192

Идеалист

преди 1 седмица

До Анонимен Законът е точен превод от американския закон. Пеевски е притиснат от Закона Магнитски но това не му пречи да откарадне партия, няма все да подкупва ц и га ни.

191

U.S.Depart.ofJustice

преди 1 седмица

The Foreign Agents Registration Act (FARA)Законът за регистрация на чуждестранни агенти (FARA) е приет през 1938 г. FARA изисква определени агенти на чуждестранни принципали, които се занимават с политически дейности или други дейности, посочени в устава, да правят периодично публично разкриване на връзката си с чуждестранния принципал, както и дейности , постъпления и плащания в подкрепа на тези дейности. И ДОСЕГА Е В СИЛА И НЕ Е ОТМЕНЕН. ЧЕТЕТЕ И СЕ УЧЕТЕ!!!

190

Ангелина

преди 1 седмица

"Национална сигурност " с Пеевски - върховен цинизъм е за индивид обслужващ видими интереси на поне две чужди държави и използващ службите и правосъдната система ,като собствена частна армия Ако не беше твърде жалко и опасно ,щеше да е смехотворно и английски виц.Всяко "начало" винаги е "нова" ,но има и край и той този път ще бъде "нов".

189

Анонимен

преди 1 седмица

Абе ей украинецо точно украйна е враг на България. Дано Русия я унищожи. Да живее България !

188

Анонимен

преди 1 седмица

Слава Украине. Да унищожим Русия. Русия е вековен враг на България.

187

Анонимен

преди 1 седмица

Време е след изборите дебелака да отговаря за - ктб

186

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 седмица

АЙДЕ , КОСТЯ ЗАМИНАВАЙ СРОЧНО ЗА ФРОНТА У РУСИЯ ---ЗА ТЕБЕ ТУКА ВЕЧЕ НЯМА ПРОКОПСИЯ /....разкрит си ...ха,ха,хааа/

185

СМЕХ...

преди 1 седмица

КОПЕЙКАТА ПЪРВИ --ЩЕ ПАДНЕ В КЪРВИ , ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ ЗАКОН, ПРЕДЛОЖЕН ЯВНО ОТ МОСКВА....ХА,ХА,ХААААААААААА

184

Анонимен

преди 1 седмица

Пеевски още повече ми се вдигна в очите с тези думи. Този закон за чуждите агенти е страшен! Връща България в мракобесните тоталитарни времена. В Грузия имаше протести, но не достатъчни и проруското правителство там го наложи и отклони страната от ЕС. Вън Костадинов от България, спрете Възраждане на всяка цена!!

183

бл

преди 1 седмица

Шопара протестира срещу Коледа. Само че за разлика от редовите прасенца, той сам си е избрал да се гои от народната копаня.

182

ъ

преди 1 седмица

Законът е американски, Дебелян пак не е в час. И защо огласяването на чуждестранните агенти ще навреди на националната ни сигурност? Съвсем по оруеловски взе да става, но западните елити са позабравили някои епизоди от историята. Нищо де, предстои да си ги припомнят и пак да гинат цветовете не нациите.

181

До изклатен

преди 1 седмица

Не е вярно.Договорът за кредита на Вълка е подписан лично от Мавродиев.

180

Боци

преди 1 седмица

Мачкай шиши, гърч до дупка.

179

ДПС НА ПЕЕВСКИ

преди 1 седмица

СЪДА ОКОНЧАТЕЛНО СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ, ДА БЪДАТ РЕГИСТРИРАНИ НА ИЗБОРИТЕ.....

178

ИЗКЛАТЕН РУС.ФИЛ

преди 1 седмица

КОЛКОТО И ТИ НЯМАШ НИЩО ОБЩО С РУСКАТА ПРОПАГАНДА, ВЕРВАМЕ ТИ

177

Изклатен демократ

преди 1 седмица

Банкера няма милиарди, има няколко чувала, които взе за изпът, като се усети, че шиши ще го гътне в затвора най-малкото. Нямаше друг полезен ход!

176

Изклатен демократ

преди 1 седмица

Банкера няма общо нито с Русия, нито с Москва, НО има много общо с ШИШИ, вервай ми!

175

Изклатен демократ

преди 1 седмица

Каквото е барнал ШИШИ всичко е унищожил. Целта му не са парите, целта му е влияние и власт в държавата. Има ги и ги увеличава с годините от 2010 до ден днешен. Но, май му иде края! Добре, че се случи това с ДПС, та да го приключат и ШИШИ, защото безплатно ползваше електората на Доган. Е, вече няма да е така - ще си му остане само платения от северо-запада и отчасти от юга!

174

ИЗКЛАТЕН РУС.ФИЛ

преди 1 седмица

А ЗАЩО СЕ КРИЕ В БЕЛГРАД, А НЕ НАПРАВО В МОСКВА? СТРАХ ГО Е ЧЕ ТАМ СЕ ПАДА ОТ ВИСОКО И ПУТИН ЩЕ МУ ПРИСВОИ 100 % ОТ МИЛИАРДИТЕ

173

Изклатен демократ

преди 1 седмица

А преди ШИШИ да бутне КТБ, бяха големи дружки с Банкера, с подкрепата на ДПС, разбира се. Тогава ШИШИ още не се бе увъртял в ДПС пряко. Всичко е ясно, не е ясно само кои са тия полуграмотни хора, гласуващи за ШИШИ ?