297

не

преди 1 седмица

народът не се снишава пред безобразията,а ги върши,да си купуваш диплома,шофьорска книжка,чичо ти да те назначи на работа,не са ли безобразя,разбира се,че да,това че ги одобрявате не ги прави по-малко гну сни,българина е превъплъщение на безобразието,българин и безобразие са едно и също нещо

296

303

преди 1 седмица

До Хайде бе Ти безполово и бездетно, завиждаш на Радев, че е 100% мъж! Като толкова ти е мъка за първата му жена, ами ожени се нея!!! И на мен Деса не ми харечва, но това не е ничия работа! В еда раздяла има две страни и в двете има проблем! По добре раздяла, отколкото фалшив брак!Писна ми от ***!

295

Хайде бе

преди 1 седмица

До 267Ще ме умориш от смях: "Мъжкар"!!! Боже- човекът завъртял любовница като се поиздигнал, оставил хубавата си жена и майка на децата му заради по-стара и по-грозна ш......., назначил я в службата си на два щата и я уредил със служебно жилище...това ли ви е представата за летец и генерал? Аз пък си мисля, че би трябвало да й наеме жилище и да плаща сам за издръжка. И да не дрънка за снишаване

294

ТИ СИ БЕЗОБРАЗИЕТО

преди 1 седмица

ЗАЩО СЕ СНИШАВАТЕ - ЕС, НАТО, ПОСОЛСТВО...??

293

Анонимен

преди 1 седмица

Президентът преяжда с власт години наред, нарушава конституцията, задържа равнитието на България и се стреми да я вкара в руската орбита. Неговите хора си делят пачки в пликове, както бяха заснети. Задлъжни държавата с неизгодния договор "Боташ". Това му се удава, именно, защото обществото в България се снишава пред явните му безобразия.

292

Анонимен

преди 1 седмица

Руският слуга Радев да си взима преводачката и руска шпионска Къдринка Къдринкова, своята крантадеса и да се маха от политиката. Импийчмънт, за мистър кеш, който нарушава конституцията. Той е позор за България.

291

Лесно е да си глупав

преди 1 седмица

До 300. Мара общата. Лена президент,Кирил вице! . . . . . ., трудно е да не ти личи!

290

Анонимен

преди 1 седмица

Предишният му избор бе на агентката от 6-то на ДС Соня Момчилова.Защо изобщо, президентът трябва да назначава шефове на СЕМ, още повече, ако е руски послушник, в евроатлангическа България?

289

Анонимен

преди 1 седмица

Книгите на руската шпионска Къдринка Къдпинка, която руският послушник Радев назначи за шеф на СЕМ, не струват колкото струва хартията, на която са напечатани. Позор!

288

Анонимен

преди 1 седмица

Рдкият слуга Радев да си взима преводачката и руска шпионска Къдринка Къдринкова, своята крантадеса и да се маха от политиката. Той е позор за България.

287

Мара общата

преди 1 седмица

Лена президент,Кирил вице!

286

...!

преди 1 седмица

Да си ходи на село и дола си ...живее България няма нужда от Фелдфебел, който през ден гази Конституцията, и говори за борба с "беззаконията"!

285

лицемер

преди 1 седмица

Лицемер. По делата им ще ги познаете. Интересно дали си вярва, че е почтен?

284

Хриси

преди 1 седмица

Народе,изтрезней,опомни се ,този е руски агент БСП- Нинова го довлече с посредника Решетников.Не виждате ли ,че за 8 години бавно и методично той разруши цялата държавна система.Този хаос никога не е имало

283

Анонимен

преди 1 седмица

Тоз дето разправяше, че се гордеел с това, че събудил народа сега реве, че избирателната активност е рекордно ниска. Радевчо ти единственото, което направи е да предизвикаш още погнуса в народа към политическата класа.

282

Ива

преди 1 седмица

Радев,от това което се вижда с просто око е,че никой от Президентите преди теб не е обсебвал толкова много власт,никой не си е разрешавал да нарушава Конституцията както теб,никой не е разрушавал държавата както теб .Ти си опасен за България,ти си най- черната страница в историята ни България наистина е пред разпад и твоят вина е огромна.Не се опитвай да се измъкнеш, Не си чист

281

Риторичен въпрос

преди 1 седмица

Кой ти нареди да назначиш Кирчо, Кокорчо, Дянковчето и Стефан Янев, които вкупом гласуваха за изпращането на оръжието ни, с което да продължи да се разгаря организираната от НАТО кървава касапница?

280

АМИ , ДА...

преди 1 седмица

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ШИШИ...ЗА ДА ИЗПЪРЖИ , ЦЕЛАТА БАНДА НА МИСТЪР КЕШ, А ТИ ГЗ ДА МИ ЯДЕШ

279

Калинки проститутки

преди 1 седмица

На обществото не му пука и за тебе оплешивялата Цецка Цачева !

278

Карачанаков

преди 1 седмица

Скрий са въ товаришч !!!!