49

Анонимен

преди 1 седмица

Как да се изравним с толкоз копейки тук?

48

Анонимен

преди 1 седмица

Защо пък трябва да се изравняваме със западните държави? Та те са по зле от нас в много отношения. По добре да се изравним с Китай и да имаме развита икономика с индустриални производства. На запад нямат нищо вече. И културно с в упадък. Само печатат едни пари и се занимават с джендърски проблеми.

47

Анонимен

преди 1 седмица

Време е вече хората да спат да вярват в религиите, астрологията, плоската земя и др.

46

Анонимен

преди 1 седмица

Този говори точно обратното на истината. До 1989 година бяхме правова държава и престъпниците ги осъждаха според закона. След 1989 година досега, вече 35 години не сме правова държава. Ако бяхме правова държава политиците след 1989 щяха да са в затвора, а не на власт.

45

Анонимен

преди 1 седмица

До западния свят "Запада привлече умните и желаещи да се развиват българи , те работят и развиват икономиката ." ---------------- демек "западният свят" няма никаква изгода България да стане едно хубаво място за живеене щото тогава хората няма да искат да я напуснат?

44

Анонимен

преди 1 седмица

Колоко е прозТу :Урсула=Нинова , САМО ЗАГУБИ !

43

Анонимен

преди 1 седмица

ЩО ВЕ , нали мечтите още са безплатни , даже Запада ще стане по-зле от нас !?

42

Анонимен

преди 1 седмица

Този уж много умния,който от години промива мозъците на наивниците,чак сега ли се досети,че ще ги достигнем в необозримото бъдеще! Но пак не се е досетил,че ако продължим да блеем и не си отвоюваме държавата от продажните управници в скоро време тя ще изчезне,ще изчезнем и като народ! Трагичното положение на страната ни се дължи и на всички лаладжии като този,които непрекъснато разнасят по медиите престъпници,които налагат като "МЕСИИ "и така престъпно манипулират канарчетата! Не им вярвайте!!!

41

западния свят

преди 1 седмица

Запада привлече умните и желаещи да се развиват българи , те работят и развиват икономиката .

40

Минуващ

преди 1 седмица

"Голямата грешка на системата беше в затворените граници" -- ако това беше Голямата грешка на системата, с мед да я намажеш! Истинската "грешка" беше, че живяхме в тоталитарна безправова система и никакво оправдания за затворени граници и някакви други битовизми, може да поправи това мракобесие и този затвор за душата. Сега имаме свобода и всичко е различно. Дори да затворят границите, дори да спрат бананите, всичко е различно от изходната позиция на свободни индивиди.

39

Анонимен

преди 1 седмица

НИКОГА няма да успеем! Ако не се ПРОМЕНИМ!

38

шурея

преди 1 седмица

До Дядо Соци.Да,хората имаха големи очаквания но не знаеха нищо за живота зад желязната завеса.нямаха и елементарна информация.Те виждаха магазините на "Кореком" но не си задаваха въпроса как е произведено.Голямата грешка на системата беше в затворените граници.Нужни са години,да се сменят поколенията.С деца и внуци на АБФК ново общество не се гради.Няма как да се получи.

37

BG

преди 1 седмица

Всякакви се изказват неподготвени. Западните страни тръгнаха на заден и ние ще ги чакаме не трябва да ги гоним право на българския.

36

Историк

преди 1 седмица

Изравняваме се със Запада.Че как? Имаме свръхбогати, точно както на Запад. Доганчо, Шиши, баце Бойко. имаме си и свръхбедни ПАК както на Запад, дето спят по парковете и ровят в контейнерите. Имаме си и мигранти дето се колят. Имаме си крадливи политици - Кокорчо и Кирчо, имаме си си мафиоти Вълци и Очички и Маджовци. ТОЧНО КАТО НА ЗАПАД... Комунисти? Ами такива НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ.Имахме едни дето се самопределяха на комунисти за да крадат по-лесно.Те сега СЪЩИТЕ се самопределят на евроатлантици

35

Урсула

преди 1 седмица

40, умнико, стига си работил за САЩ и ЛГБТ! Къде видя комунистически и руски правителства? Та вие самите сте чеда на КОМУНИЗМА, ваштомамми- и на вас и на бащите ви и на мките ви и на дядовците ви КОМУНИСТИН. Мръссссна сгяан, разкарайте се от България.

34

Урсула

преди 1 седмица

За какво изравняване със западните държави си мечтае тоя? Първо, трябва да имаме хора и то умни и надъхани хора. Ние нямаме, защото същия тоя Запад ги подлъгва за шепа стотинки. Тук с индоподобни индивиди няма как да настигнем Западни държави след поколения. По престъпност може да ги настигнем, да. И второто условие, което е не по-маловажно-НИЕ СМЕ КОЛОНИЯ!А колониите никога не настигат колонизатора! За да настигнем Запада, ние трябва да станем КОЛОНИЗАТОРИ!

33

Анонимен

преди 1 седмица

Да де ама я да видим БГ ОЛИГАРСИ РОЖБИ НА КРЕМЪЛ- ОГРАБИЛИ ДЪРЖАВАТА И БАНКИТЕ- ЩОМ КРЕМЪЛ КАЖЕ И РАЗВЪРЗВАТ ЩЕДРО КИСИИ ЗА СВАЛЯНЕ И КАЧВАНЕ НА УДОБНО НА КРЕМЪЛ ПРАВИТЕЛСТВО- СЕГА НИ ДЪРПАТ КЪМ БРИКС- Я ВИЖ КОПЕЙКИН КАК УДОБНО ЛИЖЕШЕ КРЕМЪЛСКИ КРАЧЕТА В МОЦКВА- НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ДЕТЕ НА ЧИСТАЧКА И РАБОТНИК- ВЛЕКАТ ТЕ МИЛИОНИТЕ- Е НА ГЛЕДАЙТЕ ДОАНЯ- АМАН ОТ КРАДЦИ!

32

Анонимен

преди 1 седмица

До Дядо Соци: Бизнеса го убиха комунистите и мутрите. Родителите ми за 2 години с бизнес правят пари за 3 апартамента, идват 97ма 3ма надути мухлььовци и викат "1/3 от оборота или си чао". Отделно шевчетата им, кредитни милионери всичките членове на бсп и после в герб или при царя, напазаруваха и после всички други платиха със спестеното и изкараното. Как се прави бизнес в такава среда ? Българина който се е борил за тая държава и който я е изградил го убиха. Само анимационни герои останаха.

31

Анонимен

преди 1 седмица

политиците се справят по-добре от гражданите. Вижте как се шофира, пияни дригирани, всички бягат в Гърция и Турция, понеже облужването от нервни хора... манталитета е леш, това се оправя бавно, другото ще дойде от самосебе си. Пък и запада не са цвете, не знаеш мъж ли си жена ли си....

30

Анонимен

преди 1 седмица

До до 8:Ей льоольо, Крум и Симеон се обръщат в гроба си. Точно като западняците сме дали култура и религия на почти целия полуостров, че и към Русия преди да ни завземат Османците.И с тази география, няма как да колонизираш и да искаш.