11

Анонимен

преди 1 седмица

Е що, дигитални рецепти, извинителни бележки, лекарства, БДЖ, и какво ли не, а GSM не може, родители - деца връзка трябва да имат.

10

Ученик

преди 1 седмица

И к'во ше правим в час без телефон ????

9

Minuva42

преди 1 седмица

Идиотщината на този матрял няма край! Какво пищите как щели да ви накарат?!? Телефоните нямат място в час. Училищата трябва да имат и възможността да го регулират това с вътрешни правила!

8

Амиии

преди 1 седмица

И ако родителите не подпишат този договор какво следва? Изхвърлят детето от училище? Искам да видя как става това защото първо по конституция а после и по Закон за предучилищното и училищното образование то е задължително до 16 годишна възраст!

7

Анонимен

преди 1 седмица

Копейкин ще взима такса телефон и такса тик ток

6

Анонимен

преди 1 седмица

Ако даскалята искат, могат да си извадят справка от мобилните мошеници ,за да се уверят че няма ученик с договор за услуга . Иначе аз си ги пращам на училище с pen-cam , когато се наложи да има клипче,че на второ място по мошенгийство след ушевите първенци,са даскалите.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Синдикат "Обарзование" да не са някакво НПО, че така са се загрилижи?

4

Анонимен

преди 1 седмица

И тези отчитат дейност вместо да се заемат с далеч по важни теми като съдържание на учебниците. За неспазване на правилата се пишат забележки и съответно наказания при опредленен брой. Какви договори ви се привиждат?Ако детето е притеснено и погрешка забрави да си изключи звука - какво трябва да направим? Да го бесим или да го изключим?

3

Анонимен

преди 1 седмица

Поредните глупотевини. Правилата следва да се въведат от самите училища, както е по останалия свят и който не ги спазва - налагат му се санкции, вкл. изхвърляне на отрока от училище при трето нарушение, например.

2

Анонимен

преди 1 седмица

'чл. 172 йезуитски е отсякъл: Учениците да не използват мобилните си телефони по време на учебните часове' -- а член юдео-семитски ко казува по вапроса ?

1

Хахаххахаххаха

преди 1 седмица

Промивка на мозъка. Дело се завеждало... вие си изпихте мозъка! Първо, отсъствията във Великобритания са отрегулирани по съвсем различен начин. Както и ползването на телефон. Няма как нашите мишоци да знаят... защото в МОН са необразовани. Никой не може да задължи родителите да подпишат договор. Нали знаете, че трябва да е равноправен този договор :) Какви ще са правата на родителите и децата? Вече съвсем си изпихте полираните мозъци. Не сте смешни. Жалки сте!