7

марин

преди 1 седмица

Да го направят овал, тогава!

6

да бе

преди 1 седмица

е апи ви е виновно че карате като бесни мислейки се за безсмъртни

5

Анонимен

преди 1 седмица

В Щатите не са кръгови ами кръстовища с 4 стопа и десния е с предимство

4

До 3

преди 1 седмица

Само където по щатите кръговите липсват като цяло. Дори много хора там, не знаят правилата за кръговите. Има клипове по нета каква пародия е! В Европа масово са кръгови

3

Анонимен

преди 1 седмица

Национално проучване на застрахователите в САЩ е установило че там където обикновените кръстовища се заменят с кръгови веднага намалят тежките инцидентите със загинали в участъка със 90% и общо намаляват инцидентите с пострадали със 75% Доказано е че кръговите кръстовища са най безопасни и в повечето случаи се саморегулират без нужда от знаци и светофари. Трафикът в кръговото се движи интуитивно и всеки знае че навлезлият в кръстовището е с предимство.

2

До 1

преди 1 седмица

Кръговото кръстовище когато е проектирано и изпълнено качествено не позволява преминаването с голяма скорост и съответно елиминира напълно тежките инциденти в участъка. Докато обикновеното кръстовище винаги създава предпоставка за ПТП защото има пресичане на скоростен трафик и насрещно движение. Винаги се намира някой който да не спази предимството или да профучи през участъка с голяма скорост. През кръговото това няма как да стане. Дори и да се случи да се засекат коли то е с ниска скорост.

1

Анонимен

преди 1 седмица

При такава добра видимост, понеже някой не спрял на стоп, кръгово кръстовище е чисто хабене на средства и безмислено асфалтиране и бетониране!