16

66

преди 1 седмица

Тия ислямисти са извадили голям късмет!Ако бяха успели целия свят щеше да ги подгони!И САЩ нямаше да може да ги спаси!

15

Луцифер

преди 1 седмица

Папи е мой верен слуга! Да не сте посмели да го пипате!

14

Руси

преди 1 седмица

Нямаше да липсва на никого ,един агент на ЦРУ по-малко !

13

Анонимен

преди 1 седмица

Слава Богу!

12

Анонимен

преди 1 седмица

Меркел да продължава да ги кани брадатите с *** венци

11

БГ Нюз

преди 1 седмица

Сред бойците е бил разпознат сумо бореца Дебелян Пеефски

10

Анонимен

преди 1 седмица

До Христо Христов - Ти пак ли не си изпи хапчето?

9

Христо Христов

преди 1 седмица

Реално този път ИМА българска следа. Основите на Ислямска държава бяха положени в Правец при Борисов и Младенов.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Голям процент от мюсюлманите приемат християнството понеже виждат, че там е истината.

7

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 седмица

Ще го пуснем в затвор с травестити да се погрижат за папата, това ще е най-малкото което заслужава.

6

Анонимен

преди 1 седмица

До Ястреб Османлията - Да разбираме ли, че на базата на това, което си написал, ти настояваш, че на ръководството на ИДИЛ не бива да се търси отговорност, в случай че се докаже, че терористичният акт е бил подготвян под негова диктовка? Настояваш мюсюлманите да не се опълчват на подобни деяния на ИДИЛ? С такова впечатление остава човек, след като прочете коментара ти.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Папите отдавна не са никакви религиозни глави, а политици в религиозни одежди. Погледнете западна Европа, където католицизма е водеща религия. Пълен упадък и морална деградация. Добре че е Латинска Америка та да продължи да има някакъв авторитет тоя бащица.

4

Ястреб Османлията

преди 1 седмица

Пак ли ИДИЛ бе?? Хайде, че станахте банални вече. До колегата "Трябва да се докаже" - преди да плещиш глупости, направи едно бързо проучване кои са ИДИЛ, кой ги създаде и какво са направили досега. За начало - "Ние тренираме ИД (предишното име на ИДИЛ) и засега обучението им върви по план" - Барак Обама, когато беше президент. "Хилари Клинтон и Барак Обама създадоха ИДИЛ" - Доналд Тромп'ета, когато беше президент. Досега ИДИЛ са убили около 30,000 души, 99,999% от жертвите им са ... мюсулмани!!

3

Трябва да се докаже

преди 1 седмица

Дали тези са самозванци или са действали по нареждане на ръководството на ИДИЛ? Ако е второто, да се постави условие НА ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ в срок от една седмица да предадат на Международния съд в Хага членовете на това ръководство. Ако не го направят, всички до един в срок от един месец да бъдат изселени в мюслмански държави. Знам, че такова решение е прекалено крайно, но ако самите мюсюлмани не се опълчат слещу крайните фанатици, съвместното ни живеене рано или късно ще се окаже невъзможно.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Близкоизточния клон на ЦРУ за всяване на страх и терор

1

Hisbah

преди 1 седмица

Измишльотини. С лък ли са щели да го стрелят? Източен Тимур не е част от Индонезия и е най-изостаналата част, изцяло християнска. Сингапур са основно китайци. В Северна Суматра, Банда Аче са най-вярващото и хомогенно мюсюлманско население, но този не е бил там. Много ясно, какво да прави там. Аз съм бил там. Нищо страшно. Просто не трябва да носиш много къси ***, а ако си с жена, трябва да сте женени за да спите в една стая и важи за местните. Въобще, не пишете колко е зле без да сте ходили!