131

грешна опорка

преди 1 седмица

В Гуантанамо има араби-джихадисти, тридесет на брой към юли 2024.

130

Анонимен

преди 1 седмица

В капиталистическа Русия предателите ги аресуват, съдят и осъждат, а в капиталистическите САЩ хората казали истината за престъпления на властите го пращат в Гуантанамо без съд и присъда.

129

без аналогов в мире

преди 1 седмица

Защото не са хиперзвукови и ги сваля Пейтриът.

128

Русобил

преди 1 седмица

Нищо ново в путиностан - цар Николай издал манифест пияние на свободу трезвите под арест.

127

Магелан

преди 1 седмица

Ха,ха,ха,ха,ха.Шок и ужас...В тази държава на злото и сатаната в Русия това е отдавна познато явление.Всичко ново в забравено старо.Нямя какво ново да се случи в тази дивашка държава и по точно за свободата на личността .Това което става в момента е приложено много отдавна по време болшевишкия дяволски режим на психопата Сталин.

126

Да напомня:

преди 1 седмица

1. Има разлика между "собствени-те" и "собствени". Членуваната форма съдържа очевидно пропагандно внушение на 100% ми сирка. 2. Постиженията на Русия в определени области на военните технологии са обект на огромен интерес от някои държави, които се опитват да се докопат до информация с всички средства, в т.ч. и с пазаруване на хора, склонни да предадат родината си за пари. Е, тези няколко твари / от хилядите в областта/ са на мушката. И това е съвършено нормално. САЩ правят съото с предателите.

125

Анонимен

преди 1 седмица

Аз съм тук за коментарите.

124

Анонимен

преди 1 седмица

Нормално за путиновия режим. Няма свои, няма чужди. Всички са врагове.

123

Лименариев

преди 1 седмица

Друзя, в курск търсят копачи на окопи. Плащат по 5000 фубли на ден. Все идет четко по плану кремльовского карлика. Мисля че вместо да чатите тук за копейки, най-добре да отидете и да свършите истински полезна работа и да заработите малко тоалетна хартия.

122

Надежда Дойчева

преди 1 седмица

Психично болния Мирослав Блажев КАТИЛА от Севлиево е безобиден безработен гей, който е лежал в психиатричното отделение на Ловешкия затвор. Постоянно го преследват копейки, рашисти, болшевики и зелени чорапи.

121

Я па я..!

преди 1 седмица

След като не могат да направят по добри оръжия от САЩ , в Сибир. Така им се пада.

120

Урсула

преди 1 седмица

121, да не са те еали черрните и да ти е харесало в Чикаго? За щастие малко има малко българи като теб, ако изобщо си българин, а не бот-българин.

119

Урсула

преди 1 седмица

BBC=RT. Като ще забранявате едните, забранете и другите.

118

Урсула

преди 1 седмица

Щото англичани и амдриканци са останали назад :) Та тия арестуват за държавна измяна хора като Скот Ритър, които просто са написали статия за руска телевизия и са получили хонорар. Стига сте писали смешки и то от ББС.

117

Анонимен

преди 1 седмица

Защо в този сороосоиден сайт пишете само глупава пропаганда ?

116

Анонимен

преди 1 седмица

Просто съвсем нищо ново под слънцето. Връщането към ленински и сталински времена и репресии върви с пълна сила. И както тогава се започва с интелигенцията.

115

Само да попитам

преди 1 седмица

А Сноудън защо не си е във фащ?

114

Информационна война

преди 1 седмица

Срещу Русия.

113

Анонимен

преди 1 седмица

Защо не се коментират лъчевите и друг вид вълнови оръжия чрез които контролират индивидите и масите, без те да подозират или ги разболяват умишлено? Не е ли това геноцид над човечеството? Не знам кой го върши и кои служби, но надали са руснаците!

112

Анонимен

преди 1 седмица

Не дочетох статията, но в Русия още от осемнадесети век са имали проблем с чуждите шпиони и шпионаж и трябва да намерят начин как да се справят с този проблем и чуждите шпиони, това е тяхно задължение, за да има мир и за да предпазят гражданите и страната си. А що се отнася до "заговора на лекарите" , които са убивали хора, това е била съвсем реална история, това не са съчинения, някои от ръководителите им, също са били убивани от запада чрез разболяване и сега се прилага такова по цял свят