8

Спиртомер

преди 1 седмица

Дрън дрън, приказки под шипковия храст. Доживяхме алкохолиците да пишат книги как се пие. Рекламно лице на бирената мaфuя което ще си похарчи хонорара за пиячка.

7

Спас

преди 1 седмица

Нали всички виждаме.Старозагорските бири уж лицензно производство като Хаойекен,Туборг и и др.са едни и същи.А пиринското когато се правеше в Сърбия или Гърция беше добро .Сега е боза.В Бг никъде няма добра бира вече.

6

Хемус

преди 1 седмица

Царевичен грис,вместо пивоварен ечемик!И хмел във България не се гледа!Гришата затвори и единствената пивоварна работеща по-стандарт "Леденикa"

5

Анонимен

преди 1 седмица

В България няма вече бира ...Туборг, Хайнекен, Ариана, Каменица и Загорка....всичкото е еднакво ....боза, само Пиринско е различно както винаги като линонада.

4

Няма бира

преди 1 седмица

В бтлгария ако те хванат да си вариш бира и да си я пиеш могат да те осъдят. А наздраве с газирана вода със спирт и гранулки .

3

Поздрави от Чехия

преди 1 седмица

До Леденика Не точно. В Германия специално има закон за бирата, какво точно трябва да съдържа. А в Чехия има безброй марки хубави бири и никой не си позволява да слага консерванти. А ако искате наистина прясна бира отивате в кръчмата и пиете наливно от Танка, или от "резервоара" на Български. Тази наливна бира е доставена от пивовара в рамките на предишния ден-два.

2

Леденика

преди 1 седмица

Пиво е като пиво, добра напитка, само ако я варите сами вкъщи. Останалите "бири" са пълни с консерванти и стабилизатори (немски, чешски .. лагери, шмагери...). Да не говорим за безобразните цени и качеството на вода. В България има потенциал, но не се реализира, за производство на плодови вина от тип "сайдер", които са в пъти по-добри от зърнените ферментирани напитки.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Поредната боза. Безполезни *** по 30лв парчето