286

Анонимен

преди 1 седмица

веднага ще изпепелят Киев нашмъркано джудже,лудите да се заключват в лудниците.

285

Барон Мюнхаузен

преди 1 седмица

Руското министерство на отбраната съобщи, че руските военни са унищожили около 30 чуждестранни наемници и шест единици техника северно от град Суми с ракетен удар. В резултат на ракетния удар около 30 чуждестранни наемници и шест единици техника бяха унищожени на пункт за временно разполагане в района на село Стецковка (северно от град Суми), казаха от министерството. По-рано координаторът на Николаевската проруска съпротива Сергей Лебедев обяви удар по предградията на Харков, къд

284

Батко Зеленския

преди 1 седмица

За всички беди в украйна и за всяка смърт на военни,цивилни,жени и деца и от двете страни е виновен този н,а,ц,и,с,т зеления и пияната му жена.Опитват се да прехвърлят цялата вина в/у Русия,но ще им се стовари участта на Чаушеско и тяхната съдба ще е същата.

283

Анонимен

преди 1 седмица

Удари зеле, удари. То излиза че Америка е поръчала северен поток.

282

Анонимен

преди 1 седмица

Малиииий, смятай как се е нашмъркал тоз да изцепи такава простотия!!!

281

Българин

преди 1 седмица

Този нацист ще завърши или на бесилото или като Хитлер.

280

Анонимен

преди 1 седмица

За кво ти е да удряш Кремъл? Удри 5 здрави линии както само ти го можеш и ще изпиташ много по-силен кеф, бат' Зельо.

279

американоАфрикано

преди 1 седмица

Виж по време на войната какво са давали САЩ на Русия и колко % е от общото оръжие и боеприпаси. над 99% от оръжието и аминициите са си Руски - по-сигурни, по-надежни и произвеждани в огромни количества. Мантрата как САЩ е победила Германия я има само в ЛГБТ-ТрансАтлантическите учебници. САЩ помагат на Великобритания и се включват във войната чак 1942..много след като Русия почва да мачка Фашистите. Все едно да си купя апартамент и някой да ми даде изтривалка и да каже, че ми го е подарил!

278

варварите от Кремъл

преди 1 седмица

В 5ч. СУТРИНТА на 4 СЕПТЕМВРИ НАНЕСОХА РАКЕТЕН УДАР ПО ЛЬВОВ. ЗАГИНАХА 7 ДУШИ, МЕЖДУ КОИТО 3 ДЕЦА. 47 СА РАНЕНИ И НАСТАНЕНИ В БОЛНИЦА, МЕЖДУ КОИТО 3 ДЕЦА. ХИЛЯДИ УКРАИНЦИ СЕ ПРОСТИХА С ЖЕРТВИТЕ НА ВАРВАРСКИЯ КРЕМЪЛ. ПО ЧУДО С РАНЕНО ОКЪРВАВЕНО ЛИЦЕ ОЦЕЛЯ 48 г. ЯРОСЛАВ БАЗИЛЕВИЧ, СЪПРУГ И БАЩА НА ЗАГИНАЛИТЕ : 43 г. СЪПРУГА ЕВГЕНИЯ И ТРИТЕ ИМ ДЪЩЕРИ : 21 г. ЯРИНА, 18 г. ДАРЬЯ И 7 г. ЭМИЛИЯ. ОСВЕН ЧОВЕШКИТЕ ЖЕРТВИ ИМА РАЗРУШЕНИЯ НА ЖИЛИЩА И НА 6 ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА. ПОЗОР ЗА ВАРВАРСКИЯ КРЕМЪЛ !

277

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя краставец е луд. Немците влязаха с милионна войска и хиляди танкове в сср и се оссъсарихасговна до ушите, А това уродиотче иска с 200 танка да пеплува Днепър. В Курската дъга се бият милионни армии, и хиляди с/у хиляди танкове и 1000и с/у 1000и самилети. Загубите са огромни. а този борец е борец ишлеметчия, който лъже, краде убива и незаконно *** западюхите че бил преЗидент..

276

Анонимен

преди 1 седмица

до 297, не думай, Ермитажът, Петродворец, Екатеринински дворец, Болшой театър, Мариински театър, Исакиевският събор, храм "Василий Блажени", Червеният площад, Московското метро - всичко това кал и мизерия, а от бързият влак Москва - Петербург (за 4 часа) като София-Бургас, има ли такъв у нас? от двете страни дървени къщички с резбовани прозорчета и дантелени перденца като от приказките, но трябва да се отиде там за да се види, а това нашите угодливи управници го забраниха, а през Турция може

275

Говедовъд

преди 1 седмица

Е,като не ножеш да удариш Кремъл удари поне една магистралка ,че да не си валат!

274

Анонимен

преди 1 седмица

Не знам Кремъл дали е културно наследство но знам, че не е руско. Защото названието Кремъл не е руско, а тататрско,така са наричали всяка градска крепост.Освен това Московският Кремъл е строен от италиански архитекти на мястото на керпичен Кремъл.

273

Баба

преди 1 седмица

Украйна побеждава, Курск взе, а русофилите по форумите се оакват, че ще им спрат рубличките, а те, милите, нямат друг талант освен да лижат задниците на Русия.

272

Еди

преди 1 седмица

Когато Бог реши да накаже някого , първо му взема ум!4

271

Анонимен

преди 1 седмица

До другаря РУСОФИЛ... Русофилчо... Ние Българите сме си на Балканите от ХИЛЯДИ ГОДИНИ.... имали сме много инвазиии....и последната инвазия на Балканите бе от ПраРусофилите на Балканите! Я кажи сега ПраРусофилчо .... кога ни направихте тази Инвазия от АЗИЯ?

270

някъв там

преди 1 седмица

До анонимен 291, Ти откъде знаеш че Путин се услушва? Имаш ли достоверен източник на инфо от фронта на военните действия?

269

Анонимен

преди 1 седмица

Такива са фактите другарю русофил! Фактите говорят русофилчо! .... Нас Българите ни изкарахате че Балканския Полуостров не е Родина на Българите..... а че виждате ли някакво си стадо Брабългари били напридошли и заели Родината на Българите на Балканите. Другарю измислен Славяно Русифилчо... Заминавай си в нагайката и остави нас Българите намира....

268

Анонимен

преди 1 седмица

Путин още да се ослушва, защото времето е най големият му противник. Дава възможност на украйнците да напредват все по-добре подготвени.

267

Анонимен

преди 1 седмица

До АнонименСпри да ни занимаваш с откровени лъжи и манипулации относно българската история и русофобия, досадно е!