148

Анонимен

преди 1 седмица

Че то си е за хвалене.. Ако не беше нападението, сега хиляди окри щеше още да са живи...

147

Лесно се

преди 1 седмица

хвали, когато не ти се влачат червата по земята.

146

Анонимен

преди 1 седмица

Някои руснаци сънуват, че след края на войната всичко ще се върне на положението на февруари 2022. Обаче милиони руснаци с професии емигрираха и се трудоустроиха на Запад, където имаше милиони вакантни работни места. Те няма да се върнат в Русия. Защото Руският народ ще трябва да плаща репарации и контрибуции за убийствата и разрушенията в Украйна. Престъпниците от Кремъл ще избягат. Останалите ще трябва да им плащат сметките.

145

Анонимен

преди 1 седмица

Масови убийци на славяни и всякакви други хора сте вие, освен отвращение към жестоките ви престъпления десет години подред, не мога да изпитвам нещо друго и се надявам да бъдете наказани подобаващо, психично болни русофоби и алчни за пари богаташи, заради голата ви русофобия и алчност, страдат всички и това ви доведе до задънена улица!

144

До 145

преди 1 седмица

А за слънце-чушкопека, лазерните Циклотрони, атомните пистолети на външен вид като ПП "Макаров", остъкляването на континентите и подпалването на океаните, вече нищо не се чува. Медвьодчик, фърляй атома дорде е време и стига с тези голи фрази!

143

варварите от Кремъл

преди 1 седмица

В 5ч. СУТРИНТА на 4 СЕПТЕМВРИ НАНЕСОХА РАКЕТЕН УДАР ПО ЛЬВОВ. ЗАГИНАХА 7 ДУШИ, МЕЖДУ КОИТО 3 ДЕЦА. 47 СА РАНЕНИ И НАСТАНЕНИ В БОЛНИЦА, МЕЖДУ КОИТО 3 ДЕЦА. ХИЛЯДИ УКРАИНЦИ СЕ ПРОСТИХА С ЖЕРТВИТЕ НА ВАРВАРСКИЯ КРЕМЪЛ. ПО ЧУДО С РАНЕНО ОКЪРВАВЕНО ЛИЦЕ ОЦЕЛЯ 48 г. ЯРОСЛАВ БАЗИЛЕВИЧ, СЪПРУГ И БАЩА НА ЗАГИНАЛИТЕ : 43 г. СЪПРУГА ЕВГЕНИЯ И ТРИТЕ ИМ ДЪЩЕРИ : 21 г. ЯРИНА, 18 г. ДАРЬЯ И 7 г. ЭМИЛИЯ. ОСВЕН ЧОВЕШКИТЕ ЖЕРТВИ ИМА РАЗРУШЕНИЯ НА ЖИЛИЩА И НА 6 ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА. ПОЗОР ЗА ВАРВАРСКИЯ КРЕМЪЛ !

142

Анонимен

преди 1 седмица

Системата "Алабуга" ша ги вкара в пътя и МИ6 и ЦРУ у тем подобни измислени герой

141

Всъщност

преди 1 седмица

Похвалили са ...себе си

140

Анонимен

преди 1 седмица

За центаджиите цивилизацията е гол, бос и гладен африканец, живеещ в колиба от слама с фотоволтаик върху сламения покрив, подарък от Германия, със смартфон и интернет в ръка.

139

123

преди 1 седмица

До Анонимен 104. Кои са МИ 6 И ЦРУ. Това са тия дето знаеха , че Русия ще нападне Украйна преди руските генерали. Знаеха датата и направленията по които пияниците ще нападнат, а руските служби са толкова слепи, че си мислеха, че ще праевземат Киев за 3 дни.

138

Анонимен

преди 1 седмица

И кои бяха тия смешници, че на Русия да й пука какво мислят???

137

Анонимен

преди 1 седмица

Нормално е МИ-6 и ЦРУ да хвалят нападението в курска област - все пак планирането е тяхно, лоша дума няма да кажат. Няма значение че 10 хилядарки украинци дадоха фира и няколко стотин машини са унищожени, МИ-6 и ЦРУ ще си го пишат като успех в CV-то. Лошото е че едни други хора, наследници на КГБ не ги забравят тия неща, доста удари под пояса ще се нанесат в близките години. Ако някой си мисли че ще се намесва в тая война и няма да има последствия значи че не е чел историята.

136

Българин

преди 1 седмица

Сащ и НАТО как ще отчетат загубата 1000 000 воиници в Украйна . Русия буквално ги избива голям кеф натовски воиници натуряват почвата в украйна

135

Анонимен

преди 1 седмица

Ключова фраза "да се опитат". Опитът им, обаче, не успя и ще им излезе през носа.

134

Анонимен

преди 1 седмица

Скоро и че са във Москва ще ги похвалят слава на алах , най накрая руското бунице ще престане да съществува

133

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 седмица

Важното е Раша да загуби войната

132

Анонимен

преди 1 седмица

Котелът там е поредния провал на запада, който се опитва да го изкара като някакъв успех. Хората които следят събитията помнят как потрошенко влезе в котел и се молеше за мински споразумения, за да не му избият бандюгите. Вторият път азовзците попаднаха в такъв котел, че се навряха в мазетата на азовстал и кадиров ги вадеше като мишки. Татуираните азовски мишоци се представяха за готвачи от страх. Сега вече мяма прошка и буквално бандерите и инструкторчетата им от запад са избивани с хиляди.

131

Анонимен

преди 1 седмица

За седмица около 13000 от бандерите и натовците с тях заминаха за ада.

130

!

преди 1 седмица

Арестуваха пиян украинец в Банско, държал заложници в хотел и заплашвал да го взривиПияният украинец, заплашил с бомба хотел в Банско, крещял, че е от "Азов" и ще убиваНе е ясно по какъв начин младият мъж е напуснал родината си, след като това е забранено за мъже от 18 до 60 г., които подлежат на мобилизация

129

АЗОВ в България

преди 1 седмица

Като приключат с 00рките предлагам да поканим няколко бригади АЗОВ да стегнат България. по точно ромските села и квартали и да изловят каппейките. На гранцата също и ще видите как ще спрат да минават през бг мигрантите изведнъж