10

Ангелина

преди 6 дни

В учебните часове - телефоните не трябва да имат не само учениците ,но и учителите.

9

ха-ха

преди 6 дни

Ха-ха , тая лелка добре ли е , има ли си хабер какво става в училище или слуша внуците какво й казват ?! Какви учебни цели , какви пет лева ,тез учители за какво с там? Ами да си седят в къщи и за си цъкат телефоните с учебна цел , а не да ядосват учителите с безнадежднанта си mъnоma и егоизъм , които родителите стимулират с бездействието си.

8

всичко по три

преди 6 дни

ако си пусне тиктока ще види колко биткаджии има там по време на учебни занятия

7

Тиква

преди 6 дни

Естествено пречат ,питам 19 годишен кандидат,за училище, колко дни в годината,той нагло отваря телефон да види 365 или 366.Довиждане.

6

HeinrichHimmler

преди 6 дни

Естествено, че пречат. Или се взимат от учителката в началото на часа или се заключват в шкафчетата. Родителите знаят, че децата са на училище, никой няма да ги търси по телефона по време на учежни занятия!

5

татко

преди 6 дни

Телефоните са несъвместими с учебните часове.Абсурдно е.Да не се допускат включени телефони в час.То е за тяхно добро.

4

Анонимен

преди 6 дни

Учителите с тях преподават.. Деца извадете си телефоните и намерете.. Също учителите не могат без Вайбър групите на класа, а и Школото трябва да следиш там и ако има нещо в Класрум, а и отсъствията и оценките,нали бележниците са електронни. Ако нямаш смартфон едва ли не си у ред. А най-готино е учителя като пусне видеоурока от Уча.се тогава пей сърце за учителите, добре че поне заплатите им оправиха. Ама мързела им си стои.

3

Анонимен

преди 6 дни

НЕСЪМНЕНО - ПРЕЧАТ!!!

2

Що за въпрос

преди 6 дни

Разбира се че пречат

1

Анонимен

преди 6 дни

Телефоните в клас помагат на родителите на децата да записват учителите, които не учат отрочетат им да казват "Добър ден", да си бършат нослетата... Абе друго си е да издебнеш някой уморен и психически изнемощял даскал инда го пуснеш в мрежата, та цял свят да му види резила. Учителите нямат правонда имат кръвно, да ги боли глава, да се ядосват на глупостите на учениците... А вкъщи не ги понасям тия мойте! Качват минсе наглавата с техните претенции! Айде на училище, там да се оправят с тях!