231

Реалист

преди 1 седмица

Затворете нереза в *** и го освободете на 28-ми октомври.

230

намагнитен Шишко

преди 1 седмица

"...По негово мнение в Народното събрание влизат тежко компрометирани фигури с вълчи апетит. Именно те се разпореждат с държавните ресурси и със съдбата на българите, коментира още той.Според Радев наблюдаваме "опростачване" на политическото пространство."Най-отблъскващото и обидно е, че това се върши зад паравана на евроатлантизма", каза още държавният глава. Той посочи, че зад този евроатлантизъм има и хора, които са санкционирани от партньорите ни за "гранд-корупция"."Ето това е голямата българска тема", убеден е Румен Радев...."

229

Анонимен

преди 1 седмица

За всяко шиши идва коледа.

228

Българин

преди 1 седмица

Щом Пеевски реве, това е добре за България!!!

227

БГ Франсе

преди 1 седмица

Грухчо, Коледа идва.... Внимавай....

226

Деляне,

преди 1 седмица

Колкото повече виеш срещу Президента, който народа си го е избрал, за разлика от теб, толкова повече си навличаш гнева на хората. И колкото да ти аш срещу Радев, пак няма да го стигнеш.

225

Анонимен

преди 1 седмица

Само свинята не е на колене. Легнала е в калта.

224

BONZO

преди 1 седмица

Ако това с'ъщество от снимката олицетворява евроатлантизма, демокрацията, справедливостта в РБ, п'люя на съществуващата политическа система наречена "ДЕМОКРАЦИЯ"

223

Анонимен

преди 1 седмица

Почвам да се чудя дали Прасян ще доживее и Коледа...

222

Защо пуделите лаят

преди 1 седмица

Защото ги е страх като видят някой по силен срещу тях...

221

БЪЛГАРИН

преди 1 седмица

150лв за глас за Пеевски...още от сега в Хасково,Пазарджик и Пловдив махалите....Сарафов осигурил чадър.И децата го знаят.Радев му дреме , направи ли партия и ще ги помете. Радев е най-големият страх за Пеевски и Цветелина Янева-Пеевска-Магнитска.

220

Анонимен

преди 1 седмица

Пеевски, Радев, Боко, Кирчо, Кокорчо, Корни, Костя, Цомчо, Подполковник Бял Хипопотам, Доган, Тошко Африкански, Божанков... повръща ми се от българската политика. Но не е луд този, който яде баницата, за това повече ми се повръща от беззъбото подобие на народ, което ги вкарва път след път. Нещо средно между Биг Брадър и Фейсбук ни е държавата.

219

Руский маструбант

преди 1 седмица

Всички са на колене на Мистър Кеш, за да врътват едно "Аллабала " с него ! Боташ Ефенди отдавна си е за разследване, и затова чудеса ще направи , ако трябва ще срине цялата държава, за са спаси собственият си Г'з! А дано , ама надали...

218

Анонимен

преди 1 седмица

България загива щом са се появили хора който се възхищават на Пеевски. Взе да се збравя какви ги вършеше в последните години. Поддръжниците на Пеевски имат нужда да се информират за последните 20-25 години от живота му и тогава да коментират. Иначе звучат смешно.

217

Мис свят

преди 1 седмица

Пеевски е най-гнусната случайност в българската политика след 1990 г.

216

Пеевски

преди 1 седмица

Смъртоносната зараза за ДПС. Пеевски -туморът на България.

215

Анонимен

преди 1 седмица

Щом Радев си мълчи за обвиненията на Пеевски, дори не се заканва да го съди, значи е истина ! Той знае, че ако тръгне да съди Пеевски, ще излязат на показ още компромати по негов адрес и ще има импийчмънт .

214

Анонимен

преди 1 седмица

Аз доколкото успявам да схвана положението е ,че в момента се води последна битка за България и съществуването и .Дпс никога не била партия , това е организация която винаги е работила против държавата и против мюсулманите , колкото и да ви е странно .Уникален шанс имаме да не допуснем никога повече каквото и да е Дпс в политиката .Колкото до Пеевски , мисля че този човек е агент който играе роля , ако не е така значи е откровено луд човек

213

Анонимен

преди 1 седмица

Гледаме Фермата на животните на живо

212

Анонимен

преди 1 седмица

До Радев е. Позор - Извася Пеевски кирливи ризи, а неговите къде ги е скрил? Като изнася, да изнася всичките, и чуждите, и неговите.