14

Анонимен

преди 1 седмица

Хубава жена, дано е здрава и щастлива!

13

Кореком

преди 1 седмица

До Анонимен 8 ти нали си имаш от най-стабилната и обезпечена със злато валута в света - рублата, не я мисли Селена.

12

Заьо

преди 1 седмица

Вещиците винаги ще ви казват, че парите са най-важното нещо, но то разбира се не е вярно. Американската вещица Селена Гомес с какво да се хвали, ако не с парите си? Тази статия е нова серия от телевизионната поредица "Американски вещици".

11

Анонимен

преди 1 седмица

До 7 тя даже не знае,че съществувате бе ярмук

10

Кранист

преди 1 седмица

А г а н я мрънка кога щели да му вдигнат минималната

9

Паралиев

преди 1 седмица

Парите са най-важната придобивка ДНЕС, защото който има парички, обичат го всички! ДНЕС без пари, гърмиш отвсякъде. Това правило не важи за вярващите в "светлото будушче", които се осланят на значки и медали, а в джобовете им дрънкат сърпове и чукове, докато техните партийни пророци пълнят банковите си сметки, не с рубли или юани, а с долари, паунди и евро.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Най-вече с напечатани долари.

7

Заьо

преди 1 седмица

Вещицата Селена Гомес тръгнала да се хвали с парите си тук.

6

Жужи

преди 1 седмица

Една американска вещица от САЩ съска нещо.

5

Гегата

преди 1 седмица

И тая одърте баце. Гуша паласки .

4

Паралия 100 грама

преди 1 седмица

До ПаралийкаБраво уважавам онли фенс момичета ,които отиват *** медицински прегледи и пазят своето здраве и на околните.

3

do 2

преди 1 седмица

Хаха, сама се закопа. Значи нямаш много акъл, защото чатиш във форума. Какво да ти кажа един акъл не стига за зиме и за лете.

2

Паралийка

преди 1 седмица

Пари се правят с акъл, а не с чатене из форуми и коментариЙ на статии по цял ден. От личен и двуличен опит зная бетонното правило: "По-добре здрав, образован и богат, нежели болен, пpocт и беден."

1

История даге

преди 1 седмица

Тия жени какво се мацат с химия и бои. Джуки, силикон изкуствени косми. Никрофилия неква, или мода повлияна от гейши,куртизантки и други труженички на древната професия, които използват грима за да си прикрият лицето за да не ги разпознават на улицата. Между другото покриването на жените при монахините и арабите с черни чаршафи идва от древноста когато в езическите храмове общите жени се покривали да не ги разпознават . Арабите се пориват от преди исляма и няма нищо общо с религията.