21

Анонимен

преди 1 седмица

Домоуправителят е сложил осветление което позволява на хората от пейките от парка и беседката да следят живеещите. Ние не можем да влезем и да излезем на спокойствие. По зле е и от комунизма.....

20

Анонимен

преди 1 седмица

Сега е 23.53 часа на 07.09.2024.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Уточнение. Мината е границата.

18

Анонимен

преди 1 седмица

Подложени сме на системен тормоз от комшии системно следене снимане клеветене подигравки и заплахи. Те седят на беседка пред дома ни. Най драстично е поведението на униформено лице на което не зная името но ме следи системно пияно . Уплашени сме много. Мината е раницата.

17

Фитока

преди 1 седмица

Експертът е супер.

16

ароматния пръч

преди 1 седмица

Ако изкуственият интелект е с нейната визия,го приемам с отворени обятия.

15

Анонимен

преди 1 седмица

Няма изкуствен интелект. Има информация, която машинно се генерира въз основа на определени показатели и съобразно вкараната от не се знае кой информация в системата. Новото поколение е инфантилно възпитано, то приема а приори, че е глупаво, а другият отсреща е умен и опитен и е добронамерен към него. Защото и по закон лицата до 18 години в 'развитие страни" се водят психически недоразвити, по друг начин казано - деца, но считат за развитост да се съешват/ чифтостват отрано, това им се натрапва.

14

Анонимен

преди 1 седмица

"Специалистите се насочваме как добре да отсяваме грешната от правилната информация. Това идва с опита в областта. Това са дълги часове на експерименти.(...) Според нея е много важно младите в областта да гледат обучителни видеа в YouTube и да следят създатели на цифрово съдържание." --- Значи "специалистите" си правите дигитално маркетингови експерименти за сметка на хората, така го разбирам аз това. Пък и тя от две години се заинтересувала от AI и кога наистина се "специализира".

13

Палма Маслинкова

преди 1 седмица

Целта е да се редуцира световната популация до милиард хомо сапиенси, като поне 2/3 от тях не са сапиенс, а само хомо. Така , че има смисъл от прочистване на планетата. Дали прочистването ще бъде изпълнено от Терминатори или от други шитни , все тая. Много ще има за чистене след тези дейности.

12

Зевс

преди 1 седмица

Определено ИИ е по-умен от калинките, назначени след като са направили като вятъра на шефа

11

NPC планета

преди 1 седмица

Препоръчвам на всеки да потърси "dead internet theory" (Теорията на мъртвия интернет). Ще ви се изяснят много събития и неща които се случиха последните 10 години. Особено в частта на цензурата и как търсачките не ви позволяват да видите определени неща. Защо умряха форумите и защо се социалните мрежи станаха толкова силни. Как изведнъж хората се пристрастиха към технологиите.....всичко е по план! Как човекът и по специално неговото поведение в мрежата се превърна в продукт за трилиони.

10

NPC планета

преди 1 седмица

Изкуственият интелект вече 10г унищожава интернет пространството чрез автоматично генериране на съдържание по зададена тема и параметри. Създаване на статии, видеа и снимков материал за неща и събития които никога не са се случвали. Постове и писане на коментари в социалните мрежи. Манипулиране на резултатите от анкети и проучвания както и харесванията под видеа и статии и мн. други.....всичко това дава почти неограничени възможности да се манипулират огромни маси от хора.

9

Анонимен

преди 1 седмица

до 7 Ми аз затова влязох- да я гледам в клипа, а не к'ви глупости ще наприказва девойчето.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Един черно-бял телевизор колкото и да го човъркаш цветен няма да стане. Та така и с така нареченият "изкуствен интелект". Колкото и милиона транзистора да сложат в един процесор той си остава калкулатор.

7

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 6. Туй ли ти беше важното ?!

6

Анонимен

преди 1 седмица

Тази я харесах на снимката първоначално и реших да си пусна клипа. Останах малко резервиран. Има сякаш обратна захапка тази мома.

5

Анонимен

преди 1 седмица

До Маркетингов дигитал 3. Това са експертни системи колкото и да ги наричат "изкуствен интелект". Изкуствен и особено "интелект" няма и не може да има в близко бъдеще. Транзисторът колкото и да се напъваш не можеш да го накараш да мисли.

4

Анонимен

преди 1 седмица

До това е е факт 2. Интересно е и друго. Когато докладваш фалшиви реклами във Фейса винаги ти изпращат съобщение, че не са били фалшиви. Тоест са комбина с фалшификаторите. Пример : нещо ужасно наужким се случило с някой известен и после отдолу реклама за инвестиране как да спечелиш без да си мръднеш пръста със съответните възхваляващи коментари и без да можеш ти да коментираш. И това не било фалшива реклама.

3

Маркетингов дигитал

преди 1 седмица

AI е само инструмент, алгоритъмът не може да направи нищо сам,колкото и сложен да е, ако няма правилно зададени параметри. Все пак, рекламите и преди си бяха т ъпи.

2

това е е факт

преди 1 седмица

До АнонименРазбирам те напълно, това е много досадно да си купил продукт и да продължават да те заливат с реклама, направо такива реклами като ми писне и почвам да ги докладвам.Колкото и реклами да пускат човешкия мозък в един момент, ако иска си изгражда защитен механизъм и происто ги игнорира, досаднит еинфлуенсъри, дето рекламират продукт също да голяма напаст, социалните мрежи се превръщат в едни антисоциални сборища.