47

Масово

преди 1 седмица

гласуване срещу статуквото. Ако ПП, ДБ, СДС, ГЕРБ и ДПС не са малцинство и им се позволи да управляват още една година, с България е приключено. От 2026 година българските потребители излизат на борса ток. Ако по политически причини, а не икономически, защото инфлация и дефицит са рекордни, ЕЦБ приеме Бълтария в еврозоната. Българите ги очаква двоен ценови шок. Евро инфлация и борса ток, борса ток, всичко по веригата поскъпва. Докато за Бизнес има помощи от Борса ток. За българиските домаки НЯМА

46

СМЕХ...И ШАХ!

преди 1 седмица

Разпадат се не само партиите ---НО И ЦЕЛАТА ПОСТ-СОЦ-ДЪРЖАВА , НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ....и о ужас , нема го Путин да ги спаси червените ***...! ИДВА САМО ПЕЕВСКИ И БОКО НА ...БЯЛ КОН....!

45

иис

преди 1 седмица

Асен Баба похарчи парите за магистралите. Откак Радев призова мутрите да излязат на улицата в България не е построено нищо. Дупките по пътищата създават реална опасност за живота на мотористите. Скоро ще започнат да стават и катастрофи.Дошло е време да решим дали искаме да живеем в нормална държава или ще позволим на ПП да ни завлече в Евразия.

44

Анонимен

преди 1 седмица

Парапетка пак е правила шпагати по стълбищата ,това и децата го знаят.

43

Анонимен

преди 1 седмица

Това не са деутати а крадци и *** .Една малка част има свестни ама са малко.

42

Анонимен

преди 1 седмица

Корман Исмаилов много правилно казва в интервюто си във вестник "Минаха години"/който също е бил депутат от ДПС/: Не се заблуждавайте! На депутатите изобщо не им пука за електората-били те мюсюлманини или християни. Всеки гледа да се докопа до властта и да си оправи собственото положение" . И е прав! Бай Тошо за 45 години издигна България на завидни висоти, а сега за 35 години ударихме дъното. И аз вече няма да гласувам.

41

Анонимен

преди 1 седмица

Е много объркано заглавие.Петър Бойчев го измислил,пълна липса на смисъл и словоред

40

Полютик

преди 1 седмица

Дали съм в парламента или не няма НИКАКВО значение. Гласуваме партийно. Защо тогава да си губя времето. По-добре на моренце на Малдивите с новата ми секретарка. Решаваме там важни държавни въпроси.

39

баба мара

преди 1 седмица

по онова време нс се събираше два пъти в годината променяше каквото трябва ивсеки се връщаше на работното си място наида манчева тъчеше на 40 стана а сегатъчат по парапетите позор

38

Тия освен

преди 1 седмица

За облаги и големи заплати за друго не са там без изключение, народа да си чака да му оправят водопровода ,пътищата улиците..и.т.н. Никакво гласуване, подметките няма да си изтъркам заради тях.достатачно ме крадът с данаци таксички и тем подобни.

37

бг

преди 1 седмица

отврат българия се срамув а от вас

36

Възмутена

преди 1 седмица

И минимална работна заплата им е много на тези нагли еничари, срам и позор са.

35

Коректен

преди 1 седмица

Искаме големи глоби за отсъствие!!!!!

34

Анонимен

преди 1 седмица

Депутатите с неизвинени отсъствия да представят бележка от родител (по семейни причини) за да ги извинят. Защото като гледаме и по акъл, и по психологическата зрялост те са на ниво прогимназия и се нуждаят от някакъв вид надзор.

33

Точен

преди 1 седмица

Най-малко отсъствия %-но спрямо броя депутати има Възраждане. Единствено Костадинов отсъства, защото беше поканен на срещата на БРИКС лично от организаторите. Причините за отсъствията на ПП/ДБ най-често са алкохолни. Възраждане е и най-стабилната група, винаги гласува единно и 100 %. Дори ГЕРБ често гласуват разцепени, както при закона против джен-дърската пропаганда.

32

Краси

преди 1 седмица

До Анонимен 30 А Боко Тиквата каза ли коя е Мата Хари?Каза ли за милионите от Черепа?

31

Анонимен

преди 1 седмица

Мустаката я знаем къде била, ами другите?

30

Анонимен

преди 1 седмица

Тея всички са за дебелариум!

29

Анонимен

преди 1 седмица

Кирчо Шиндлера върна ли заплатите, които КС отсъди, че трябва да върне докато е бил министър с лъжлива декларация? Поне да върне половината от другите на части, щом е закъсал толкова Но в декларацията му се вижда, че е милионер. Може ли да е толкова нагъл? Кириле, върни парите, бе мошеник!!!

28

Анонимен

преди 1 седмица

Споко! На тези избори,много избиратели ще " избягат" и от ГЕРБ и от ПП и ДБ!!-:) Време е да се платят вересиите!!! Ще платят,ще платят вече!!-:)