54

Роса

преди 3 дни

Кампаниите до скоро бяха да се премахнат кучетата от улицата ,защото застрашавали хората ,замърсяват и нарушават реда,но всъщност, на кучетата наистина трябва да им бъдат намерени домове,защото живеем във време и държава в която улицата не е сигурно и безопасно място,не заради кучетата,а заради Хората. Какъв срам!Моля, добри хора, осиновявайте тези добри и интелигентни създания преди да е твърде късно.

53

Време е

преди 6 дни

Време е да приемем разботещите западни практики. А именно, вилта върху главата на собствениците и прибиране на вскич кучета от улицата. И ако до месец не се потърсят - инжекция. В Англия срока е седмица. В много държави опасните подори кучета са забраени, а там където са разрешени контрола е строг. У нас всеки гамен може да си отгелжда всичко и да тероризира околните. Крайно време е да заиграе сопата.

52

ПроСоТо

преди 1 седмица

....а толкова е просто:-Организиране на приюти за кучета,КАСТРИРАНЕ и ефтаназия на ОПАСНИТЕ...Ама кой да го направи?..-Нали мислите ни са заети ЗА КОГО ДА "гласуваме"-за Боко,или за Шиши ?..Опростяхме НЕВЕРОЯТНО !

51

ДО ИВО

преди 1 седмица

До ивоЩЕ ГОРИШ В АДА ИВО! ЗАПОМНИ ГО!

50

ДО ДА ДА

преди 1 седмица

До da da---Много сте чувствителни! А изпражненията на общините във вид на плътно застрояване на София, големите градове, морето, пък и планините не ви вълнуват.Убийците по пътищата -- не ви вълнуват, и още много...

49

da da

преди 1 седмица

и Хората пищят и се гърчат от кучешки *** по всяко време на денонощието и от кучешки изпражнения навсякъде по тревните площ ни не виждам някои да се е трогнал, та не разбрах какво са сложили в каймата, някои да подскаже.

48

Анонимен

преди 1 седмица

А можеше да ги приготвят на консерви за животни.

47

Булгаристан

преди 1 седмица

Общините са виновни, БАБХ са виновни, ***, развъждащи на поразия са виновни, не кучетата... аман от вас...

46

Анонимен

преди 1 седмица

***,който е причинил по толкова мъчителен начин смъртта на животинките да даде БОГ в най-скоро време да пищи и вие от болка и ужас,както е било при тях!!!

45

Детски спомени

преди 1 седмица

Спомям си 89 година, бях дете и имаже 4-5 кучета от пред в блока. Кротки и всеки ден си играхме с тях и малките които се бяха родили. Един ден се прибрах от училище и видях всичките да лежат с дупки от куршуми. "Никой" незнаеше какво се е случило и никой не смееше да се интересува. Само едн малко кученце остана, него го уби един съсед дойде и го ритна за кеф

44

иво

преди 1 седмица

Днес в Бобов дол,утре във всеки град и село. На времето това беше задъл жение на кметовете.Аз съм ЗА.

43

Шоп

преди 1 седмица

Колкото по-малко noмияpи - толкова по-добре. А и от т.н. "домашни "дето не са на повод и те да хапнат от подобна кайма.

42

Ердоган

преди 1 седмица

И България трябва да последва примера на Турция и да узакони евтаназията на бездомните кучета. Тези дето са,против да си пият хапчетата. И е крайно време да се сложи контрол върху собствениците и развъждачите.

41

Анонимен

преди 1 седмица

Ако си ги бе прибрала у тях нямаше да и вият. Аман от кучкари, които искат някой друг да направи нещо.

40

Тъй като

преди 1 седмица

общината и държавата не си гледат работата хората вземат нещата в свои ръце. Това е.

39

Анонимен

преди 1 седмица

Ако умъртвят хора нема да има такъв вой, обаче щом е за кучета и котки... :)))

38

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 седмица

КАВИ ЩЕ КАЖЕТЕ АКО БЕЗДОМНИ КУЧЕТА НАПАДНАТ ДЕЦАТА ВИ И ВАС?

37

Кучето

преди 1 седмица

е хищник. И след като хищници се рахождат без контрол по улиците, и след като и ден не минава без в БГ някой да бъде нахапан, а и доста смърни случои имаше, какво се чудите? Така ще бъде!!

36

анонимен

преди 1 седмица

Сутринта на улицата имаше две кучета с маркировка на ушите/значи кастрирани/, които се спретнаха сватба с друго от съседния двор! След като по улиците на цяла България има безброй кучета, а от години се говори, че непрекъснато се прави кастрация, как се получава това! Да неговорим и че по тротоарите и вградинките е пълно с кучешки екстременти! И те са не само от бездомните, но и домашните кучета, които всяка сутрин кучкарите ги извеждат! Държавата абдикира от проблема и хората се справят сами!

35

Това е хуманно

преди 1 седмица

В интерес на възрастните пешеходци, а и на младите-вчера един спортист беше ухапан от куче