206

Анонимен

преди 1 седмица

Унгарците са едно от най - цивилизованите племена на Европа от едно време. Унгарките са по - чисти и красиви от всичките западни туристки, които виждахме на времето. Бяха чистоплътни и морални - хванат ли се с тебе цялата почивка бяха само с тебе. Не като полякините или англичанките. Толкова са цивилизовани, че им е трудно да живеят в България всред балканския манталитет на Малкотърновско - Русенски овни с насмърдяващи тaшaци. По - тактични от французойките, по - женствени от рускините.

205

Анонимен

преди 1 седмица

Наркомана не става за преговори. Особено ако си е взел и стероидите.

204

Паню Баирски

преди 1 седмица

Орбан е жалък недоубит комунист и никой не го пита за нищо! Паяк!

203

Сата НАТО

преди 1 седмица

Усик и Путин ако се срещнат насаме всичко ще приключи за няколко минути. ----///----- Мислиш ли, че Путин че агонизира толко дълго?

202

Анонимен

преди 1 седмица

Този май само търси как да си придава важност все едно някой от която и да е от двете страни го слуша...

201

Обрат

преди 1 седмица

Това е скрит сигнал, че Путин рязко е смекчил тона и ще моли за мир Зеленски, затова използва посредничеството на Орбан.

200

Кравар Евроатлантик

преди 1 седмица

Как да се срещнат като Путин няма да иска да излезе от бункера бе Орбане.

199

Капитанът

преди 1 седмица

Брей тая Унгария и тоя Орбан направо са най великите в цяла Европа. Територията им по малка от България, населението им колкото половин Лондон, нямат изказ на море, икономиката им по малка от на Румъния , но видиш ли решили че са голямата работа и ще решават световните проблеми

198

Дедо

преди 1 седмица

За мен унгарците си остават номадско племе от Азия ,което не се вписва в Европа. Не са търговци като италианците, не са трудолюбиви като българските земеделци, не са технологични като германците , не са и мореплаватели като англичаните . Трябва да се върнат в степите на Азия ,където е тяхното място и ще се чувстват най добре.

197

Баба

преди 1 седмица

Орбан иска Путин са се срещне със Зеленски, за да му се моли да им върне Курск. Зеленски ще се съгласи, и ще им го върне, но наполовина, демек Курск, без последните две букви. Тва за Путин и тва за всички русофили, дето защитават страна която нападна без да обяви война, и без предупреждение. Върнете си Курск, ама надали.

196

Анонимен

преди 1 седмица

Всички путлеровци в Европа и особено в България ,ги очаква много неприятна среща със закона в отделните страни и пандиз ,за платените от Кремъл !!!

195

Анонимен

преди 1 седмица

Де.ба долният Путинист Орбан ,де.ба .... Дебелокож, зависим от Русия овен ...СКОРО.о ще бъде изхвърлен на бунищетэ ...Жалко за Унгария ..

194

Анонимен

преди 1 седмица

Нито руснаците ще търсят мир нито украинците . Бъдещето им е в победата която очакват. Всеки по своему . И този мир ще се определи от Запада . За китайците войната , колкото е по дълга толкова е по добре . Тя печели и в войната и в мира .

193

11

преди 1 седмица

Чи те, ако се срещнат почти сигурно е, че Путин ша го намандръса зелника.

192

Анонимен

преди 1 седмица

До ОРБАН ОСТАВА БЕЗ ГАЗ.. Орбан не остава без Газ, понеже си прекараха Северна безплатна газова тръба през ТКЗС на Северна България към Унгария и Австрия с газ от Русия. Развалиха плодородната земя на Българина от преди 1944г. , която веке не е негово притежание. А от тая търъба и една газова печка на българска земя не използва гаста. Та другари Комунисти - Специалисти за вадене на Зъби. То един със Зъби Българин не остана веке, да мое да ви угризе! Българският народ поддържа тръбата безплатно!

191

Дебелия евнух

преди 1 седмица

Твърди също , че унгарците са турци и дори тюрки и монголи понеже го е срам от прадедите му явно!

190

Икономист

преди 1 седмица

Добре, че е този кремълски продажник за да не сме най-бедните в ЕС.

189

Тиква

преди 1 седмица

Орбан за президент на ЕС, слава на Русия,бой по хохлюгите,цирей на Европа.

188

Анонимен

преди 1 седмица

Те така е дженталменско ,на ринга по 5 рунда по 5 минути, който победи прибира държавата на опонента.

187

Анонимен

преди 1 седмица

укрите си затриха хубавата страна и плодородна земя.избиха всички млади мъже ,защо? да влезели в НАТО и ЕС,та вие си търгувахте и преди,много грешки.много смърт и разрушения.много грешки.