200

ЗАЩО

преди 6 дни

не кажете за НАСИЛСТВЕНАТА МОБИЛИЗАЦИЯ на етническите НЕукраинци????Е какви да загинат,те укрите дезертираха и избягаха,изоставяки МИЛАТА си осссрайна,а под дулата-метода на съветските ченгяри всички останали отиват на смърт!

199

Анонимен

преди 6 дни

Изпратете всички безполезни, излишно неужни никому тия уж доктори, хидроинжинери, философи,деребеи и лекари и атомни физици и джевдети, там

198

Анонимен

преди 6 дни

А колко българи загинаха за СССР след "Освобождението" на девети септември 44. Съюзът продължи още една година със съвсем безсмислен фронт срещу нацистите в Чехия и Унгария до 45, в който загинаха поне 10 хиляди български и югославски партизани

197

Дали са българи?

преди 6 дни

Дори ние тук не можем да определим какви сме, та някакви си там, дето най вероятно не са знаели къде е на картата, България. Жалко за момчетата, но както знаем, целта им, за да са там, където са, е била да убиват. Логично е да се очаква, че и тях ще искат да ги убиват. Най неясно от всичко е, каква е тук новината? Или е безсмислен опит за психоатака: "Виждате ли -руснаците убиват българи". Не зная, но си мисля, че едва ли са носели плакат с надпис "не ни убивайте -ние сме българи", нали?

196

Анонимен

преди 6 дни

Изпратете всички безполезни, излишно неужни никому български пенсионери с к0нски вагони към Украйна .Така няма да се налага да четем сарческите им глупотевини тук.

195

Анонимен

преди 6 дни

Първо тези хора не са българи, нямат българско гражданство. Второ - след като воюват е повече от нормално да се очаква и летален изход. Ако за всеки загинал на фронта запрепускате да пишете статии, не знам кой ще вни чете глупотевините. Тотално безсмислено начинание. Даже за пропаганда не става.

194

Анонимен

преди 6 дни

Щом воюват, това е очакван изход.

193

Християнин

преди 6 дни

Дано горят в продажните копейки, който хейтват тук! Най-лошите болести и проклятие да ви споходят!

192

Анонимен

преди 6 дни

Който обича Бандера, трябва да поеме "Искандер"-а!

191

Посолството

преди 6 дни

Това не са български граждани.

190

Конфуции

преди 1 седмица

Българите ги пращат насилствено на фронта а укро нацистите се скатават по българските курорти за благодарност. Защо не се връщат обратно украинските бежанци, нали войната се води вече на руска територия, войната се обърна вече от отбранителна в нападателна?

189

Бонго Бонго

преди 1 седмица

По правилно е да напишете, двама бесарабски българи. Над 200 села са около Болград от Рени до Одеса.

188

Син патлажан

преди 1 седмица

българи-друг път...чисти руснаци

187

82 ОМБр

преди 1 седмица

А 300 000 насилствено мобилизирани руски приматюхи?

186

Урсула

преди 1 седмица

210, в днешно време националността се определя главно от езика, който се говори. Но по твоята логика в България няма турци, ***, руснаци, арменци...щото всички говорят български. В Украйна обаче положението е като в Македония. Украинците(като географско понятие) на юг дефакто са асимилирани някъде от 1919 година и началото на двайсетте, когато е приет украинския език, базиращ се на диалекти в северозападна Украйна! Затова е сложно да кажем кой какъв е. По-скоро това са си чисти българи.

185

Урсула

преди 1 седмица

222, ама не четеш статията. Това са мобилизирани насила българи от Украйна. Те не са наемници, а просто попаднали в неподходящото време в неподходяща страна. Не се прибраха в България досега и ето ти резултата.

184

Урсула

преди 1 седмица

Могилизират българите, а укритени поляците на Запад не. Усещате ли накъде бие Зеленски и нацистката клика?

183

Анонимен

преди 1 седмица

Бог да прости героите български,паднали в бой за свобода!

182

Анонимен

преди 1 седмица

Путин е Антихриста!

181

Ами

преди 1 седмица

Няма да заплача за тия предатели, намерили са точно каквото са търсили. В Библията пише: който вдига нож, от нож умира. Ако си бяха седяли вкъщи, щяха да са си живи и здрави.