154

Анонимен

преди 1 седмица

всичко свързано със сащ е изключително мръсно, къде сте тръгнали, вие сте полуграмотни, не знаете какво става там, даже английски не знаете, тръгнали да се прехласват, имитират и да се кълнат в сащ -- ха-ха, хий-хий. Сащ е в процес на затъване във всяко отношение, а пък идеите им за хегемония са налудничави и неосъществими.

153

sd

преди 1 седмица

кой го е еня за престъпната републиканска партия на престъпник тръмп. те също са престъпници, и да се разпадне гнуусната им партия- плюли сме на нея.

152

Анонимен

преди 1 седмица

154, много си назад с анализа си. Тръмп в момента Е републиканската партия. Ако онези които го поддържат отидат примерно в друга партия, която той направи, републиканците ще останат с 10% на следващите избори. Явно си нямаш и понятие какво драскаш.

151

Анонимен

преди 1 седмица

Тръмп прегази лъжливия либерастичен изверг.

150

sd

преди 1 седмица

Тръмпугера като загуби изборите ще бъде вкаран в затвора от своите, защото се превръща във воденичен камък. Алчните републиканци издигнаха един клоун, защото мислеха че ще спечели срещу стария Байдън и после ще им раздаде синекурни високоплатени позиции в администрацията.Но играта се смени и клоуна няма как да спечели срещу нормален кандидат.

149

НОВИНИ от ФРОНТА

преди 1 седмица

УКРАИНСКИЯ ЮДО-КОЗАР БЛИНКЕН ОТНОВО Е ПОДАРИЛ НА СВОЯТА УКРАЙНА ОЩЕ ЕДНИ НАД 700 МИЛИОНА ДОЛАРА ПОМОЩИ

148

Who Cares

преди 1 седмица

До блицкриг За да си спомняш трябва да имаш с какво...

147

Who Cares

преди 1 седмица

До АнонименАнонимний, светът не страда заради Русия (дори в момента разпродава петрол и газ на безценица) и ОПЕК, а защото толкова му е акъла...

146

Нелинда Пулицарката

преди 1 седмица

Дано иСберът др0гара Тръмп, та аС да си иСкарам като Джурналиска до пенЦия, като пиша по две статии на ден за него! Др0гара Сорос ще прати една-две торби с пари!

145

Анонимен

преди 1 седмица

Харис ще поддържа курса на Байдън за подкрепа на режима в Киев, защото ключовата стратегия на демократите не се е променила. Те все още използват украинската криза като начин да поддържат контрол над Европа. С помощта на този конфликт те се опитват да отслабят максимално както Русия, така и Европейския съюз.

144

Анонимен

преди 1 седмица

НЕ Е РЕДНО СВЕТЪТ ДА СТРАДА ЗАРАДИ Русия и ОПЕК, които вдигнаха цените на петрола и газта и така финансираха Иран, Русия, Хамаз, Хисбула да водят войни. Поскъпна бензина и дизела, пластмасите, изкуствените тъкани, фармацевтичните продукти, електричеството, всичко. Тръмп обеща ако бъде избран да спре войната, като смъкне цената за барел петрол на 40 долара. Тогава Русия и Иран остават без пари за бомби, ракети и наемни войници.

143

ОТ РУСИЯ И КИТАЙ

преди 1 седмица

ИДВАТ ПАРИТЕ ЗА Камала Харис ! СОЦИАЛИСТЪТ ОБАМА, БИВШ ПРЕЗИДЕНТ И СОЦИАЛИСТЪТ БАЙДЪН, БИВШ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ В 2014 НЕ РЕАГИРАХА, КОГАТО РУСИЯ ОКУПИРА ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И КРИМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХА ДЛЪЖНИ ПО ДОГОВОРА ЗА ПРЕДАВАНЕ НА УКРАИНСКОТО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ, ДА ЗАЩИТЯТ УКРАЙНА ! ТРЪМП ПРОВЕЖДАШЕ ТВЪРДА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА В ЗАЩИТА НА АМЕРИКАНСКИЯ БИЗНЕС, УВЕЛИЧИ ИМПОРТНИТЕ ТАКСИ И ТОВА ДРАЗНЕШЕ КРЕМЪЛ И БЕЙДЖИН !

142

Тръмп спира войната

преди 1 седмица

Тръмп обеща 24 неща ако бъде избран: 9. Да спре войната в Украйна. При 100 долара за барел петрол Русия воюва. При 40 долара за барел Русия фалира. САЩ имат петрол и ще задължат ОПЕК чрез контрола си върху МеждуБанковия Разплащателен SWIFT код, както блокираха банковата търговия на Русия. 14. САЩ няма да участва във войни. 18. Ще разследва училища втълпяващи на децата транссексуални и расови теории. Тръмп вече разследва администрацията на Джо Байдън, която се съгласи Русия да нападе Украйна.

141

Внимание

преди 1 седмица

Най- страшният от всички видове "фашизми-национализми" на земята е юдео-ционисткият, хитро скрит зад наглед благовидни думи като "комунизъм", "демокрация" и "реформи"! Тепърва целият свят ще разбере от опит какъв ужасен ЗВЯР е Израел и как превръща света в огромен концлагер за не-юдеите! САЩ са послушен пудел на юдео-ционистите!

140

Реалист

преди 1 седмица

До Рублата: В интерес на истината точно Западът донесе в Бг възхода на nrocтoтията и девалвацията на образованието.

139

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 127 Центаджиите са пощурели да хвалят и славят Харис ,но се видя че е пълен с въздух балон ,хленчеща клишета и бълваща лъжи от репертоара на демокрацията

138

Анонимен

преди 1 седмица

До блицкриг То и Толупа от Банкя ,бяга от дебати и се крие като жаба в гьол . И от Нинова избяга ,великия демократ с Партиината книжка в задния джоб .

137

Анонимен

преди 1 седмица

А къде е МЯСТОТО на Запада , и кой е ''Запада'' вече ?

136

Анонимен

преди 1 седмица

До блицкриг Ох , на Баце блицкригЪ !

135

Анонимен

преди 1 седмица

До блицкриг---Путин очаква теб , за дебат , мноО си отворен , като Зелев !