81

Мен

преди 1 седмица

Кой нормален ще стои в тази мошеническа държава,тука като ти кажат добър ден и трябва да се оглеждаш за слънцето.Тука закона е врата в полето,тези които трябва да го прилагат ,го правят избирателно или по сигнал,всички други които плащат,са оставени да правят каквото искат с душите и съдбата на хората и да се гаврят с тях.Най тъпата и гнусна държава сме ,пълна със *** и малко тарикати които искат трепаане.Геноцид мръсен и гнусен това е в момента на територията.Пожелавам да си работят сами

80

каква

преди 1 седмица

изненада, и що така :))))))

79

Руси

преди 1 седмица

Закривай сектора

78

Анонимен

преди 1 седмица

"Има канал за прехвърляне на работници от Бг към Европа". Канали си имаме колкото щеш. Нали по канали прехвърлиха хотелите на "Балкантурист" на свои хора. Същото по тези схеми стана и в другите бг отрасли.

77

Абешш

преди 1 седмица

С надутите 60- 70% храни и услуги за кво да спестяват? Да си наемат извънземни

76

не работодател

преди 1 седмица

Е па нали сакахте индийци и бангладешци... Те кото си платята наем и най-скъпата храна в Европа, нищо не им остава. В хотелите ги хранят с някакви помии.... Как няма да бягат. Ми лошото е, че ние останахме да ни ххх се подиграват политици и "бизнесмени"...

75

Анонимен

преди 1 седмица

Като гледам заплатите в държави от третия свят се оказва,че последните трийсет години не само са ограбвали държавата чрез всевъзможни схеми,ами са ограбвали и труда на хората.

74

Анонимен

преди 1 седмица

Те наетите на работа бягат от тук да не говорим за бежанците, а вие вярвайте на Копейкин че ще ни наводнят с мигранти. Ха мав народ сте.

73

Worker

преди 1 седмица

Продавайте бетоня и се фащайте с камионя!

72

Анонимен

преди 1 седмица

Единствената опция дето остана да си впрегнат разглезените деца и любовници да работят или да ходят да се молят на Мъск за роботи

71

Анонимен

преди 1 седмица

Американците ги стигнахме,обаче онази част от тях дето живеят в кашони по улиците

70

Хемус

преди 1 седмица

Тоя папагал пак държавата да им оправя бакиите!Изгонихте качествени специалисти в туризма,щото не ви изнасяше,как се прави туризъм по утвърдени стандарти,докарахте куцо и кьораво от Азия,за да ги цакате с парите,сега що бягали!

69

Копейкин

преди 1 седмица

Ама вие наистина ли мислех те, че ще ви робуват за 800 лв на месец? В Германия румънците в завода се кълняха един друг с проклятието " българин да ти е шеф"

68

Анонимен

преди 1 седмица

бангладешците като видяха, че тази държава се управлява от Делян Пеевски, който всичко краде и съсипва, и си биха шута.

67

Бати ШефЪ

преди 1 седмица

Кът ни щеш да работиш за 1000 лв. айде пътя! 100 киргизистаница още толкова бангладешеца чакат за твоето работно място пред вратата. Няма незаменими хора! Ша работиш и ша мълчиш и ръка ще целуваш, че ти давам работа.

66

Анонимен

преди 1 седмица

Не искаме емигранти, не искаме емигранти- да де ама олигарсите останаха без роби и си внесоха от БРИКС и хайде и те избягаха- кой е виновен се питаме?!

65

Българският бизнес

преди 1 седмица

Българските чорбаджии си докараха работници от другия край на планетата и ги ловят на границата с полиция. Това е всичко, което ви трябва да знаете за бизнеса в България.

64

Анонимен

преди 1 седмица

Тук се съдържа много важна информация за реалното състояние на нещата в България. Оценката е изключително красноречива и точна. Щом чужденците от Бангладеш, без да знаят английски, издържат в България има-няма две-три седмици, коментарът е излишен....

63

емигрант

преди 1 седмица

значи изборът ми е правилен....вече 20 години , ха ха ха!

62

Анонимен

преди 1 седмица

Никой не бяга от хубаво, е значи отговорът е ясен.