10

Хладния разум

преди 1 седмица

Наивният българин и идея си няма как сърбите му мислят лошотото. Не минава седмица без анти български истерии в Сърбия, организирани от Вучич.

9

Анонимен

преди 1 седмица

ДАДЕ ИМ ЗАПАДА ФАЛШИВА НЕЗАВИСИМОСТ НА ШИПТРАЦИТЕ И ИМА ОБИРА ПРИРОДНИТЕ БОГАСТВА. ЖИВЕЯТ ПЕТ ПЪТИ ПО-БЕДНО ОТ СРЕДНИЯ СЪРБИН АМА НАЛИ СА """"НЕЗАВИСИМИ""""" ХАХАХАХАХА

8

Анонимен

преди 1 седмица

До АзъКанъАзъ7112136860Ходи си в Анкара при султана ти любим.

7

Анонимен

преди 1 седмица

Косово е прецедента сътворен от САЩ за позор на международния правов ред. Сега руснаците с Крим и Донбас вървят по утъпкан път от Клиентон на Моника гаджето.

6

Анонимен

преди 1 седмица

За да има траен мир на Балканите, държавата Сърбия трябва да прекрати независимото си съшествуване. Ако погледнете историята ще видите, че всички войни в региона тръгват от тях.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Сърбите винаги са били долни и подмолни. От тях нищо хубаво не може да е очаква.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Време е явно за военни операции.

3

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

От политика разбират някои колкото аз от чорапогащници.Само невменяеми могат да приемат за конфликт това,йоето е югославска еврейска свалка. Между Косово и Сърбия има точно точкова конфликт колкоро мвжду Русия и Украина,Япония и Китай,Израел и Палестина,Гърция и Турция. С това искам да кажа,че "конфликтите" днес са всъщност еврейско шизофренно единство на противоположностите. И между Сърбизирана ромска Македония и Маджарска Сърбия ли вижда някой конфликт? Шизофренни видения някакви.

2

Делата

преди 1 седмица

Изходът е един . Косово отново в Сърбия. Косоварите който иска остава там който не иска отива в Албания . Нали сме демократичен континент.

1

питащ

преди 1 седмица

Защо навсякъде едната страна,създаваща проблема,е мюсюлманската?И защо мюсюлманите гък не казват на Китай,заради уйгурите?Ами защото китай не се церемони,както европа.