90

Питащ

преди 1 седмица

Винаги съм се чудил кой е измислил рецепти за сирене и кашкавал с палмово масло! Явно не е бай Грую мандраджията..! Според мен това са технолозите от Висшия институт за хранителни технологии Пловдив! Присъди за всички тях за опит на бавно отровителство на българския народ!

89

Хитко

преди 1 седмица

Гетото обича боклуц....ите и с радост разби всичко родно.

88

За Ваша информация

преди 1 седмица

Не се подвеждайте по надпис "Без захар" или "0% захар" на безалкохолни напитки. Прочетете дали не съдържат аспартам. Много от дъвките в магазините са с аспартам.

87

Римолето

преди 1 седмица

До Анонимен 72 - Ти г-д земевладелецо колко декара трябва да имаш, за да си отгледаш слънчоглед ,че да си направиш олио. Ай малко по реалистично да говорим.

86

Анонимен

преди 1 седмица

Пак се отклонява вниманието на бедния българин, баниците са ни най-малкия проблем. Всички храни в страната и извън нея са бъкани с *******, но най-доброто нещо за да окрадеш овцете е разделяй и владей!

85

До 84

преди 1 седмица

Имитиращи продукти се използват по цял свят, това е истината, като се загледате продукти произведени в чужбина и ще видите съдържанието, че и в тях има "разстителни мазнини", накратко и палмова мазнина. Навсякъде се използват тези долнокачествени неща, това е реалността, няма как да се забрани само с България, а в останалите страни да е разрешено. Както и с изкуствените подсладители, 99% се използват такива вместо истинска захар! Много по-евтино е, и като има конкуренция, сещате се...

84

Анонимен

преди 1 седмица

Изварата е по-полезна от сиренето, това слагат вътре и олио. Палмата е в сиренето а такова в баничките няма...

83

Хемус

преди 1 седмица

В джанките няма!

82

Парадокс

преди 1 седмица

Самия факт, че се позволява продажбата на имитиращи продукти е показателен за липсата на държавен контрол. Същото важи за некачествените китайски стоки, зеленчуците пълни с пестициди (внос от Турция) и пр. Но иначе хрантутим хиляди чиновници по министерства, агенции, общини, парламент...

81

Някой

преди 1 седмица

Хората "ще купуват по-скъпата", ама друг път!

80

бдс

преди 1 седмица

Ами работата е проста. Който я внася - на талавизор се кара да изяде едно коло. И се чака резултат. Първом - ще се окаже че никойй не я е внесъл -да я яде митничря. То у неговия г*з кое не е минало-митнически скла е митничрския г*з. Ама има начлство, и то *** има начластво. И тъй до несменян човек(тия дет са нагоре и ги сменая си ги хибът по държавна линия). Тъй ,че на ниво Асково ще се оправи работата...

79

Анонимен

преди 1 седмица

До 76 С какво го печеш "истинския" ти хляб, пак използваш купено брашно с един куп добавки в него! Да не мислиш, че в хляба за 1-2 лева слагат допълнителни неща освен брашно, сол, набухвател, вода? За това евтиничт хляб е по-здравословен, защото мухлясва за 2-3 дни през лятото, а хляба за 5-7 лева не мухлясва по две седмици! Пробвайте и ще се обедите!

78

до 78

преди 1 седмица

и преди 15-20 години в производството се слагаха всякакви отпадъци, колко измрели животни са смляни, просто сега вече слагат повече добавки, иначе отпадния материал си е като преди, просто е овкусен допълнително

77

до 76

преди 1 седмица

Няма как да си произвеждаш всичко! Няма как да се прибере човек от работа в 17-18-19 часа и да почне да си меси хляб, да го опече, да сготви, да е посят домати, краставици , царевица, моркови , тиквички и всичко останало, и да отиде да ги обере от градината, ако няма градина да ги посее на село и да ходи с колата до там за да ги отгеда и да си обере, , след това да измие, да изчисти, така че престанете да пивете глупости как всичко може, кой знае как майките ви или жена ви сервират наготово

76

Анонимен

преди 1 седмица

Преди как можеше да качествено и вкусно, а сега ще меся, ще си правя олио, ще си гледам кравата и ще извадя стана на баба да си изтъка дрехите. Говорите ми за изкуствен интелект и не знам какво, а иначе ще връщаме бита от 19-ти век. А и с тоя начин на мислене "всеки да се спасява поединично", така ни цакат, ама масово.

75

Анонимен

преди 1 седмица

Бай *** трябва да се научи да плаща за качество! Няма как да искаш да платиш за палмова мазнина и да получиш истинско сирене, няма как да стане. Материалите за производството на баница с истинско сирене е около 3 лева, няма как Бай *** да плати 2 лева за нещо при което производствените му разходи са 3 лева...Ако има баничарница, която да работи на цена 4 лева баницата с доказано истински материали, , то още като отвори, няма да има повече от 1-2 клиента на ден, и ще затвори 1-та седмица

74

Анонимен

преди 1 седмица

До 74, повече от 10 години си печем хляба вкъщи. Вкусен, плътен и истински. Не е забранено. Можеш да опиташ :) Пък и с хлебопекарна отнема 10 минути. Наистина не разбирам постоянното мрънкане :)

73

За 2 лева

преди 1 седмица

За 2 лева, какво искате, истинско сирене ли да има? Като станат по 4 лева тогава може да се иска да са с истинско сирене. Като сметнете като грамаж колко сирене трябва да сложат в една баница за 2 лева, и с цената на ЕВТИНОТО уж истинско сирене сигурно ще е колкото баницата... Няма как да стане. И не 8 от 10 баничарници работят с имитиращ продукт, а 10 от 10, всичко, иначе няма да излезе сметката. Но масово нацията ни неможе да изчислява.

72

До 66

преди 1 седмица

Спомням си като бях дете за хляба от фурната на село Дяково. Чудесен, вкусен, ароматен. Само с хляб може да се наядеш и да си сит. За съжаление, фурната там отдавна не работи.

71

Анонимен

преди 1 седмица

ЗАПАДА ХРАНИ КОМУНИСТИТЕ С БАНАНИ И ПАЛМОВО МАСЛО ЗАЩОТО СА МАЙМУНИ.