12

Анонимен

преди 1 седмица

Това са същите дронове които убиват хора в Покрайна! Внимавайте!

11

Предлагам

преди 1 седмица

РЕШЕНИЕ. Пуснете крокодили и пирани!!! Екологично и биоразнобразно. Няма да умрат от глад, *** и наглеци в изобилие.

10

Анонимен

преди 1 седмица

Езера или блата? Кой луд би решил да се изкъпе в това НЕЩО?

9

Анонимен

преди 1 седмица

В езерата се къпят фашагите от Украйна защото знаят че са над закона и не им пука .

8

Тъпня

преди 1 седмица

Затова избягвам да ходя на популярните туристически маршрути защото все ще се намери някой зелен мушмурок пишман еко полицай да ти развали кефа. За щастие има доста други езера и Пирин и Рила далече от стандартните маршрути където в делничен ден няма да видиш жив човек. Там си плувам на спокойствие. Вчера бях на едно друго място. Плувах в една планинска река. Водата идеална около 15 градуса. По вировете има дребна пъстърва и докато плувам се стрелка напред назад и ми се отърка в краката.

7

gogo

преди 1 седмица

със всичките събирания горе с повод и без повод, с нулевата обезопасеност на езерата, нулева обезопасеност за туристите, нито една табела за недокосване на водата, безразборно и безнаказано влизане/къпане/потапяне/хврляне на камъни в езера следва Юнеско да свали егидата си от тях!

6

Лицемер

преди 1 седмица

Дроновете са изключително полезни за спокойствието на дивите обитатели на защитените територии и това ги прави много екологични.

5

забраните са затова

преди 1 седмица

за да се нарушават . да го източат езерото и без него ще свършат проблемите за около 2000 души дето друго не правят по цял ден езерото та езерото . то стражарци, псс, горски, доброволци , министерства, дирекции , имаше незаконен превоз за туристи догоре . простотия .

4

Дрон с камера

преди 1 седмица

Сега може вече и дрон без камера! Телефон за обаждане е даден, но само два акта през 2024 направени, след като всеки знае, че всекидневно хора се къпят там! Сега както по надолу един написа става студено и вероятността някой да се къпе намалява, но луди има все още достатъчно! Продавайте билети да има файда поне!

3

Анонимен

преди 1 седмица

това се казва след дъжд качулка типично по български хубавото време мина сега идва студа в който едва ли някой ще се изкъпе и ние ще наблюдаваме с дрон умно браво!

2

Анонимен

преди 1 седмица

Я по-добре да следи снайперист. ;)

1

Анонимен

преди 1 седмица

Няма ли горски?