15

Методи

преди 1 седмица

За постигането на тия цели варират: От задкулисно танцуване в скутове и сърбане на мазно турско кафе, което стана ясно, че съпредседателят на ДБ е практикувал, за да убеди основните фактори в Народното събрание да подкрепят кадровите му мераци -негови и на партньорите му. През размятането на антиконституционни меморандуми, предвиждащи черно на бяло делкане на регулаторите и съдебната власт. До ултиматуми и откровени заплахи.

14

и малко факти

преди 1 седмица

Над 80. Толкова са вакантните мандатни позиции в регулаторите и контролните органи в страната, които трябва да бъдат попълнени в следващите няколко месеца. Знаете ли колко от тях са в съдебната власт ив антикорупционните институции? Близо една четвърт! В бройката влиза позицията на главния прокурор и на председателя на Върховния административен съд, а също и създадените с промените в Конституцията Висш съдебен съвет и Висш прокурорски съвет.

13

един льохман...

преди 1 седмица

От много години ни мотаят с различни вести за обвързаности,зависимости ,с каква ли не корупция и прочие "дела"на този,онзи,тая и оная ....Да сте чули и видяли някакъв резултат?...Нито ще чуеме,нито ще видиме.Но за такъв развой сме и ние виновни...Ха сега познайте,защо има и наша вина.Замислихте се,нали? Да,познахте!!!На следващите извънредни избори гласувайте пак за шайката на ШАРЛАТАНИТЕ и "ДА ЗАГРОБИМ БЪЛГАРИЯ"....докато не се отървем от тия НЕМОЖАЧИ страната ни няма да се оправи !

12

ИЗВОД:-4

преди 1 седмица

Задачата на всички НПО-та, обвързани с Иванов е да удрят по неудобните и да лансират за техните места правилни за задкулисието хора, с които то да овладява една по една институциите в държавата, окопавайки се в тях с години, за да осигурява правилни решения.

11

ИЗВОД:-3

преди 1 седмица

Правилни не в контекста на обществения интерес, а в интерес на конкретна организирана група от лица, дърпаща конците иззад кулисите и изградила цяла машина за натиск през свои играчи в политиката, НПО сектора и медиите.

10

ИЗВОД:- 2

преди 1 седмица

Натиск за безспорно наложителното прочистване на Темида от порочни зависимости, извиращи впрочем през няколко години в публичното пространство, за освобождаване на терена за настаняване на правилни хора-приближени на Прокопиев и Христо Иванов на ключови постове в съдебната система и в други институции извън нея с разследващи функции.

9

ИЗВОД:

преди 1 седмица

Антикорупционен фонд/АКФ/ от години изпълнява поръчки, с които отстранява неудобните, за да седнат на тяхно място правилните за Христо Иванов хора-като адвокатчето Андрей Янкулов....

8

изпърдян анаЛЛизь-2

преди 1 седмица

Другата кандидатура била на съдия Йонко Грозев. Името му се спряга само от няколко дни, тъй като мандатът му като българския съдия в Европейския съд по правата на човека в Страсбург изтича на 12 април 2024 г. Грозев не е по-малко обвързан с Христо Иванов, който бил почти фанатизиран негов човек ...КРАСТАВИТЕмагарета си личат от ДАЛЕЧЕ !!!!Андрей Янкулов е един от тях !!!

7

Шиши към Бойкекиев

преди 1 седмица

Лично аз отказах на Христо Иванов делкането, тук в моя кабинет. Делкането, което той ми предложи в моя кабинет- да бъде сигурен как ще се избере Висшият прокурорски съвет, за да бъде избран ортакът му Андрей Янкулов от неговия Антикорупционен фонд за главен прокурор и за зам.главен прокурор - Сава Петров.КРАТКО и ЯСНО-пазете се от тояБОКЛУК !

6

Анонимен

преди 1 седмица

Съдебната система на България отдавна е продадена на олигархията за жълти стотинки. Ако българина иска да живее добре, първото нещо което трябва да се направи е съдебна реформа.

5

ха-ха-хи...верваме

преди 1 седмица

Адвокатчето пак се натиска да става Главен прокурор...

4

Прокопиев пак дава..

преди 1 седмица

...зор и лансира Янкулов за главен прокурор...ДААА ама НЕЕЕ !Баня няма да има за тоя цървуланко !

3

мдааа...мухльо...

преди 1 седмица

Човекът на Христо Иванов пак се бута между шамарите и се натиска за ГЛАВЕН ПРОКУРОР!

2

наблюдател от ООН

преди 1 седмица

Всички знаем че Андрей Янкулов е лансиран за главен прокурор от ония нещастен НЕКАДЪРНИК наречен Бокекиев с гумената лодчица дето поорно избяга след като окалпазани Конституцията и извърши некадърната си "Съдебна реформа"...и сега този неговАВАТАР-Янкулов реди "мъдри" мисли и размисли по темите за ВСС,Главния прокурор и Съдебната реформа у нас...АЙ СИКТЕР БЕ -нещастенЦървуланко!

1

Ангелина

преди 1 седмица

Един достоен прокурор би бил Андрей Янкулов - имам лични впечатления от него ,от първо лице и бих казала ,че е един от малкото ,които са заемали висши ръководни длъжности в МВР и правосъдната система с личностни характеристики и професионални качества ,които би следвало да имат всички висши ръководни кадри особено в правораздавателните и правоохранителните органи. Наближава и "този ден ",когато това ще стане факт.