67

Анонимен

преди 21 часа

До Българинъ - Абсолютни глупости пишеш ...

66

Турчин

преди 2 дни

А бе стига бе, просто ***, на всички им писна. Арабите не помагат на Палестина, същата раса са. Ти къде си тръгнал ? На турците им писна от араби. В Турция има 8 милиона сирийци. Стига вече.

65

Българинъ

преди 1 седмица

Абе, джанъм, ко стана с флотилията от 1000 гемии, дето се кани да пускаш след клането от Газа в Израел на 07/10? Туй шубето голям страх. Друго си е да *** баклави и солидарно да крещиш "Аллаху Акбар". Налъм ислямистки! Гладен, беден, безработен, изолиран.

64

Българинъ

преди 1 седмица

Турция е политически изолирана и търси всякакъв начин някой да я бръсне за нещо, ама йок. Европа и би шута. Америка също. Арабите, евреите и руснаците предаде с двойни игри и забиване на нож в гърба. Една терористична Иран и остана. Ама хорото, на което се хвана султана с отомански мераци я превърна в бедна, гладна, безработна, изолирана и с лира на свободно падане. Хак да и е.

63

Амуджата

преди 1 седмица

с грузински произход си търси белята. Тюркоезичните ще обединява, сега мюсюлманите призовава за обединение. Сигурно се вижда и като халиф или ръководител на тези обединения, но в крайна сметка засяга интересите на Русия, С. Арабия и Китай. Време е да бъде занулен.

62

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Русия е мюсюлманска страна ще се отзове

61

Анонимен

преди 1 седмица

Един ще стане истината заглушителна. Операция Ханибал на воените.Одръпване на войските от границата. ОСТАВЯНЕ на само девойки без оръжие на границата. Заселниците буйстват.От тях е предадена фалшифицирана картината Геноцида е подготвен и планиран придварително имайки пред вид и жертвите А фестивала е удължен знаейки че те са хванали на въдицата им

60

Хмм

преди 1 седмица

Обречена кауза. Богатите мюсюлмани има какво да губят и не искат да жертват комфорта си заради изпадналите си в нищета роднини. И се радват, че евреите с поеврейчените хазари не са решили да си правят държава на тяхна територия, че се видя добре, какво бедствие е това.

59

Анонимен

преди 1 седмица

Хайде бе другите не убиват само продават оръжие

58

аноним

преди 1 седмица

Мюсюлманите по пътя на убийствата защитават своята вяра.Що за вяра е това-при която смисълът на човешкият живот е-да принесат жертва себе си-убивайки неверници???

57

аноним

преди 1 седмица

Ердо така и не помисли,че за цялата смъртност в Газа, е виновен Хамас,който започна жестоката , агресивна война.И като шантаж,сега обявяват измислени факти-защото те искат да знаем това---че видите ли колко деца и жени загиват!А при това нито едно бомбоубежище за тях не бе построено,и в тунелите не ги пускат-няма място там за тях.Мюсюлманският свят е длъжен да се обедини срещу Хамас-да му обяви бойкот,и него да застави да спре войната,и върне заложниците.!!!

56

Ястреб Османлията

преди 1 седмица

Малойуммието на някои българи е умопорачително. Един по надолу тропа с копита по клавиатурата "Никой не ги иска палестинците, всички мюсулмани ги мразят затова не ги взимат в страните си!" А бе едноклетъчни амеби, аз ако дойда да ти окупирам къщата и имота, изнасиля жената и пребия децата ти, това значи ли че е виновна сестра ти, че не те взима в къщата си и аз да се настаня спокойно на твоя имот?!

55

афи

преди 1 седмица

53-май на Слънчев бряг ,заедно с твоите едноверци,си закачал украинките.Вие,мюслитата,сте ***!!!!

54

аноним

преди 1 седмица

Много мюсюлмански лидери недолюбват палестинците за тяхната кръвожадност и безразсъдство.Те-палестинците винаги са предавали ония,които са им помагали.И тук е парадоксът-всеки осъжда Израел,колкото си иска,но никой не иска да реши проблема с ,,потиснатите палестински терористи".Никой не се нуждае от тези мракобесници,които носят войната навсякъде със себе си!

53

Анонимен

преди 1 седмица

Израелците са мразени от целия свят ,не само от мюсюлманите ,гледам на сл.бряг на тия приличащи на ромове израелци но имаше отворени и нахални ,закачат се с украинските *** )

52

Противен

преди 1 седмица

Каква противна муцуна има. Колкото милионо мюсюлмани изби тоя...

51

д-р Дрегер

преди 1 седмица

Не знам как ще го бъде това ислямско обединение срещу Израел. Египет, Йордания, Саудитска Арабия и даже Турция когато има що-годе нормално ръководство винаги застават на страната на Израел - едно е да защитаваш братята си по религия, съвсем друго да си имаш работа конкретно с беладжиите (така другите араби наричат палестинците). Израел е леко резервирана към мюсюлманите, но напълно адекватна страна ако трябва нещо да се преговаря. Палестинците са... катастрофа.

50

Анонимен

преди 1 седмица

Ердо дели света на мюсли и неверници. На зло куче зъл прът. Как е инфлацията, мен? А износът?

49

анонимен

преди 1 седмица

Пролетарии от всички страни обединявайте се. Не се обединиха. Ердоган не чете историята.

48

Димо

преди 1 седмица

Турция трябва да замълчи, защото от десетилетия избива своят народ в лицето на кюрдите които ,също са мюсюлмани , поредно лицемерие от страна на политическият пътник ердо и все по-ниската му подкрепа,ако беше жив Ататюрк да го обесил на някой мост на Босфора и да стои там завинаги за назидание.