15

Естествено,

преди 1 седмица

...че ще бъде препитвана! Това е процедура ,която касае всички еврокомисари! И естествено , че ще отиде подготвена ! А форумните таракани , ще се задавят във собствената си помия!

14

Анонимен

преди 1 седмица

ужас, ще лъсне колко е пpocтa

13

На какъв език?!

преди 1 седмица

Щото тя и английски дори не знае. И то стрий английски дори не знае :( .

12

до 7

преди 1 седмица

Ротацията я провали Банкянския похотлив крадец с вечната си алчност и ламтеж за власт.

11

До 5

преди 1 седмица

До АнонименТам е работата, че евродепутатите, които задават въпроси, нямат ограничения, никакви, в избора на теми - напр. за далаверата с паспортите, за подпорната стена, която е хотел, за ширещата се корупция в България, особено в управлението на Герб, в което тя беше министър на какво ли не. Ще я разпитват и още как и има за какво - накрая може и нещо за кризите да я питат. Гербаджийското управление е добре известно в Европа и много има да я питат.

10

Анонимен

преди 1 седмица

Тая коза не знае английски. С преводач ли ще я препитват?

9

Шеф

преди 1 седмица

На всяка манджа керемида!

8

българин

преди 1 седмица

Тя беше една незвестна адвокатка,и се радваше като и даваха някоя и друга служебна защита.После изчезна,и изведнъж се появи на тв екрана,като нов служебен министър.Щях да припадна.Оказало се,че съпругът и,и Плевнелиев били лични приятели.И хей така,по приятелска линия,я назначили като правен съветник в президенството.Имаше 1-2 г. никакъв адвокатски стаж.И след това ГЕРБ непрекъснато я вкарваха в техни правителства.Господи боже!

7

Българин

преди 1 седмица

ГЕРБ по добре да направите коалиция с Възраждане, които са ясни и точни в действията, отколкото с лъжливите аматьори от ПП и ДБ. Цяла България видя,че те с лакомията за постове и власт, провалиха ротацията и все още продължават да хвърлят вината на ГЕРБ!

6

Анонимен

преди 1 седмица

Тия са фигуранти бе, чукундyр. Слагат ги за хубост, да баламосват безмозъчните овце. Нищо няма да зависи от нашата скумрия, ще слуша и ще изпълнява.

5

Анонимен

преди 1 седмица

А за семейния й хотел, тип Подпорна стена шев питат ли?

4

Анонимен

преди 1 седмица

Тая шушумига или не е наясно, или се прави на улав. Няма как някой да стане комисар ако не е марионетка. Ще изпълнява всичко което и спуснат. Нито ресор има значение, нито компетентност.

3

ПроСоТо

преди 1 седмица

Нищо ново под слънцето :..-"Ще търсят работа за човека,а не човек за работата.."

2

Възмутен

преди 1 седмица

Пак злобните и некадърни аматьори от ПП и ДБ правят подли опити за дискредитиране на Захариева. Те за нищо друго не стават, освен за мръсни игрички!

1

Анонимен

преди 1 седмица

Сериозно - като Мара шалвара :)))