200

Анонимен

преди 6 дни

Този да вземе да си смени пола, щото от мнението му, нищо не остана ....

199

Анонимен

преди 6 дни

Тоз е за затвора. Доживотно. Или поне докато не бъде възстановено смъртното наказание за такива като него.

198

ЛГБТ+-

преди 6 дни

О, в училище по цял ден нищо не учим, само ни обработват с ЛГБТ пропаганда. Това математика, физика, химия, география, компютри, че и по физическо -- откак Копейкин си прокара закона, всичко стана една тотална ЛГБТ пропаганда... Сега повечето мислим да си сменим пола, но не щеш ли -- и тези се намесиха, така че ще чакаме да станем на 18. Дотогава пак непрекъснато пропаганда, и сигурно ще се променим поне още веднъж, т. е. ще се върнем към началото. Объркана работа с тая пропаганда...

197

Икабод Крейн

преди 6 дни

Като знаем ППДБ какви са, първоначално се изненадах. Но Чл. 125б гласи : Забранява се извършването на медицински дейности за промяна на фенотипните и други полови белези на генотипния пол на непълнолетни лица, ""освен в случаите, когато съществува сериозна опасност за живота или здравето им.""" ЛГБТ хватката е тук. Всъщност закона легализира смяната на пола на непълнолетни, с един подпис от психолог.

196

Деди

преди 6 дни

Тия умно-красавци май живеят в паралелен свят - а след 18 г. бе, умници нейедни? Има си хубав закон, ама дай да ръчкаме и да веем "байряка"!

195

Какво прави този

преди 6 дни

ухиления от помощното с дефицитите по български на снимката? През ВСВ нацистите имали машина за шифровани съобщения ЕНИГМА се е наричала, а сега в България съществува понататъшнито развитие и се нарича Киро Харварда! Той като говори сам вече не разбира себе си и това е добре за всички! Народа, но и враговете нищо не разбират и всичко е наред! God save Bulgaria!

194

Анонимен

преди 6 дни

Това обаче не е достатъчно. Трябва забраната да важи за всички възрасти, защото "смяната" на пола е сатанинско дело.

193

Анонимен

преди 6 дни

До Добре Всъщност точно джендър пропагандата работи супер при децата, особено тийнейджъри и е като пушенето и пиенето, гот облекло, да си метал и т.н. при тях. В една възраст- тийнейджъри, децата имат нужда да са специални и приети в общност. Да си гей/транс е модерно, значи право напред. 40% от хората под 30 в САЩ се определят като небинарни, за да са в групата на модерните. Е, има и друго като фактор- промиват ги колко е лошо да си бигот(лош неприемащ транс).

192

Набиват го мръснишки

преди 6 дни

Нито 18 нито 81 - такава тема НЯМА!!! Всички жендерясали в изправителни колонии!

191

Закон и възраст

преди 6 дни

Нали неотдавна се писа по въпроса кога приключва развитието на човешкия мозък? При мъжа това ставало около 25-ата му година, а при жената - малко по-рано. Следователно, едва тогава могат да вземат наистина обмислени решения. Заслужава си законотворците да помислят по въпроса. Също и дали е резонно човек под 25 г. да има правото да гласува при парламентарни и местни избори, а също и да се разпорежда с наследство.

190

Добре

преди 6 дни

някой вас ще се стане ли джендър защото го пропагандират ? те децата в училище не могат да ги научат да не пушат цигари и да не си гледат телефоните обаче всички приемат, че джендър пропагандата магически ще проработи на 100% и всички ще се зомбират.

189

мен

преди 6 дни

Крайно време е тези операции да започнат да се наричат с истинските им имена. Това не е смяна на пола а ОСАКАТЯВАНЕ, за да приличаш на другия пол.

188

do 189

преди 6 дни

До Анти-ЕС,то самото съществуване на българите е престъпление срещу човечеството,ама на,съществувате,по-точно паразитирате на гърба на човечеството

187

Анонимен

преди 6 дни

До Анти-ЕС Текстът не ППДБ не е закон за забрана с ясни медицински изключения, а закон за позволяване да се прави под предлог, че е животоспасяващо или в името на здравето. Сравни с проекта за закон за забрана в САЩ- описани 4 точки- ФИЗИЧЕСКИ БОЛЕСТИ И РАНИ, тежки инфекции(включително от мината кастрация), хер *** фродити. Това са изключенията. И текст основен- Всяка процедура по смяна на пол на непълнолетни е престъпление тип С(10-25г затвор).

186

БОЛГЪ

преди 6 дни

поредният етап от медода за манипулация, наречена 'Прозорец на Овертон"не са се отказали спокойно ! ще се ръчка до откат!

185

Анти-ЕС

преди 6 дни

Пак- ПРАХ В ОЧИТЕ от соро соид ите!! Законътне трябва да е до 18г., а -ВСЯКАКВА ВЪЗРАСТ. Смяната на пола е престъпление против Бог и човечеството, всякакви полови живи същества!

184

Анонимен

преди 6 дни

Всъщност ето текста за становище на лекар, щото е важен- "An individual suffering from a physical disorder, physical injury, or physical illness that would, as certified by a physician, place the individual in imminent danger of death or impairment of a major bodily function unless the procedure is performed." ФИЗИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ,ФИЗИЧЕСКА ТРАВМА,ФИЗИЧЕСКА БОЛЕСТ потвърдена от СЕРТИФИЦИРАН ЛЕКАР, че води до неминуема смърт или загуба на основна телесна функция. Разлики с текста на ППДБ?

183

Анонимен

преди 6 дни

Браво, правилно

182

Анонимен

преди 6 дни

Искрено се развеселих! Бой по джендъра и от "либерално дясно". Явно ще си менкат шапките с БСП.

181

Анонимен

преди 6 дни

До Кръчматъ ЛБГТ в момента хвърлят къчове до тавана и планират фестивал за празнуване. Този текст е отворен дотолкова, че позволява с бележка от психолог, че има опасност да се самоубиеш или да се травмираш сериозно психически, ако не смениш пола, да те оперират. Да не смяташ, че в САЩ пише някъде "Деца е позволено да сменят пола без опасност за живота и здравето"? Не, просто обявяват, че е тежка травма без това "лечение" и е опасно заради "висок риск отсамоубийство".