41

08

преди 6 дни

Неквалицирани продажби.Купувай българино ,а после ги подари на зелената гадина.Уу.

40

Смех и рев

преди 6 дни

Верно ли че ракетите ще стоят в сащ, (българските) и ако потрябват първо ще чакаме да ни одобрят нуждата после да ни ги докарат? Няма такава пародия ако е така. Смеем се на уганда как лепят по булдозери листове ламарина и рисуват с флумастер картечници.А ние ? Ще чакаме камала да ни пусне?

39

Анонимен

преди 1 седмица

До Мда - По коментарът ти се познава, че си копейка хахаха 1,2 млрд. струват всички ракети за всички изброени страни т.е. целия проект да го наречем. Естествено не се учудвам, че имаш проблеми с четенето с разбиране. От толкова руска пропаганда мисловните ти способности вероятно напълно са изчезнали. Хайде жив и здрав и да намалиш руската телевизия. Не ти се отразява добре.

38

Мда

преди 1 седмица

При 70тина милиарда долара БВП представям си как пуцаме с тия ракети дали по учения дали наистина, да гръмнеш 2-3% от БВП с един изстрел - priceless...

37

Дзивко

преди 1 седмица

Тя сумата изглежда голяма ама тия ракети са над 1млн бройката, нашите фки ще имат по един комплект и евентуално за по още едно зареждане, като цяло американците правят пари от всичко

36

Олимпий Панов

преди 1 седмица

Хахахах.Годината е 3025 ракетата AMRAAM или Авраам пристига в България пусната от Американските "наркомани" в посока Македония!Тия F16-толково много летят над къщата ми че не мога да заспя!

35

Анонимен

преди 1 седмица

За три дни уж до Берлин ще стигнат, за повече от месец не могат да изгонят украинците от собствената си територия. Що е то?

34

Хъ хъ хъъъ!

преди 1 седмица

Има един лаф: сега ще даваме или ще обещаваме? Та и американЦката работа такава! Между другото да попитам... какво става със самолетите които предплатихме 100%? Тях към 2030 ли да очакваме?

33

Анонимен

преди 1 седмица

Тц тц, като ни потреба ракета да пуцаме, ще я поръчаме до Америката и след 5 години пуц-пуц евентуално, за няколкостотин милиона!

32

Хаха

преди 1 седмица

За България да ги ползва или за България да ни бомбардират не се разбира... Помниме 99та как паднаха няколко тука по Софийските села...

31

Анонимен

преди 1 седмица

ОТИВА КОПЕЙКИН В МОСКВА И СЛЕД СЕДМИЦА- ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА, СЛУЧАЙНО...

30

До 34

преди 1 седмица

Щом си рекъл... По нас у България ли ще ги гърмят ?

29

До 30

преди 1 седмица

Това не ти го е дала Русия. Просто ти си такъв.

28

Анонимен

преди 1 седмица

Ей, много надъхани тия копейки! Явно началника Копейкин много са го блъскали по главата в Москва...

27

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 25В киев отново нема ток.В Москва има. Защо американските ракети не спират тока в москва а само в киев?

26

Анонимен

преди 1 седмица

Те дават ЦЯЛ милиард а България за колко милиарда купува нищо ? 20 милиарда? Добре че са украйнските *** тях не може да ги настигнем вече 500 млрд дълг.Ние сме плътно втори по глупост.Интересно е че все още има оолиговфрени опяващи за тероруската.Пичове скоро ще сме пред фалит теглиме кредити за да плащаме лихви по предишни кредити.Дали знаете какво означава това?

25

Анонимен

преди 1 седмица

Копейка, стига с тия хартиени самолети! Копейкин вместо в Москва да иде в Тенсвил в завода на Локхийд да види как се произвеждат нашите Ф16!

24

Гошо

преди 1 седмица

Защо парламента спи? Да плащат бързо за 6 ракети 1,2 милиарда , защото може да не ни огрее. Е ще ги получим все някога, но първо завода да построят.

23

Анонимен

преди 1 седмица

а копейките газ пи каят...

22

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 20 Хартиени, хартиени ама твойта матушка се на.ира от страх от тая хартия след горчивия опит който получи в Украйна от западното оръжие. Преди 2.5 години за Русия войната изглеждаше като детска игра, а западното оръжие като клечки за зъби. Днес мишоците в Кремъл се чудят как по дълбоко да се заврат под земята от американските ракети.