50

нрб

преди 1 седмица

Госпожица Велева информирайте се по добре. Има разлика между областен и общински съвет. Областният съвет изключи хората предали Доган и тръгнали след Шиши.

49

Бренда

преди 1 седмица

МНОГО ОБИЧАМ ШОУ ДА ГЛЕДАМ!ПРАСЧО СЕ Е ВЗЕЛ ЗА НОСОРОГ И БОЦКА ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ.

48

Фитока

преди 1 седмица

Смешно ми е!В ДПС не са се сблъсквали с индивид като Пеевски,който вместо по вековна тяхна традиция да уважава главата на семейството - сокола,той му казва дърт си,време е за новото начало,аз поемам..Хората около Доган са в шок,свикнали да се изпълнява всяко негово желание и вместо това арогантност.Не са подготвени за това.

47

Посолството :

преди 1 седмица

Да! След изборите в ПиндостанЯ,дYпедатите и политYтките ще получат следващите си инструкции,а бг ми$$ирките ще си получат заслужените грантове.

46

Чукча писател

преди 1 седмица

"Малария Велева" си умира да я канят по разни студия за да чуят некомпетентното и мненеие. Факт !

45

тома неверни

преди 1 седмица

Тая мумия,като познавачка на Доги ли я канят???МноО експерти,затова ще сме и след макета и шиптъри..

44

От гората

преди 1 седмица

Глиган събори дървото на което спеше сокол и соколът няма къде да спи.

43

гневен мъж

преди 1 седмица

Както искате ме наречете,но вече не мога да понеса жени да се занимават с политика,с управление,да правят политически коментари.Вместо да раждат деца,извратените женски мозъци правят всичко друго,но не и това,закоето са се родили.Затова нашия християнски свят погива.Само в едно нещо са на ниво-в безогледното уруспийство и старомоминство.Това е последица от сриването на морала в нашия християнски свят.Затова ние намаляваме,и изчезваме.Това се нарича самоубийство на едно общество.

42

fighter

преди 1 седмица

Евала на Пеевски.След 500г турско робство,сега Шиши им го връща с лихвите.Само той разби тая противокоституционна секта.

41

Анонимен

преди 1 седмица

Американското ДПС срещу руското ДПС. БорбЪтЪ е жестока.

40

ШОПАРО

преди 1 седмица

ГРУХ,ГРУХ,ГРУХ - АЗ СЪМ ЕДИНСТВЕНИЯ,СКЪПОЦЕННОТО Е МОЕ,САМО МОЕ.

39

Фитока

преди 1 седмица

А бе съвет ДПС Доган могат да са получили и от член на ЦИК,за да изтеглят жалбите си и да съберат подписка за ден на името на ДПС за самостоятелно участие.При Устав при който и двамата председатели да с представителна власт от него остава да има нещо в документите,което ги безпокои.Дали сега съдът ще приеме за учредена коалицията ДПС Доган след като Р.Йовчев е получил представителна власт за нея от ЗНС на 04.09 и или Електронното заявление макар с добавени документи по-късно?

38

Анонимен

преди 1 седмица

поредният провал на пеевски и всичко заради това, което евентуално има в Бояна, защо толкова заложи на правителство на ГЕРБ, какво му е обещал Борисов?

37

Де.ба ПСето

преди 1 седмица

Умре с 40 разбойници на АЛА бАЛА.

36

Анонимен

преди 1 седмица

Доган в парламента, Пеевски отвън

35

Забранено е

преди 1 седмица

Регистрацията на престъпници да се узаконяват и управляват България е в разрез с Конституцията на Република България и наказва с АК-47.

34

Анонимен

преди 1 седмица

Не мога да разбера защо дебелия чичак не си направи своя партия, а се вкопчи в тази на Доган. Щом се чувства толкова силен и могъщ защо краде чуждото.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Шишко и Тиквата си регистрираха избирателите вече! 1200 на един адрес! Аферим, машалла!

32

Доган умря! Да живее

преди 1 седмица

СфФфинян! НапИкания алкохолик не става и за изтривалка пред портите на сарая! Но няколко резенета се напъват да го събудят от делириума понеже се боят до смърт от гилигана.!.

31

Анонимен

преди 1 седмица

Мадам, припкай с баницата при Пеевски, а след два месеца при Доган, след три месеца при друг