112

Анонимен

преди 6 дни

ГЕРМАНИЯ ПРОВЕЖДА ПЛАНА ШОЛЦ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!!!...

111

Откраднал е законно

преди 6 дни

изпратете ги директно при Шолц на Германия, тия доктори, хидроинжинери, философи,деребеи и лекари и атомни физици и джевдети, там да се занимават с политиката понеже там има 7 милиона турци, повече от колкото бг, но не искат, защото в бг лесно се краде и в германия не са позволени етническите партии. в бьлгария можеш 35 години да седиш в парламента и да си депутат докато пенсионираш или в сараите на ДС , имам предвид изгонените депутати от дпс.

110

Шолц Вурстов

преди 6 дни

Да ги карат директно при Шолц Вурстов на Германия, тия лекари и атомни физици и доктори и деребеи и джафкати, там да се занимават с политиката понеже там има 5 милиона турци, повече от колкото бг, но не могат нали защото германия не позволява такиви етнически партии в политическата им система , но в бьлгария можеш, имам предвид изгонените депутати от дпс.

109

Анонимен

преди 6 дни

109 - ами те си ги поканиха и ги чакаха с плюшени мечета. В крайна сметка всеки трябва да си поеме отговорност за действията. Не можеш да нарушаваш правилата на съюза, в който си, защото си се оaкaл.

108

Анонимен

преди 6 дни

Нашите продажници подписаха, че ще приемат всички нелегални мигранти от Африка и Азия." - не про'с'тако неграмотен, двата милиона, които гласуваТЕ за ЕС казахТЕ, че ще спазваТЕ Дъблинския договор според който България ще приема обратно имигрантите. Никой друг не ВИ е виновен.

107

Анонимен

преди 6 дни

Вие какво искате,германците да седят и да гледат как арабско-мюсюлманските терористи избиват германци,изнасилват европейки,и ограбват"

106

Анонимен

преди 6 дни

ЕС трябва да е единствено икономически съюз, който да улеснява икономиката, а не да я затормозява. Но реалността е, че все повече се опитва да е политически съюз, който налага идиoтсkи зелени разпоредби и затваряне на национални стопанства. Докато дори нещата като работа в чужбина не са уредени като хората. Някой да каже какъв кошмар е да си уредиш социални и пенсионни осигуровки, след като си работил в различни европейси държави!

105

Анонимен

преди 6 дни

Краят на Шенген? А някои местни глуупааци и прислужници на чужди интереси се напъват да ни набутат там. Дали ще сколасат за закриването?

104

Като гледам как

преди 6 дни

ни третират, мисля че никога не е имало единство в Европа.

103

Христо Христов

преди 1 седмица

До ффф/96 "Вие какво искате,германците да седят и да гледат как арабско-мюсюлманските терористи избиват германци,изнасилват европейки,и ограбват" - ДА, защото това заслужават. Даже им е малко.

102

Христо Христов

преди 1 седмица

До Анонимен/100 "Нашите продажници подписаха, че ще приемат всички нелегални мигранти от Африка и Азия." - не про'с'тако неграмотен, двата милиона, които гласуваТЕ за ЕС казахТЕ, че ще спазваТЕ Дъблинския договор според който България ще приема обратно имигрантите. Никой друг не ВИ е виновен.

101

Христо Христов

преди 1 седмица

До Гошето/106 "Дано немците осъзнават какво ще се случи само след 15-20г." - само на пълен про'фан може да му пука за немците. Когато и да изчезне последният немец - все ще е късно!

100

ябадабаду

преди 1 седмица

Нали урсула ги покани бежанците, кво мрънкат сега ?

99

Гошето

преди 1 седмица

Дано немците осъзнават какво ще се случи само след 15-20г... Ще са малцинство в собствената си държава...

98

Анонимен

преди 1 седмица

Никви КППта няма да помогнат, това са глупости за заблуда, че правят нещо, винаги ще намират от къде да влязат, само и единствено масово депортиране и връщане по родните местс решава проблема.

97

Анонимен

преди 1 седмица

Шенген е най прогресивното нещо, прилагано в ЕС. Голяма грешка е премахването му.

96

Ами

преди 1 седмица

Да не забравяме който пусна - Меркел!!! Тя поведе крак към ислямизацията на Европа и процесът вече е необратим. Единствено депортацията на всички имигранти би помигнало, но това е невъзможно и немислимо да бъде извършено от текущия политически елит

95

kreti

преди 1 седмица

Веднъж ме спряха на Магистралата като влизаш от Австрия в Германия и полицаите ме питаха дали пренасям забранени обекти. Казах им че ако правя това ще мина през другите места където не проверяват и им ги изброих смеейки се , паднаха им ченетата.

94

анонимен

преди 1 седмица

Сега мама Меркел да излезе и да каже: Мили бежанци, моля не идвайте вече, не можем да се справим!

93

Анонимен

преди 1 седмица

И за какво се натискахме за Шенген тогава? Нашите продажници подписаха, че ще приемат всички нелегални мигранти от Африка и Азия.