ досега да е получил една присъда от поне 10 години.

5

Анонимен

преди 6 дни

Нелигитимен съд, жертва народ

4

амииии

преди 6 дни

честита нова година ! между другото ония врякащите от - нито една повече , как са какво правят , не се ли върнаха от море ?

3

до 4

преди 6 дни

протестът беше организиран буквално от Живко Тодоров, кмет на Ст.Загора от герб. към него се присъединиха кметове гербаджии от др.градове. присъединиха се и ППДБ , нпотата. има техни снимки на протеста. има техни коментари във фейсбук за организацията, датата и чаа на протеста и т.н.

2

давай, жоро!

преди 6 дни

георги, като се прибереш вкъщи, почвай да правиш екранни снимки и да сваляш статии за теб. после завеждай дела за всеки път, когато мисирките са те наричали изверг, насилник и т.н. преди дори да има дело, присъда. ще станеш милионер.

1

Анонимен

преди 6 дни

Дебора що има силикон у джуките :)))