34

Деде

преди 1 седмица

Боже, колко много финансово неграмотни хора има по този свят, Боже! Плащате ли си кредита от 250к за имота с ниска лихва? В затворен комплекс ли е и с такса поддръжка? Сега ще видите, душички сладки, кон боб яде ли!?

33

Мхм

преди 1 седмица

Само да спомена на пишещите тук, че преди 14 години, апартаментите, които сега се предлагат за 220 хиляди евро, струваха 50 хиляди евро. Всеки сам може да прецени дали си струва да се купи апартамент или не.

32

Анонимен

преди 1 седмица

Не се отказвайте! Купувайте братя на зелено и на лиски лихви! Имотите ще свършат!

31

@@@

преди 1 седмица

Много неприятно явно ще става, повечето народ ще разбере нагледно какво означава 25 годишен кредит при икономически цикъл на 12 години, според икономическите книжки дето ги учихме навремето де.

30

TheIconomist

преди 1 седмица

33 Няма да паднат защото цената на строителните матеряли я вдигнаха пет пъти.

29

Кой каза, че имотите

преди 1 седмица

няма да падат? Този въпрос ще задам отново след изборите и преди новата година!

28

РЕВОЛЮЦИЯ

преди 1 седмица

БНБ ББР И Република България с всичките и служби и администрация Комунисто фашистка 4иFутска мафия!ДОЛУ!

27

Кой кара

преди 1 седмица

Черен майбах А9999А?

26

ПътяНаКопринката

преди 1 седмица

26 Ами ако избегаш с буса на бежанците и трафикантите?

25

Анонимен

преди 1 седмица

Скоро ЧСИ-та и Банките ще са най богатите имотни агенции с несъбираеми кредити и изпоизбягали по цял свят длъжници.Ако имаш ипотки или заеми докато не ги платиш трябва забрана да напускаш България и отнемане на паспорта.

24

Wtf

преди 1 седмица

Значи купуваш с кредит на 3,3% лихва и в най-добрия случай(успееш да можеш да плащаш и лихвата не се промени) след 30 години си платил двойно за 80квадратния килийник?

23

BackToTheFuture

преди 1 седмица

В бъдещето Футболните агитки ще са полицията а сегашните полицаи ще са си същите престъпници но без служебна карта Мухахахаха

22

Сократ

преди 1 седмица

Масово помощен обслужващ перонал-чистачки на WC и самозвани иво христовчета в БГсе набутаха в токсичен турски цимент и радиоактивно желязо Надуват ли надуват балона 80000, 1млн евро в хаитито на Ескоето е чист старчеки хоспис и до 10г го очаква войнаи етнически разпад на 3 гета 2 от които вероятно ще минат към Анатолия ,а ще останат Софийски анклав самодейции,които ще Футболните агитки и дрогата ще ги смелят.

21

Най тъжното е

преди 1 седмица

Че с честен Труд в България те очаква клошарско бъдеще

20

Балканджията

преди 1 седмица

Що ме триете бе мършииии айдеее Балона гръмна викнете утре кредитните Експерти Тошев да шпаклова с езиче баламите свършиха няма кредит няма имотни набалончени мечти сега слвдва още безработица в Частният сектор и Бг приключва, фондовете са спрени ще ги резнат заради Шиши и ДогиДон ще излезне едно чиновниче и ще ви каже като ба Орбан и Фицо фак оффф тежки корупционни практики и крив макарон Денги за вас от там няма да може да се плашат пенсии и заплатките на Полицайчетата Партито енд иде сметка

19

Българин007

преди 1 седмица

Айдее купона е към края си. Ще дойде време за плащане на сметката :)

18

Деде

преди 1 седмица

Сега прожектират филма "Млад и умнокрасив меринджей с ипотека за 250 хил евро" След като спрат филма от прожекция ще започнат панаирите...

17

Безработицата

преди 1 седмица

Е жестока крият реалните данни и вместо да създават реални работни места и достойно заплащане те вкарват ци г ойнери то като ти замине народа се р и се на държавата.Но това българските управляващи и бизнес у т р е п ки немогат да го проумеят и затова днес ще се возят на майбах а утре на х й.Има БОГ запомнете го.

16

С честен Труд

преди 1 седмица

В България клошар се става

15

България е

преди 1 седмица

Позор