251

Анонимен

преди 1 седмица

Има-няма нов или стар, дори евентуален, проблем и накрая Жужи пак е или виновен или ще се възползва от него. Докато ЕС спи и си го набутва с жендари и внос на имегранте, убивайки икономиките си и социалната си система, щото имегрантите щели да се социализират и да работят... уж. Колкото работят вносните персонални у Бг директно черта към западна Европа.Със смях се сещам как цял ЕС купуваше евтин газ от Жужи години наред, даже и бившият канцлер Шрьодер работеше в Газпром.

250

Сата НАТО

преди 1 седмица

Потин отчаяно плаща на всякакви гладни "колумисти" да мажат с черни краски. Е, да възможно е и такова развитие, но колко е вероятно? Ако Китай нападнел... Ако се развихри криза... Китай не нападна в най-сюблимния момент, а криза от какво да се развихри? От евтиния нефт ли? И за какво им е на САЩ да местят войски в Тайван за една нощ? Там войната ще е въздушна и морска, и нищо няма нужда да се мести. Докато колумистите си колумистват, Украйна бомбардира Мурманск.

249

Анонимен

преди 1 седмица

Ау, колко е ужасно мигранския гигант САЩ да те изостави.Видя се, че Европа не ще да става амеркианска изтривалка за задни части.

248

совослагател

преди 1 седмица

Column - колона, КолумНист - водещ на тематична колонка във вестника. Любопитно ми е какво е колумист (както е описано в статията)

247

87

преди 1 седмица

Във всяко едно време Европа е изоставена.Робинята на сАщ.Интереси и нищо друго.

246

Ми$$ирки в шок:

преди 1 седмица

Спират ни грантовете,помооооооооооощ!

245

Анонимен

преди 1 седмица

е и европеските държави са воювали сами векове наред преди Мей Флауарс да закара няколко протестанта зад голямата локва .

244

Р. Рейгън

преди 1 седмица

ЕС е най-мощната икономика в света. Само че този икономически гигант е военно и политическо джудже. Време е нещата да се променят. И това ще стане, макар и бавно, и мъчително. В случая Путин и имперските му домогвания само ускоряват този естествен ход на нещата. Така че горният анализатор греши в изводите си, защото бърка причина със следствие. Русия на Путин може да съществува само в перманентна мобилизация на обществото. Нужна му е вечна война, което ще обедини ЕС срещу Русия.

243

Льо

преди 1 седмица

А дано, ама надали. Ще ни изоставят, ако не се месят в икономиката или политиката *** Европа повече. Утопия

242

Тратанци

преди 1 седмица

Тръмп ще епе всички наред но най вече Чайна, чайна ,чайнаа майна...

241

Анонимен

преди 1 седмица

Те да не изоставят Бг, Европата да прави каквото ще.:))

240

Анонимен

преди 1 седмица

Русия не е никакъв фактор за Европа, а па САЩ да ходят къде искат

239

Анонимен

преди 1 седмица

Абе русоФилета, защо си мислите, че мижава РуШия е някакъв фактор, та да повлияе на Европа??? С БВП 5% от Европа, колкото на дребна Холандия и с армия дето не може да превземе Донбас 3 години!?! Ама тотално сте шмъркани като Путин и Медведев, а и Песко

238

До 65

преди 1 седмица

Туршия бие само камбаната в пияната ти куха глава

237

Христо Христов

преди 1 седмица

До 238 "... и да си върне и подчини Европа!" - ти сериозно ли? Какво каза Виктория Нуланд 2014г. за ЕС, помниш ли?

236

Европеец

преди 1 седмица

Да и? Какъв е проблемът? Те правят ли нещо за Европа, че нещо забравих? Както винаги само пречат, за да стои тяхната икономика най-горе, съответно долара да се запази като световна валута... да ни изоставят час по-скоро.... нямаме нужда от тяхната "помощ"

235

Анонимен

преди 1 седмица

Ха дано да си изнесат окупаторските бази. Амин

234

Анонимен

преди 1 седмица

Това са пълни глупости! САЩ запали войната в Украйна за да изолира Русия и да си върне и подчини Европа!

233

Кручмар

преди 1 седмица

В САЩ не са глупави. В Европа ще има много сметки за плащане след забърканата каша от Англия и САЩ в Украйна и Източна Европа. ЕС ще ги поеме.

232

Христо Христов

преди 1 седмица

До 231 "... тия нагли навлеци,няма да се махнат." - те ли са ти проблема, про'с'так неграмотен? 85% СТЕ неграмотните про'с'таци дет гласувате вече 7 пъти за 3 години янките да ви управляват на място.