27

Анонимен

преди 1 седмица

Ще се топят, мелници и соларки навсякъде, изветряне на почви, солени и киселинни дъждове.:))

26

Анонимен

преди 1 седмица

Според индийските гурута калиюга завърши и земята навлиза в следващия етап от цикъла на въртене, когато се доближава все повече до слънцето, става по-топло, а хората развиват забравените през кали юга качества като теле кинеза, теле портация и удължаване на живота в пъти

25

Анонимен

преди 1 седмица

Да намалят полетите на самолетите с 90% и се оправя положението.

24

Анонимен

преди 1 седмица

За Австрия въобще не ми пишете. Налага се вето на австрийските ледници. Няма повече, туй беше.

23

Анонимен

преди 1 седмица

Да се обърнат към руснаците с молба за ядрена зима, ако им липсват ледниците. Ще стане муцка, а и те руснаците много обичат да помагат, освобождават и т.н. Ще им свършат работа само с една ракета, цялата Австрия ще стане ледник.

22

Голди

преди 1 седмица

Нас какво ни интересуват австрийските ледници ??? Онези си развяват байраците и плющят наденички със бира ,а реват като заклани прасета , че им се топяли били ледниците. Да си направят нови ледници !

21

Анонимен

преди 1 седмица

Преди хиляди векове там изобщо нямаше ледници, помня го щот там си пасях динозаврите.

20

Питър

преди 1 седмица

И какво от това? Този процес не може да бъде спрян, и не е виновен човекът! Подобно отдръпване на ледниците е имало няколко пъти в последните 10000 години и нищо фатално не се е случило. Много по опасно е ледниците да тръгнат надолу, да увеличат размера си и на пометат всичко по пътя си изградено от човека. И това ще се случи, само не знаем точно кога!

19

върнете ни парите

преди 1 седмица

Значи европа ни е съдирала от данъци и налози трупала на наш гръб милиарди и вместо да ги даде да са ни по евтини лекарствата, храната, тока, пенсиите, тя ги дава на мигранти и укри, заслужава си тва което идва, те сами си го направиха и никви руснаци не са им виновни.

18

Анонимен

преди 1 седмица

Сложете им данък, та да се закротят малко.

17

Анонимен

преди 1 седмица

Тва е щото западът има огромно производство и замърсява. Намалете го.

16

Анонимен

преди 1 седмица

Кажете сега в крайна сметка кво да прайм ? Капачки ли да събираме или да спираме промишлеността и транспорта ? Знаете ли кво искате ?

15

Анонимен

преди 1 седмица

Бърже ми излязва че при 10 санта на ден за една година се топят с 36.5 метра, и дося не трябва да има ледници. Не ни казват, че се топи само в определени периоди от време...а в определени периоди се възстановява... Нормални празни приказки. Въпросът е и ся кво да прайм на който никой не дава отговор.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Според умнокрасивите планетата щяла да си замине! Явно си мислят, че ако изчезнат хората и светът ще се свърши веднъж за винаги. То поне малко от малко собствена мисъл да вкарваха, щяха да схванат каква простотия е това за планетата. Все едно ноката ми да тръгне да ме спасява, защото се е уплашил, че ще го изрежа щото много е порастнал.

13

От морето

преди 1 седмица

Абе, тез ледове като се топят ПОВдигат ли морското равнище или само се топят. Щото аз съм роден край морето и за половин век морето не е мръднало със метър ни напред, ни назад. Плажната ивица си стои даже хотели направиха в морето. Явно не се топи много каквото се топи :)) в Австрия.

12

Шок и ужас

преди 1 седмица

Лятото е топло и ледовете се топят. Зимата е студено и ледовете се увеличават. До кога ще търпим тези безобразия?

11

Анонимен

преди 1 седмица

Ами тези специалисти какво искат, лятото да се увеличава снега, а зимата да се топи ли? Големи мозъци няма що.

10

България

преди 1 седмица

И българите се топим най-бързо в Европа ама в Австрия знаят ли? Или ледниците са им по-важни от хората!?!

9

Анонимен

преди 1 седмица

Много ясно, че се топи, нали точно това са водните запаси на всяка страна - лятото планинските шапки се топят и осигуряват дебит в подземните реки. Зимата запаса се възстановява. Вика му се годишен климатичен цикъл, кое не разбраха учЕните? Това древните са го знаели много добре и са планирали земеделието на базата на ежегодния цикъл.

8

Зелено Комюнике

преди 1 седмица

Пък аз мисля, че такива като първия коментатор ако ги изтрепем - климатичните промени ще си продължат по естествения си цикъл, но без врякането. Това че караш електричка не те прави по-пич, ceлcкu тарикате който се има за каймак на обществото.