9

РУСИЯ- ПЪРВА В СВЕТА

преди 1 седмица

ВСЕКИ ДЕН ПУТИН САМОУБИВА ПО 1000 - БИЛО ОЛИГАРСИ "СКОЧИЛИ" ОТ ВИСОКО, БИЛО ВОЙНИ ЧЕТА В УКРАЙНА...

8

Анонимен

преди 1 седмица

Как така в евроатлантическата градина?

7

Анонимен

преди 1 седмица

До Истанбулец - Установено е, че жени с още непораснали деца почти никога не се самоубиват и ако това все пак се случи, обикновено е придружено с някакво психично заболяване. Вероятно заради това самоубийствата при жените са по-малко. В миналото са се самоубивали или са правили опити за самоубийство наивни девойчета заради нещастна любов или защото някой умник ги е изоставил. Сега вече почти никоя не жали за изгубеното си девичество и тийнейджърките не си посягат.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Да се има предвид и това, че в някои случаи в Бг в наше време разследващите претупват случая и го обявяват за самоубийство, а обстоятелствата говорят за престъпление.

5

Ох

преди 1 седмица

75-80% са мъже. Но защо трябва да има превенция, предложете им някакъв законен и хуманен начин, така че повече хора ще се възползват от ранно пенсиониране преди да е станало по-зле вместо да ги насилвате да изтърпяват всякакви мъчения. Всеки си носи кръста и ще бъде разпънат на него в продължение на десетилетия понякога, християнски ценности...

4

Йкар

преди 1 седмица

Има ли статистика колко мъже и колко жени са се самоубили? Защото от това което съм чувал и чел жените са в пъти по-малко склонни към това и случаите са предимно с мъже. Рядко жени.

3

Жертвите са мъже

преди 1 седмица

Ергените не се самоубиват.Те живеят щастливо.

2

Х

преди 1 седмица

в България депресираните не се самоубиват, а пият.

1

Истанбулец

преди 1 седмица

Самоубиват се предимно мъже. Сигурно това е така заради насилието само над жени...