31

Анонимен

преди 1 седмица

До До23 - Не прочете ли, че става въпрос за студент? Ако синът/щерката реши да учи след като навърши 18 г., родителите, независимо дали са разведени или не, дължат издръжка, стига да не е навършил(а) 25 г. След като навърши 25 г., дори и да продължава да учи те вече не са длъжни да издържат чедото си. Законът е такъв.

30

Разведен

преди 1 седмица

- Знаете ли защо разводът е скъп?- Защото си струва!

29

Анонимен

преди 1 седмица

9 ако не си ореш нивата редовно , за брака трябва да се труди човек и да не го приема за даденост и най- вече и двамата в брака да имат морал .

28

Перник

преди 1 седмица

Няма да се такова с ТОЗИ колега. Жена и прасе тръгне ли - само нож ги оправя.

27

Съпруг

преди 1 седмица

Разводът отпада значи. Ще се търпи.

26

Хемус

преди 1 седмица

Тя като са е джаскала,за какво и е девствен пояс

25

До23

преди 1 седмица

Абе , пълнолетието в *** е 18 г, кви 23 г., 33 г. бълнуваш, никой не и длъжен, освен с договор за доглеждане и т.н да издържа пълнолетни търтеи.

24

прЕятел

преди 1 седмица

По-тъпо съчинение не съм чел. Много слабо, много тъпо... Издръжката не е свързана с разводите - издръжка може да се претендира и без развод или години след развода. СЛАБО!!!!

23

Внимание! Внимание!

преди 1 седмица

Интересуващите се от девствени пояси да посетят някой секс-шоп. Там има такива неща. Специално феминистките, когато решат да се омъжват, да поразровят в мрежата и да намерят снимки на МЪЖКИ пояси на целомъдрието. В далечното минало някои родители слагали такова нещо на подрастващите си синове, защото маструбирането се е считало за тежък грях. Обаче една съвременна феминистка може да поръча такова чудо за мъжа си, за да е сигурна, че той няма да й изневерява. :))))))

22

ИзмисленоПредиВекове

преди 1 седмица

До Хемус - Да й купи девствен пояс. Впрочем, не знам дали някъде продават такива неща, но в музеите в Западна Европа могат да бъдат видени. Значи може да поръча такова чудо при някой железар и да носи в джоба си ключа от това пособие.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Ползата от обратните е тази,че не могат да създат поколение.

20

Анонимен

преди 1 седмица

Демек,да не се женим и да не създаваме семейства,А???Няма да стане.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Ехе, увеличат заплатата с мижави пари и веднага цените нагоре, от тях част за данъци и в джоба какво остава.:))

18

анонимен

преди 1 седмица

Какви разводи, от 15 години младите не подписват и живеят на семейни начала?! Единици са тези и най-вече по-заможните и известните, който правят сватби!

17

ЗАЩО..

преди 1 седмица

...сме най-бедни в Европейски съюз???

16

Хемус

преди 1 седмица

Пич жената щом е ревала,пак ще ти изневери!Не вярвай на жена,която реве и ти казва,че те обича!Неписани закони и вродена театралщина

15

Дафак

преди 1 седмица

Що за лицемерие. Дали ще кажете "женитбата поскъпва" или"развода поскъпва" и двете значат едно и също, и това е че родителите имат същите задължения. И не правите ли разлика между развод, което е еднократно действие и приключва и това, което прилича на доживотно облагане с 25% данък от доходите, което един добросъвестен родител доброволно ще жертва не само25%, но и 99% за децата си, стига на не умре от глад.

14

Анонимен

преди 1 седмица

До АБСУРДИ БГ - Детските надбавки са НАДБАВКИ, а не издръжки. Никой не е длъжен с данъците си да издържа децата на филанкишията, освен ако не става въпрос за сираци. В Германия надбавката за дете е под 200 евро, а заплатите знаеш какви са.

13

Анонимен

преди 1 седмица

Познавам и друго разведено семейство, мъжът също е офицер и по същото време, когато неговият по-старши колега плащал само 15 лв издръжка на 23-24-годишния си син, на това по-младо офицерче било присъдено да плаща 28 лв издръжка на новородената си дъщеричка. Което ще рече, че през соца и при определянето на издръжките са играли връзки. Тези офицери и двамата не са имали други деца.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Познавам човек, който днес е вече пенсионер. Когато е бил студент през 1980-1985 г., заплатите са били около 200-250 лв, а неговият баща офицер, който е получавал заплата над средната, му е плащал издръжка 15 (петнадесет!) лева!