182

Пророк Боковски

преди 1 седмица

Право казва Генерал Бойко Борисов, но левите не искат да се вслушат в дълбокия му опит и мъдрост! Лицемерието им няма как да победи дисциплинираният вожд на Българския народ и той отново ще ни избави от социалистическо робство! След 10 години ще има поне 3 магистрали между София и Бургас, за да бъде въпрос на вкус! Всеки град с население над 10000 души ще има летище, а под Балкана тунелите ще са повече от върховете над него!

181

Libre comme air

преди 1 седмица

10 години герб ни управлява...сега искат още 10...!!!

180

Анонимен

преди 1 седмица

Изборите още не са минали,а този индивид Вече " сглоби" поредната " сглобка"? Но без кръчмаря разбира се!-:) Другарю Борисов.След поредните избори ОПОЗИЦИЯТА ПАК Ще ти Резне Зелката и Няма да те Допусне до Властта!!-:)))) Голям го вадиш Пак Предварително!! ГЕРБ Групировката ти УМРЕ преди 4 ГОДИНИ!!!!!!!!!

179

Мръсна свиня

преди 1 седмица

Казах

178

Анонимен

преди 1 седмица

Борисов най успешният политик на прехода

177

тттттт

преди 1 седмица

Идола на пр,ос.ти.те!!!!!

176

Сата НАТО

преди 1 седмица

Предвид, че по онова време Тиквения фьс е бил вече 40-годишен полковник от милицията, това е доста позорно обстоятелство. А доколко е верно? Ами самият Стоев след публикуването на тези кнжици беше застрелят пред кино Изток, убиецът още е неизвестен. Стоев живееше в нелегалност, понеже беше искал да свидетелства срещу боса на СИК Маджо, но прокурорът, с когото имал уговорка, му обявил името. Тоест, предал го. Прокурорът беше Кокинов, известен от един скандален запис при гостуване у Боко Тиквата.

175

Сата НАТО

преди 1 седмица

До анонимен... Тези, които наричат Б.Б. мутра, да прочетат нещо от Георги Стоев -бивша мутра и писател за мутренските времена. Та този човек(бог да го прости) казва, че Бойко никога не е бил мутра. -------///-------- Така е, според Георги Стоев, Боко Тиквата са му викали, мотаел се е в тия среди, да се отърква о истинските мутри, както се накланяше да се отърка о Путин, да му разрешат и той да върти крана с едно пръстче. И другият му прякор е бил Шурла Бурла Тиквен гьс.

174

Сата НАТО

преди 1 седмица

Да оставим ДПС да се регистрират и да видим тези 20 от едните и 20 от другите депутати ------////------ Ти ли решаваш кой да оставиш да се регистрира?

173

Анонимен

преди 1 седмица

До Някой А заговорят ли Центаджиите ,те хваща рядкото щастие.

172

Анонимен

преди 1 седмица

До анонимен 164 Ааа, брои се за мутра Борисов, Пазил е колите на босовете пред ресторанта щото не му давали да влиза вътре.

171

Борисов Лъжецът!!!

преди 1 седмица

Борисов ЛЪЖЕ безскрупулно и си измисля, че "ала-балата" било с машините, а то беше "ала-балата" с Президента! И така една юГЕРБерска ЛЪЖА повторена 100 пъти, започна да ни се струва истина, но НЕ е!!!

170

ритуален глас

преди 1 седмица

Абе аз ритуално няма да гласувам за престъпник на когото мястото е в затвора. Но пък ритуално ще си дам гласа за Костя, ей така ритуално да ви обърка сметките на всички такива като теб. Ба.нди.ти

169

MNENIE

преди 1 седмица

Лично Мнение .Президент - Кмета на Перник - Станката .Премиер - Румен Радев .МВР Шеф - Ботьо Ботев .Доказали се хора за Приемането на България в НАТО и ЕС .

168

Реджо

преди 1 седмица

Ритуално ,Борисов ,можем да бъдем добре ,и без много политически глави в България!Приказката за девет главия змей я четем вече 35 години!Какво ли не откраднахте през това време?То май остана само на народа, скъсани,съдрани и вече вехти ризи!Разсипията е тотална,навсякъде и с много лица!

167

Анонимен

преди 1 седмица

Ами давайте още сега, какво ще ми чакате избори. Ако го навравите до 2 седмици обещавам да отида да гласувам.

166

ПроСоТо

преди 1 седмица

лелеее,съвсем се спича като кафевекстревент това същество !...само шкембето и задните му части растат...Иначе:..-Само МАЗОХИСТИ могат да слушат с трепет тикварските бръщолевиници..Ама за НУЛЕВИТЕ книжници полуеднокнижника е слънце..

165

Анонимен

преди 1 седмица

Не ритуално,а действително трябва да се направи! Унищожихте България!

164

Гадино Банкянска

преди 1 седмица

Ако ти и ортаците на Киро *** барабар с дебелата *** ритуално си отрежете главите, правителство ще има, а народа ще гласува.

163

Мнение

преди 1 седмица

Ееей голям лъжец и манипулатор е бат ви Бойко Борисов. Лъже та се къса! ПП-ДБ си спазиха точно Джентълменското споразумение и подадоха оставка в уручения ден. Уговорката за Ротация беше просто Мария Габриел и Николай Денков да си сменят местата! Борисов обаче започна да шикалкави и рекетира както си му е в кръвта, започна да иска всички министри да са от ГЕРБ. А когато ПП-ДБ загубиха доверие в министъра на вътрешните работи и Денков искаше да го уволни, Борисов не се съобрази с ПП-ДБ.