26

Анонимен

преди 1 седмица

Тенисистите изискват от публиката пълна тишина и неподвижност, когато изпълняват сервиз. Обаче някои от тях издават крясъци, вой и ревове при всеки удар, с цел да впечатлят публиката и да уплашат съперника.Това трябва да бъде прекратено или поне ограничено, все пак не е корида.

25

Анонимен

преди 1 седмица

Сабаленка-182см/80кг. Както образно се изрази коментаторът в предния мач срещу Емма Наваро: " Като в боксов мач, в който състезателите са в различни категории"

24

Анонимен

преди 1 седмица

Мъжко момиче излезе! :)))

23

мак

преди 1 седмица

До Анонимен20. И на теб копейките са ти в главата. Какво ще кажеш за сестри уилямс, да не би са по-крехки и по-женствени от нея?

22

Анонимен

преди 1 седмица

И Сабаленка, и преди нея имаше една Мугуруса (дето й викаха Мугурусов понеже в лицето беше като мъж), а сигурно има и други са много съмнителни... Не знам дали въобще са им изследвали хромозомите, но дори и да са ХХ, съм убеден че са се тъпкали с мъжки хормони! Разбира се и за Серена Уйлямс имаше съмнения, но тя поне роди, което доказва че е жена, което не й пречи и тя да се е тъпкала с хормони

21

Хи хи

преди 1 седмица

Ами пита еврогея, отговарям му, защо са тия минуси ??

20

Хи хи до 21

преди 1 седмица

халифа има мъжки хромозоми, а Сабаленка е нормална жена с два Х хромозома ! Сега разбра ли ??

19

X - хромозоми

преди 1 седмица

Спасете женския спорт!

18

Анонимен

преди 1 седмица

Koпейки, пак ви питам - тоя киборг с какво е по-различен от Имане Халиф да речем, или щом е от Беларус няма проблем? Вчера коментатора по Евроспорт каза че средната скорост на форхенда й е по-голяма от тази на Джокович?! СлучаЕност нали копейки?

17

Анонимен

преди 1 седмица

Мъж!

16

До #5

преди 1 седмица

Ограничена ти е общата култура, за това не знаеш и не можеш да се сетиш за някой изявен спортист от Русия или бившият СССР. Имат много такива и това е нормално както и за всяка друга държава. При тях са доста, защото са и повече народ. Разбира се САЩ също имат своите изявени спортисти. И нещо много важно! Не забравяй, че допинг-контрола от много години се контролира от САЩ и всички техни сателити. Това е само едно нещо, което може да ти отговори на много въпроси. Другото е Луис Армстронг!

15

007

преди 1 седмица

До 2. Хаха, а черната жена -мъж да кажеш нещо? Много си зле да знаеш

14

Анонимен

преди 1 седмица

Леле мале жалките центаджии какви ги бълват. Ограничени хорица от пропагандата . Давайте смело, цент по цент ще стане долар!

13

Анонимен

преди 1 седмица

Джесика Пегула от САЩ надмина себе си, игра блестящо, имаше и подкрепата на публиката, но Сабаленка от Беларус беше явно по-добрата. Напълно си заслужава титлата. Интересно как Беларус създаде такива елитни тенисистки като Сабаленка и бившата номер едно Азаренка?! Ние едва успяваме да вкараме в топ100 една тенисистка..

12

Анонимен

преди 1 седмица

Браво на Беларус! Най-прекрасната държава. Истински оазис насред гнилата *** Европа. Бях там и знам какво говоря. Интересното е, че улиците им са излъскани до блясък, а не видях кой ги чисти така.

11

Анонимен

преди 1 седмица

Леле мале жалките купейки какви постове блъскат ужас много ми е смешно да ги четта, ограничени хорица от пропагандата . Давайте смело сърп и чук !

10

До 5

преди 1 седмица

За фигурно пързаляне чувал ли си? А за художествена гимнастика? Или викаш и там допинг върши работа? А хокей гледал ли си?

9

от БАН

преди 1 седмица

никой не чете тъпнята на злобните киселчоци. Даже ме мързи да им блъскам и минуси. То вече всичко е ясно кой кой е и за какво се бори. Няма нужда от никаква пропаганда.

8

Хи хи до 6

преди 1 седмица

Да, ходи да бие американците на място. Ама много ги бие, те направо пищят от нея !

7

Дебилите

преди 1 седмица

от ранни неделния зори са на фронта москва-ню йорк-минск.