8

Руси

преди 1 седмица

Симпатизирам на Тръмп,но предпочитам Харис да спечели. Ако тя спечели САЩ съвсем ще я закъсат и това е добре за нас. Понеже САЩ се е впил като октопод в Европа и я насочва към пропастта и още няколко години с управление на демократите хората вероятно ще се опомнят колко зло либералите причиняват на света и в частност Европа и икономиката на Европа! Мое мнение ,не ангажирам никого с мнението си. За разлика от т.нар. демократи аз се вслушвам в мнението на противника вместо да го канселирам.

7

Мани Чао

преди 1 седмица

Въпрос на обществено лицемерие, на скрити интереси и на полицейска репресия. Алкохолът и никотинът също са опасни ПАВ (психоактивни вещества), които са обект на търговия. Доста от продуктите са акцизни, което носи големи приходи за държавния бюджет. Легализацията на конопа и регулираната търговия с производни продукти ще има същия ефект, плюс намаляването на престъпността, свързана с нелегалната досега търговия. Не само това - легализацията доказано снижава желанието да се пробва нещо забранено.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Подкрепям! Защо да не, като това растение има вече и доказани качества като лекарство.

5

До 7

преди 1 седмица

Ммм? С кое не си съгласен?

4

Анонимен

преди 1 седмица

Ами тоя просто е най-големият пич, който се е раждал някога на планетата! Харесва ми колко е последователен и отворен. И как действително се придържа към обещанията си, изпълнява ги и накрая се отчита. Не беше лош президент, могат само да мечтаят за такъв.

3

Еее тоя

преди 1 седмица

Ако легализира тревата в България ще му стана симпатизант

2

Муахаха

преди 1 седмица

Удавник Хваща се за Сламка, но и Сламката ще се Строши! Кемъла - Води Яко, всички Олигарси са зад Нея, Ала-Балата е в пълен Екшън!!

1

ветерани от войните

преди 1 седмица

с 1 цигара марихуана сутрин и 1 цигара вечер преди лягане могат ДА ПОДТИСКАТ КОШМАРИТЕ И ДА НЕ СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИ НА ОКОЛНИТЕ ХОРА ! ЗАТОВА В АМЕРИКА, ГЕРМАНИЯ, АВСТРАЛИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ И МНОГО ДРУГИ СТРАНИ ДОЗИРАНАТА УПОТРЕБА НА ЦИГАРИ И КАПКИ НА СПЕЦИАЛНИ БИОИНЖЕНЕРНИ НЕТОКСИЧНИ СОРТОВЕ МАРИХУАНА Е ЛЕГАЛНА !