73

Иде светло бъдеще!

преди 1 седмица

Както е известно ДПС и Доган са творения на ДС, а Пеевски с неговата фракция се представят за евро-атлантици. Логично е Радев и служебното му правителство да застанат на страната на Доган и ДС, а Пеевски да бъде отстранен, макар че тези избори нямат никакво значение за бъдещето на Европейска България. Истинските парламентарни избори ще се проведат веднага след краха на крепостните прим.итиви в Украйна, когато етническите и путинистките партии ще бъдат поставени извън закона.

72

БЕН

преди 1 седмица

марш от политиката на сарайските партии.

71

коментар

преди 1 седмица

Ще участват и двете ДПС-та, но кое колко гласа ще вземе това ще видим в последствие! Важно в случая ще бъде коя от двете фракции ще успее да мобилизира повече своите привърженици, сиреч кое от двете ще бъде разпознато като автентичното ДПС!

70

Анонимен

преди 1 седмица

Не! И двете ще участват на изборите.

69

Гиб Мелсън

преди 1 седмица

Никой джурналист не разясни, защо ДПС просто не участва в изборите а трябва вместо ДПС да има две нови партии и само те да участват в изборите.

68

Анонимен

преди 1 седмица

молим се на алах да останат

67

Кръчматъ

преди 1 седмица

Ще ми се да вярвам, че Шишо Порка е "Троянският кон" на силни и влиятелни фигури, които са решили просто да остранят ДПС и Доган. Ако хипотезата ми е вярна, най-вероятно, тези "сили" са от "Сивия и Сенчест" Олигархат в Бг. Но, така или иначе се ВИДЯ, че без Доган, етническото ДПС е обречено.

66

Анонимен

преди 1 седмица

Най-ми е смешен Пеевски, щял да прави ново начало ама със старите к... Данчо ментата, Анастасов, Хамид и т.н. Нов бардак със старите к... не се прави бе феномене, това се знае от хилядолетия, предстои ти да го разбереш и ти по трудния начин!

65

Анонимен

преди 1 седмица

ще ги регистрират и двете

64

Само питаме:

преди 1 седмица

АБЕ, ДОГАН "ПОРЪЧАН" ЛИ Е ВЕЧЕ....???!!!!!!....ХИЧ, ГО НЕМА...

63

Анонимен

преди 1 седмица

А ДАНО, МОЛЯ СЕ НА БОГ ДА Е ТАКА!

62

Анонимен

преди 1 седмица

Ами, да се турчи РУНДЮ, щото нема кой да му носи КЕША...

61

Смех...

преди 1 седмица

АБЕ, ЗАКОНА НЕ РАЗРЕШАВА ДА ИМАШ 2--ЖЕНИ ..И 2- ДПС-та.....ЩЕ СЕ ТУРЧИМЕ ЛИ СЕГА....ХАХАХАААА....АЙДЕ---- НЕМА НУЖДА....!!!

60

АМИ, ДА....

преди 1 седмица

ИЗВЪН ИЗБОРИТЕ---- Е НАПЪЛНО ЗАКОННО И ЛОГИЧНО....ХАХАХАААА.....ПЕЕВСКИ ЩЕ СИ ГЛЕДА " ЛАФКИТЕ"-- А, ДОГАН " ХИДРОИНЖИНЕРСТВОТО".......ХАХАХАААА.....

59

Да решават въпроса!

преди 1 седмица

Какво пречи да има Две коалиции в които не фигурира ДПС като партия но Коалициите да носят сегашните имена!Но тук възниква въпроса към Съдебната система-Как така може да се Регистрира Партия с Двама Съпредседатели А не може Партия с тези Съпредседатели да участва в отделни Коалиции?Ако Съпредседателите не са на ротационен принцип значи имат РАВНИ ПРАВА в Ръководството на Партията!Огромна грешка на Съда при Регистрацията на ДПС с Двама Съпредседатели!Сега не ни е нужно етническо противопоставяне!

58

Рационализатор

преди 1 седмица

Кой се интересува какви си ги мерят в тази извънконституционна партийка ? Я марш на строежите на магистрали и тунели,мостове ! По времето на бай Тошо тая с.г.ан служеше кротко и безмълвно на родината ни !!! Върнете бай Тошо !!!

57

Анонимен

преди 1 седмица

Бг мюсулманите са раздвоени - за кого да гласуват, дали ще има автобусен туризъм и секции в Турция. Разкъсано е ДПС на две, въпросът е хората кой ще изберат.:)) и ще се срине ли старото ДПС.

56

Анонимен

преди 1 седмица

По скоро обратното, ГДБОП и разузнаване да влязат в ЦИК и риковете, да изпоарестуват всички ала "професор" Константинов, които направиха изборите за починалите, а не за живите. ГЕРБ ДПС получават всеки път на изборите над 100 хиляди гласа от починали избиратели. Спрямо ЦИК и риковете трябват много сериозни мерки, да има страх от манипулации. Арест на прасатата Борисов Цацаров и Сарафов още днес

55

Анонимен

преди 1 седмица

Проскубаният Сокол е Персона нон грата в Турция,защото е руски агент.

54

мак

преди 1 седмица

На бас, че движение за палати и сараи ще участва в избори. Ако ги изритат, такъв вой ще настане за застрашаване на етнически мир, дискриминация, език на омраза и подобни смешшки. Щях да се изкефя, ако ги спрат. Ще се спести маса пари, защото в тяхната родина няма да има нужда от секции, освен това ще изчезне явление изборен туризъм.