106

НЕ, НЕ И ПАК НЕ

преди 3 дни

ДЯСНОТО СЕ РАЗЛИЧАВА - НЕ на мигрантите в Европа, НЕ на ЛГБТ извращенията, НЕ на Зелената сделка, НЕ на принудителната ваксинация. Просто е.

105

Виновен

преди 3 дни

е Путин! Забравихте!

104

Паню Баирски

преди 3 дни

И левите, и десните не стават за нищо!

103

Анонимен

преди 3 дни

Как да са различими като се финансират от едно място Масква. Който плаща той поръчва музиката, а тя е казачок и за левите и за десните.

102

Точен

преди 3 дни

Този Иксперт нарича половината европейци "популистката банда". Всъщност точно глобалистите, дълбоката държава и мултинационалните банки и корпорации са банда. Нормалните хора искат нормално семейство, спокойни държави без криминални или най-малкото готованстващи мигранти и без ковид и пр. истерии. Засега ЕНП лъже гражданите, че са за нормалното, но и те ще бъдат разкрити и отритнати.

101

Анонимен

преди 3 дни

Всъщност крайнолевите и крайнодесните само на теория се различават. В реалността винаги стигат до тоталитарни диктатури и в двата случая.

100

Анонимен

преди 3 дни

Разделението е по линията бедни и богати. Винаги е било и винаги ще бъде.

99

Afuera

преди 3 дни

Демек няма леви и десни, а наши и ваши. Боговете със сигурност са полудели. Трябва да върнем естествения подбор и да намалим политиците. Всичките и навсякъде.

98

Анонимен

преди 3 дни

За Сахра Вагенкнехт не знам. Знам за Сара Вагенкнехт. Сахра е некоя друга

97

Анонимен

преди 3 дни

До Урсула Каква е нацист според тебе? Според мене т.нар. "Руский мир" е върховна форма на нацизъм.

96

Урсула

преди 3 дни

Вика му се консерватори срещу либерали. Няма ляво, няма дясно, няма крайни. Крайни са само в Украйна. Това е единствената страна в света, в която на власт са наистина нацисти. Светът днес е разделен на двата пола срещу 120-те пола. Това е разделението, хаха.

95

Христо Христов

преди 3 дни

До 85 "След падането на Рим, цивилизацията се измества в Константинопол. Ама там си е било пак християнство," - така е. И пак е било връщане назад.

94

Анонимен

преди 3 дни

До Урсула- има си ги, просто са далеч по-малко и тихи, сшрямо преди 90-100 години.

93

Урсула

преди 3 дни

На България и трябва националбуржоазна революция. Само така ще се измъкнем. Тоя световния капитал не е нужен никому, освен на самия себе си. Той вреди на всичко живо.

92

Урсула

преди 3 дни

Днес борбата не е между капитала и някаква работническа класа, а между интернационализма в ли ето на така наречените либерали и консерватозма на така наречените крайнодесни или крайно леви. Борбата е между световните корпорации, предстаеители на дълбоките държави и представителите на буржоазията в различните страни. Няма как тая буржоазия да бъде определяна като крайно дясна или лява. Просто няма такова разпределение към днешна дата в нашия уж цивилизован свят.

91

Анонимен

преди 3 дни

До Урсула Крайно консервативно означава крайно дясно. А крайнолевите искат хем да са консервативни, където им отърва, хем да са либерални ако им падне. Един дол дренки са и са само прът в развитието. Бъгнати хора.

90

Хемус

преди 3 дни

Русия не е рухнала,понеже изнася торове за САЩ!Информация от пьрва ръка,от едно аверче,капитан далечно плаване!Санкциите са за обикновеното зомби!

89

Урсула

преди 3 дни

Грешка.Не прочетох кой е писал статията. В днешно време няма крайно леви, крайно десни и изобщо оеви и десни. Разпределението не е такова. Разпределението между по-либеаралнинразбирания и по-консервативни, с някакви нюанси между тях. Затова и тоя не може да определи в кой край нанспектъра са. Ще му подскажа-в консервативния.

88

Апти Ахмаков

преди 3 дни

Изядох всички пуканки в чечня, а курск еще не освобожден. На всичкито отгоре няколко бойци от мойте са осъдени затуй че са бръкнали под полата на рушка сервитьорка. Струва ми се че ще има трета чеченска и печени русначета на шиш. Тоя път обаче Кадирката може да стигне до мацква и да забремени пуйлото и няма кой да го спре.

87

Гошко от 2-ри Б

преди 3 дни

Не разбрах кои са лошите и кои са добрите.