67

Ангелина

преди 1 седмица

Даже трябва да имат и по- малко възможности за опит- само два. Тогава такива ,като един бивш кандидат за кмет на Монтана ,няма са се мъчат цели седем пъти - неуспешни и останали ,без шофьорска книжки,но това беше в друго време ,когато имаше някакъв контрол .Сега всички взимат ,без проблеми.

66

Анонимен

преди 1 седмица

Глупава дискриминация!По тази логика само 4 опита да имат кандидатстудентите! Тъъъъъпанарите в Бг са много!

65

Анонимен

преди 1 седмица

Купи си шофьорска книжка, та да ти е мирна главата. Около Илиянци всичко можеш да си уредиш - документи, дипломи, даже и лична карта.

64

++++

преди 1 седмица

Преди години курс за любител шофьор беше 3 месеца.Първо вътрешен изпит,след това листовки,полигон и градско.Скъсат ли те имаш право да се явяваш 4 пъти,след това нов курс.Така изкарвахме книжка всички които са над 50 год. и не сме умрели.Вместо да роптаете и търсите начини да заобиколите изискванията наблегнете на правилник ,листовки и кормуване и няма проблеми.

63

Как КОЙ?

преди 1 седмица

До а я кажете 15: По европейски програми. не знаеш ли или не искаш да знаеш?

62

Анонимен

преди 1 седмица

С други думи отново оскъпяват шофьорските курсове.

61

До Дани

преди 1 седмица

всеки един от изпитващите може да те скъса без причина, ей така, за да плащаш пак и пак с тоя закон

60

Мънго Жери

преди 1 седмица

Потедният разсипнически корупционен закон. Ако няма лимит за опитите ще ходя, ще ме късат, пак ше ходя, пак ще ме късат. Сега с този лимит, винаги ще се намери един чичко, който да каже:"Мойто момче, гова ти е последния опит в живота, искаш ли да измислим нещо?" Благодарете за законите на американското посолство. Който си пие кафето на Ларгото знае, че от там се спускат всички четения. Затова и постоянно търсят преводачи. Ама това хората от Грудово няма как да го знаят.

59

Дани

преди 1 седмица

Като се замисля на тези, които 4 пъти не могат да изкарат книжка, по-добре изобщо да не им дават повече никаква възможност. Ще има по-малко катастрофи и проблеми за всички.

58

Анонимен

преди 1 седмица

На всички е ясно че дъщерята на ченгеджиста и сина на прокурора вземат,,изпита,,с половин път и това е натиск срещу народа.Кой точно проверчва дали семето на търмъците минава при същите изисквания като народа когато се рещават съдби и с колко тежки присъди ?Дупитатите забравят кой е,,клиента,,и кой на кого може да поставя такива условия.Ще станат душмани на много млади животи за да не търсят отговорност от тия които са взели парите на клиента.А това че ЕС и България са ти посегнали не се забравя

57

Анонимен

преди 1 седмица

Една дума...българчета

56

Анонимен

преди 1 седмица

Оо, значи подкупите за взимане на изпит ще скочат.

55

Анонимен

преди 1 седмица

До Урсула, на теория е така, на практика обаче само при малък трафик е възможно това. Ако си карал 10х. км или повече по БГ магистралите, би трябвало да го знаеш. 2 ленти са крайно недостатъчни за да има "скоростна", особено преди празници и после на връщане.Все пак правилника е писан в едни други времена, когато 1 кола се падаше на 4-5 семейства.

54

Урсула

преди 1 седмица

Айде и бакшишите на посолството и лево. Там ви е мястото, при ония с левите резби.

53

Урсула

преди 1 седмица

Риторичен въпрос зададох за задръстванията. А другият ми въпрос бе, как в един град се става шофьор. Автомобилните състезатели винаги са ставали такива в страни, където има многонзавои, много сняг или много дъжд, като примерно Финландия, Англия. Шофьор се става в планината, на мокро и на сняг! В град шофор НЕ СЕ става! Там се става само БАКШИШ! Айде по-бързо у лево.

52

Анонимен

преди 1 седмица

49 шопа е разглезен и нарушава закона. Възможностите му са такива че 3 часа не може да излезе от София ако ще и ферари да има. Обаче излезе ли на магистрала отива или в дървото или лети през мантинелата в насрещното.

51

Урсула

преди 1 седмица

Софиянец, как да разбера, че си софиянец на пътя? Със софийски номера са много от лизинговите автомобили. Аз 10 години бях със софийски номера, плащах данъци в София, но в София нито веднъж не съм ходил :) Как другите да разберат, че аз НЕ СЪМ софиянец? И как аз да разбера, че ти си? Отговори ми нантоя простичък въпрос. Иначе аз ви разпознавам по дараците със софийски номера.

50

К9

преди 1 седмица

Урсуло, в задръстване шофьор не се става! На село също! Ако с гледане (висене в задръстване) се учеше занаят, кучето щеше да е най-добрия касапин на света! Същото е и с шофьорлъка! Чао!

49

Анонимен

преди 1 седмица

47 боко ползва фондове и турски подизпълнители под прикритието на щрабаг. при бай тошо пътищата се правиха от българи за българи и асфалта положен тогава още е основен докато сегашния се кърпи . В северна България има пътища с бял асфалт и още седят цели даже не им е нужен ремонт.

48

K9 до 46

преди 1 седмица

Шопа не е разглезен, а с възможности. Затова кара квото си иска. И кара с 300, щото може, а в морето се давят кандидат шопите, за които писах в предния си коментар! Винаги ще имате комплекс от софиянци, защото София все повече дърпа напред по всички показатели спрямо провинцията. Единствено в Пловдив също държат ниво. Всичко друго е треторазрядно. И като начин на живот, и като хора!