21

харис И ИКОНОМИКА ?

преди 1 седмица

ХА ХА ХА ХА ХА ! социалист И БИЗНЕС НА ПЕЧАЛБА ? КОЛКОТО БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ БЯХА НА ПЕЧАЛБА ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА ! ВСИЧКИ РАБОТЕХА НА планирана загуба ! ЗАТОВА социализмът ФАЛИРА ! КИТАЙ НЕ Е фалирал ДОСЕГА ЗАЩОТО ПЛАЩАТ 100 долара НА МЕСЕЦ НА РАБОТНИЦИТЕ СИ ! КИТАЙЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ ГЛАДУВАТ ! САМО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВЪРХУШКИ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ПРАЩАТ ДЕЦАТА СИ НА ЗАПАД, ЗА ДА ОТКРАДНАТ НЯКОЯ ТЕХНОЛОГИЯ, КАКТО И ТИЯ ОТ КРЕМЪЛ ! ЗАЩОТО СОЦИАЛИЗМЪТ ИЗГЛАЖДА МОЗЪЧНИТЕ ГЪНКИ И НЕ РАЖДА ТЕХНОЛОГИИ !

20

е браво на Тръмп!

преди 1 седмица

случката доказва че е истински предприемач и щрака бързо! Види ли възможност - на момента я използва! Лошо е ако го изберат за президент. Няма да е като хилещата се тиква!

19

чии медии?

преди 1 седмица

"Според медиите си търси допълнителна трибуна" а медиите какво допълнително търсят?

18

Анонимен

преди 1 седмица

Битката Тръмп и Харис повтаря Радев и Цецка Цачева

17

От Русия и Китай

преди 1 седмица

ИДВАТ ПАРИТЕ ЗА Камала Харис ! СОЦИАЛИСТЪТ ОБАМА, БИВШ ПРЕЗИДЕНТ И СОЦИАЛИСТЪТ БАЙДЪН, БИВШ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ В 2014 НЕ РЕАГИРАХА, КОГАТО РУСИЯ ОКУПИРА ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И КРИМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХА ДЛЪЖНИ ПО ДОГОВОРА ЗА ПРЕДАВАНЕ НА УКРАИНСКОТО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ, ДА ЗАЩИТЯТ УКРАЙНА ! ТРЪМП ПРОВЕЖДАШЕ ТВЪРДА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА В ЗАЩИТА НА АМЕРИКАНСКИЯ БИЗНЕС, УВЕЛИЧИ ИМПОРТНИТЕ ТАКСИ И ТОВА ДРАЗНЕШЕ КРЕМЪЛ И БЕЙДЖИН !

16

Анонимен

преди 1 седмица

НЕ Е РЕДНО СВЕТЪТ ДА СТРАДА ЗАРАДИ Русия и ОПЕК, които вдигнаха цените на петрола и газта и така финансираха Иран, Русия, Хамаз, Хисбула да водят войни. Поскъпна бензина и дизела, пластмасите, изкуствените тъкани, фармацевтичните продукти, електричеството, всичко. Тръмп обеща ако бъде избран да спре войната, като смъкне цената за барел петрол на 40 долара. Тогава Русия и Иран остават без пари за бомби, ракети и наемни войници.

15

Анонимен

преди 1 седмица

Зад Камала стои deep state. Тоест войнолюбците.

14

Тръмп спира войната

преди 1 седмица

Тръмп обеща 24 неща ако бъде избран: 9. Да спре войната в Украйна. При 100 долара за барел петрол Русия воюва. При 40 долара за барел Русия фалира. САЩ имат петрол и ще задължат ОПЕК чрез контрола си върху МеждуБанковия Разплащателен SWIFT код, както блокираха банковата търговия на Русия. 14. САЩ няма да участва във войни. 18. Ще разследва училища втълпяващи на децата транссексуални и расови теории. Тръмп вече разследва администрацията на Джо Байдън, която се съгласи Русия да нападе Украйна.

13

Трънслейтър

преди 1 седмица

Вижте инфото, което се появи - с какви обеци е била Камала по време на дебата.

12

Христо Христов

преди 1 седмица

Тръмп е себе си. Демократите са изкуствени марионетки. Той и Байдън си призна, че говори каквото са написали кукловодите му. Факт.

11

ПРЕДАТЕЛ ТЪПУТИН

преди 1 седмица

До Анонимен1 / аз обявих, че Камала Харис е спечелила дебата! ЗАЩОТО ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕБАТ ТРЪНП БЕШЕ ЛЪЖА СЛЕД ЛЪЖА И ХАРИС ГО СТЪПКА ПАТОКA

10

ПРЕДАТЕЛ ТЪПУТИН

преди 1 седмица

то беше ясно, че ще загуби изборите и затова и не го подкрепих тоя плондир с тупе

9

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 1 ESNB и останалите дето не са сигурни, кой точно е сосбтвеност на Microsoft, кой е спонсориран основно от Файзер ...

8

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 5 - Според теб тръмп успява да излъже Secret Service, ФБР, ЦРУ и хиляди очевидци? Какво слева? Не е имало хора на Луната?

7

Анонимен

преди 1 седмица

луд за връзване....

6

Просто конспирации

преди 1 седмица

Според пропагандните медии на Давос Харис била спечелила дебата? Хахахахаа

5

Анонимен

преди 1 седмица

Какъв цирк изигра Тръмпи с неговия "атентат", гледам ушенцето се е възтановило бързо :)))

4

След дебата и

преди 1 седмица

Тръмп, и Харис се връщат към предизборната си кампания, но Камала ще трябва да отговаря на неудобния въпрос за секретния наушник и за подсказващия по време на дебата.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Джуджето от Кремъл направи кавото можа за да те изкара противник на Раша, белким спечелиш повече гласове, но уви, Камилата те затапи отвсякъде... :)))

2

Анонимен

преди 1 седмица

харис е била със слушалки, маскирани като обеци. Трябва да го покажат и по нашите медии.