279

Анонимен

преди 6 дни

изпратете ги директно при Шолц на Германия, тия доктори, хидроинжинери, философи,деребеи и лекари и атомни физици и джевдети, там да се занимават с политиката понеже там има 7 милиона турци, повече от колкото бг, но не искат, защото в бг лесно се краде и в германия не са позволени етническите партии. в бьлгария можеш 35 години да седиш в парламента и да си депутат докато пенсионираш или в сараите на ДС , имам предвид изгонените депутати от дпс.

278

ДВОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 6 дни

Доган да внесе заявление за изтеглане на документите на вече регистрираната партия на Делян хахахаха в ЦИК хахахаха. Първ по време ще е хахахаха.

277

Анонимен

преди 6 дни

До адвокатТова съдебно решение е срам за правото.

276

Анонимен

преди 6 дни

Ще ползва марката ДПС на изборите ама турците ще си гласуват с номера на АПС - Доган и Шиши ще получи инфаркт. Президента ще откаже да подпише за главния прокурор и те така понеже Пеевс предложи децентрализация на прокуратурата някой прокурор ще го подхване така леко-издалеко и всички ще почнат да се правят че не са с него, а и ресто няма да връщат.Прочети още на: https://dnes.bg/izbori-2024/2024/09/12/delian-peevski-dps-e-edno-dogan-e-ot-zemedelcite.619910#comment-newest

275

Анонимен

преди 6 дни

Сега е ред на Доган да извади доказателства как прасето е подкупило козите *** снимката.

274

Itso

преди 1 седмица

Защо няма мъже в състава на ВАС, каква е тази дискриминация, някое НПО няма ли да се самосезира и да осъди държавата?

273

Нина

преди 1 седмица

Убеждавам, че " чукча не е читател, чукча е писател..." Всички юристи, когато Пеевски обяви, че в 00.05 часа е направена регистрация на ДПС-Ново начало по електронни път, заявиха, че ЦИК няма право да откаже регистрация, защото е направена съгласно Закона. Юристите заявиха, че ЦИК няма право, съгласно Закона, да приеме последваща молба за регистрация на партия или коалиция с ДПС в наименованието си. Ама, на някой не им хареса, че Пеевски изигра Доган/ агент Сава от ДС и КГБ, затова нападат ВАС?

272

Психото

преди 1 седмица

Тия лелки са еманацията на обществото ни, не се обиждайте, но повечето сте такива и резултата е такъв;)

271

Анонимен

преди 1 седмица

Едно време в училище ни учеха, че Законът е отражение на морала на едно общество и този морал следва да бъде превърнат в правна норма. Вече Законът и моралът са две коренно различни понятия. И това само за 20-30 години демокрация.

270

Анонимен

преди 1 седмица

ВАС реши, ама как да убедиш цял народ, че ДПС е на Пеевски, а не на Доган. Когато ДПС е създадено, Пеевски е бил на 10 години. Сега обаче, с помощта на ВАС ни показаха нагледно как се краде партия. Всичките са за разстрел, без обяснения.

269

адвокат

преди 1 седмица

КолеЖки,заявлението само по себе си не изпълва задължението,да се представят с него и задължителните писмени доказателства.Къде са към това заявление от 0.05 ч. изскващите се документи?Няма ги.Те са представени след 10 часа,когато пред тях,ДПС -Догон е внесло своите документи.Но нали вашето решение не подлежи на обжалване,може да бъде във всякакъв вариант.Да,съд.решения се изпълняват,но никой не може да забрани на хората да ги обсъждат.И всеки за себе си да приеме дали са законосъобразни.

268

Идеалист

преди 1 седмица

Боже, опази от интелигентните физиономии на тези съдийки!!

267

ПроСоТо

преди 1 седмица

...аз не съм си имал работа със съд,но преди години попаднах на един процес.."Съдът" беше точно от такива лелки.."Докладчика" приличаше на Бърта,обаче другите две гледаха толкова намръщено и СВИРЕПО,че си рекох:..-"Тия ще го обезглавят / подсъдимия / "..За негов късмет му се размина с условна..Та мисълта ми е :..-Къде изчезнаха мъжете-съдии ?..Защо НАВСЯКЪДЕ все жени ?..Каква е тая половасегрегация ?

266

ПроСоТо

преди 1 седмица

тия трътки на снимката ли са "ВАС" ?

265

Обективен

преди 1 седмица

ВАС доказаха,че са един от най-корумпираните органи в държавата. Горко и на България,когато тези,които трябва да раздават правосъдие , го раздават според това,което са им пуснали в джобовете.

264

Идеалист

преди 1 седмица

Така нареченият ВАС приравни политическите партии на лекоатлети , които спринтират. Отвратителни доводи. Такова нещо не имало и през 90 години на миналия век!

263

Анонимен

преди 1 седмица

Върви си един наркоман по улицата и среща двама други наркомани. Първият казва: - Аз съм пратеник на Господ. - И аз съм пратеник на Господ - казва вторият. Третият заявил: - Никого никъде не съм изпащал....

262

Анонимен

преди 1 седмица

Пеевски и Борисов в затвора!!

261

Обективен

преди 1 седмица

Когато ВАС обслужва CBИHЯTA Пеевски , означава че цялата държава се е превърнала в една KO4ИHA !!!

260

и такааа

преди 1 седмица

Надявайте се на честно правосъдие в тази прогнила държава!