49

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 1 седмица

Доган не е чак толкова умен и тарикат ,каквито бяха до скоро впечатленията ми за него, щом пусна Прасето под дивана, а то взе, че се качи на главата му и се изс...а върху нея.

48

Анонимен

преди 1 седмица

Тази партия ако може изобщо да не съществува ще е най- добре. НО, докато Шишан се ояжда с власт, държавата няма да прокопса.

47

Анонимен

преди 1 седмица

ДПС на турците. Никой друг не може да управлява там

46

Фитока

преди 1 седмица

Другаде прочетох,че в този Алина като коалиция няма да участва ДПС,Ко ЕТ то е правилния вари са нт.Още в началото написах,че Бареков им е спасението,дали у по адрес или не принципът е същия.За изборите и без това само какзват на избирателите кой номер е правилния и те гласуват.При този вариант и да регистрира съда коалицията на Пеевски няма да мине границата.ГРУХ изгоря,само ми е чудно защо не започнаха с този вариант на участие срещу който Пеевски няма полезен ход.

45

Фитока

преди 1 седмица

Няма смисъл,всичко така или иначе ще се реши от съда,а и днес след като ГРАО провери подписката ще ги регистрира за вота,но и ще чакат ок съда да каже последната дума.

44

Анонимен

преди 1 седмица

Дуганеее, га са гушкаше с Дебелян под юргана, ни рива!

43

Анонимен

преди 1 седмица

Алианс - каква хубава турска дума!

42

Анонимен

преди 1 седмица

На пеевски партията се състои от българи и роми ,Колко мюсюлмани има !!

41

анонимен

преди 1 седмица

За това почерпеното ли реват независимите от ДПСто.

40

Анонимен

преди 1 седмица

Движението за пиене и содомия ще го регистрират ли@?

39

българин

преди 1 седмица

Ако бяхме народ на място,нямаше да позволим тази язва ДПС да съществувая.Убедихте ли се какво се е правило 34 г пред очите ви.Коя друга партия е принуждавала да и се строят сараи?Никоя.Давате ли си сметка,че това са нашите български пари,изработени от нас,но за турците.Милиарди са похарчили за тези години от нашите пари,а ние блеем.Видяхте как е фунционирала една бандитска организация?Сега да се изземат имотите,и основните играчи осъдени,и в затвора.Бил пазител на етническия мир?!Друг път!Крадец

38

Българин

преди 1 седмица

Те турците ще се оправят ами ний ,ний какво ще правим. Бойко пак иска да управлява, ПП-тата също искат баница БСП-ето се цепи.Никнат като гъби нови партийки спонсорирани от сили извън страната. Един има дето казва че царят е гол но не му вярваме. Има поговорка че каквото си надробиш това ще сърбаш. Идат поредните избори е Ха вдигнете си г-ъ.з.ове.те и идете да гласувате.

37

Анонимен

преди 1 седмица

Доган и дерибеите с хотел за забавления как е построен на кого е защо тези дерибеи толкова години са властвали безнаказано

36

Анонимен

преди 1 седмица

Турски номера, ориенталски разбирания за законите.Надлъгвания, надцаквания.Това Европа ли е или капалъ чарши.Айде няма нужда.

35

Добре

преди 1 седмица

Пет века турско робство нищо не научихме. С такива арабски имена и ислямска религия не са българи. Още по-лошо - не мислят нищо добро за България.

34

Анонимен

преди 1 седмица

ДПС е единно и се представлява от Пеевски.Доган е магинал, който като Корнелия иска да изплува отнякъде пак.

33

До радомир

преди 1 седмица

ЦИК няма пълномощия да се меси в дейността на партиите.Но това за общото събрание го пишеш втори ден.Обядни какво значение има според теб?

32

aaa

преди 1 седмица

Как сега алиансА ще запази етническия мир, а? кошеправим земеделците от алианс дьо франс, стачки без чистачки и блокаж на пътя за ТКЗСто

31

България без Доган

преди 1 седмица

Доган се самозалъгва като Луи 16.Вече го махнаха от Сараите.Какво иска повече?Всичко приключи.България е друга.

30

баба мара

преди 1 седмица

и от двете фракции са невероятни крадци всеки ден излизат доказателства а наиголямото и стряскащо е блиндираната стая в бояна къде сега е съдържанието изатова дпс не трябва да има в българия 21 век е на никои не са му отнети праватаи няма нужда да се плашат хората повече тези дерибеи не трябва да се показват предобществото